Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@dulkagabulka akože nič v zlom ,ale o čom je táto infoška? nejak mi ušla pointa....
@kalifa28 o tom, aby sa zeny zamysleli nad tym, ako je s nimi u nás zaobchadzané pri porode - a aby sa voči tomu ohradili
@dulkagabulka a vieš ši reálne, ale naozaj reálne, predstavit rodiacu ženu, ktorá by urobila všetko na svete pre to, aby to už mala za sebou, ako sa ohrádza??
teraz to vyzerá, že som ZA, to nie je pravda
práve z dovodu brutálneho strachu, radšej volím dobrovoľne druhý porod sekciou, aj ked by to možno tentokrát šlo aj prirodzene. len uvažujem reálne, že ked sa ohradím, ako mi to ten dr. spočíta 😝 😝 smutné, ale je to tak.
@dulkagabulka ja som napríklad kvôli dodrbkanému pôrodu, resp. kvôli pôrodným zraneniam ostala jedináčik 😢 😢
Maminy tak je to tu :(
myslite na nás nech nám všetko dopadne super mám veliky strach až som si musela dat už magnezium 😢 😢
bože verím že to pojde super prosíííím !!!!!!!!!!!!!!!!!
@miskachrumka pojde neboj sa 😉
@dulkagabulka tak myslím, že toto je spíš výsměch, který jenom umocňuje strach a depresi z celé té porodní anabáze. Až bude existovat takový lékař, který není shnilej udělat něco pro to, aby tu hráz rodičce ochráníl, tak k němu půjdu rodit a klidně mu za to i zaplatím. Ovšem asi nežiješ v reálném světě, něco takového je tady opravdu utopie!
@miskachrumka držíme všechny prstíky 🙂
@miskachrumka drzte sa 🙂
tak ja som dnes uz na MD, doktor vychadzal z TP podla poslednej ms, este mam 1 poradnu koncom mesiaca a potom ma uz posuva do porodnice na poradne v poslednom mesiaci, jaj babule sa nam to pomaly krati 😀
@tamara2307 klasicka vanicka je naj, ked ti bude dieta sediet v ergonomickej tvarovanej ho neposadis
@nati04 ta dlzka moze byt, neviem aky kvalitny ma moja dr. ultrazvuk, ale kupovala ho len nedavno asi pred 3 rokmi, tak asi bude celkom slusny 😎
@cicimon pozeram, ze mate uz potvrdenu sestricku 😉
@tamara2307 nam sa osvedcila klasicka vanicka so stojanom, ta vacsia, maly sa v nej este aj teraz kupe, predtym sme ju mali na stojane a teraz je polozena vo vani...takze tiez odporucam takuto
@gabkostanka hej, vcera do tretice 🙂
@cicimon aj nam v pondelok uz na 100% , takze uz ruzove ani nepozeram 😀
@gabkostanka no ja si uz pripadam divna lebo pre toto dieta som hadam este nic nekupila, okrem plienok 🙂)
@cicimon ale coby, ved mame vsetko 😉 ja ani tie plienky, zato 1 cumlik uz mame a este kocik...co planujes kupovat?
@gabkostanka no ja ani cumel ani flase 🙂) neviem , asi nic.... az potom na jesen teplejsie overaly lebo nic teple nemam
@cicimon plienky si ake kupovala? ja buduci mesiac uz kupim kozmetiku, cumel na flasu, tie plienky, aj ked rozmyslam nad latkovymi, ale neviem ci budem stihat pri malom, tiez nejake oblecenie na zimu - ale to neskor podla potreby...mam pocit, ze mame doma toho dost 😎
@gabkostanka no ja by som zimne/jesenne oblecko aj kupila z bazaru len nevem aku velkost.. 62v68?
kozmetiku netreba este, krem na zadok mam a cumle a flase mi snad nebude treba. ani pri malej som nevyuzila. plienky mam huggies - aj to preto ze som mala kupony do DM 🙂) inac budem asi tesco zelene pouzivat. pri malej som pouzivala aj latkove, no uvidime, ci budeme stihat zehlit..
@cicimon
http://www.inzerosvet.sk/rodina/?q=44
tak podla tabulky 68 by mohla byt, zalezi ako bude babo rast a aj ake dlhe sa narodi
ja asi pampersky, inac teraz mame clever z bily a su fajn, ale nema ich cely den
baby a aka je dobra cena za plienky?...za kus..lebo nie kazda akcia je akcia 😉
@gabkostanka tak toto moje dieta nosi stale o cislo mensie, aj teda max 12-18... takze preto neviem, ci kupit dopredu pre druhe na zimu 62 ci 68..
@zyza no zavisi od znacky... vacsinou mas tak, ze je jednotna cena na znacku a tym padom samozrejme mensie cisla su lacnejsie, kedze je tam viac ks.. ale idealne je podla mna 8-10e za balik
@zyza napr. tuto vyjde 1 ks tiez za 0,15 pus postovne neviem kolko je
http://www.webareal.sk/najlacnejsieplienky/esho...
@gabkostanka joj prepac uz neviem o com sme sa bavili ;(
@gabkostanka tak aj tato opica sa narodila 49cm, co nie je az take strasne, len pomaly rastie 🙂)

@nati04 tak jasně, každá jak uzná za vhodné, já jenom pro informaci. Osobně mi nedělá prostě problém si nějaké rizikové potraviny pár měsíců odpustit 🙂