icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

gabkostanka
15. jún 2012

@nati04 o dlzke babatka, ze ty mas napisanu podla sona 😉

gabkostanka
15. jún 2012

@cicimon kolkatku nosite teraz? moj mal o 5 cm viac a teraz nosi 98

cicimon
15. jún 2012

@gabkostanka moja nosi tak 80-86, ma 86cm

monika1091
15. jún 2012

holky pojde sa aj po 30 tt na D ci uz nie

mercymay
15. jún 2012

@gabkostanka parada ja idem na MD az buduci stvrtok 🙂)) oficialne...

tamara2307
15. jún 2012

@cicimon @gabkostanka ďakujem baby za rady

dulkagabulka
15. jún 2012

@kalifa28 ano, poznam taku ženu, ktora to dokazala- prave preto , ze mala informacie a bola si ista , že to, čo žiada, je to najlepšie pre nu a pre jej dietatko ...dokazala odmietnut okrem ineho aj nastrih .. povolila by ho iba v pripade ohrozenia zivota jej dietatka- a taka situacia nenastala ...

v ČR je známy prípad, kedy napríklad žena zažalovala nemocnicu za nastrih vykoany proti jej voli- a bola to, čuduj sa svete, lekarka

dulkagabulka
15. jún 2012

@bonninka
tu je ukažka toho, čo NIE je vysmech

http://www.zenskekruhy.sk/videa/oneworldbirthne...

mt1986
15. jún 2012

@gabkostanka a túto stránku ste neskúšali ? http://www.mall.sk/plienky-obrusky/

kalifa28
16. jún 2012

@dulkagabulka pozri, myslím, že každá mamička si je vedomá toho, čo ju čaká pri pôrode a nie je na mieste zbytočne vyhrocovat už i tak napäté obdobie pred pôrodom. Ty dieta v auguste nečakáš, mamičky si tu spríjemnuju náladu a den svojimi zážitkami, porodit musí každá tehulka a moj najúčinnejší recept ako čo najlepšie prekonat traumu?????? z porodu (ak vobec nejaká je, lebo v mojom prípade nie) je, čo najrýchlejšie zabudnut na celý pobyt v porodnici a tešit sa z drobca. Tak neviem z akeho dovodu (osveta???) prídeš do témy, kde sa maminky tešia na príchod svojich pokladov a predkladáš im bu bu bu témy....

kalifa28
16. jún 2012

@dulkagabulka však nikto nie je taký uderený, že by si nedokázal v prípade záujmu natukat do googlu klúčové slovo a poinformovat sa. tak neviem načo taketo podsuvanie...

dulkagabulka
16. jún 2012

@kalifa28
ano, z takeho dovodu 🙂

kalifa28
16. jún 2012

@dulkagabulka tak skus robit osvetu u lekárov, ktorí bezhlavo strihaju...

dulkagabulka
16. jún 2012

@kalifa28
ale ved prave to naše združenie aj robi:
http://www.zenskekruhy.sk/nase-aktivity/napisal...

jedna vec je pisat a sirit osvetu u lekarov - druha a velmi dolezita vec je, aby si ženy uvedomili, že je voči nim páchané násilie a aby sa voči nemu ohradili - práve TO združenie Ženské kruhy robí - dáva ženám informácie - lebo iba informovaná žena sa dokáže postavit proti tomu:

http://www.zenskekruhy.sk/videa/oneworldbirthnet

kalifa28
16. jún 2012

@cicimon ja som nekupila ani tie plienky, všetko máme po Saške... ale už začínam chystat 🙂

martinasenajova
16. jún 2012

čaute dáámy, tak my sme dve baby z LM a termín pôvodný máme na 9.8. ale naši páni doktori to voláko pomotali 😀 každý z troch mi povedal inak ten termín. takže rátame o takých 6 týždnov, najneskôr. Ako sa vám darí?? už sa tešíííme čooo?

monculka
17. jún 2012

ahojte 🙂 ako znasate tie teploty?my sme vcera boli v Zadielksej doline si opiect spekacky 😅 a dneska ideme do prirody sa prejst...taze tak 🙂 avy ako travite vikend? 🙂 🙂 🙂

tamara2307
17. jún 2012

my dnes robíme kotlíkový guľáš miesto nedeľného obeda a kúpeme sa vo vlastnom pote 😀

monculka
17. jún 2012

ej ale nejak je tu prazdno 🙂

madzik
18. jún 2012

Ahojte Babenky,chcem sa vas spytat ci mavame casto smad lebo ja uz druhy den strasny vcera v sobotu som vypila 4-5litrov vody aj vcera a dnes to zacina znovu je 8:00 a uz mam vsebe 1,200liter voddy a stale necitim ze som sa napila ☹ myslite si ze je to normalne alebo mam kontaktovat lekara? Dakujem...

lucik194
18. jún 2012

@madzik no na tvojom mieste by som si dala prezriet oblicky a potom este tehotensku cukrovku (vidim ze si v polsku, robia testy na cukor?), lebo 4-5 litrov je naozaj vela.....
no mna napr. voda vobec nezasyti, denne maximalne 05,l vody, ostatok musim pit caje, mam z nej tazobu(z vody) a akoby stale pocit smadu.... nezahasi mi vobec smad
vyskusaj pit caj namiesto vody, no ja som na 2 az 2,5litri tekutin denne ale teda cista voda max 0,5 litra....

petrusska6
Autor odpoveď zmazal
zyza
18. jún 2012

Baby,na ake vsakovake priplatky mame narok a kedy sa to vybavuje?Myslim kocikove atd..vdaka!

madzik
18. jún 2012

@lucik194 Ano mam problem z oblickamy este pred tehotenstvom,ale zacina sa to teraz,ale nic ma neboli, no ja nepijem len vodu pijem tehotenskycaj, rumancek, a vodu ale to je to ze ja vobec necitim ze som sa napila iba pijem curam pijem curam.....

lucia3006
18. jún 2012

ahojte kočky, ako prežívate tieto horúčavy? máte nejaké overený tipy ako vydržať tieto teploty?

smolinka024
18. jún 2012

Ahojte baby, mate uz pre seba nakupene veci do nemocnice? A co ste si kupovali? Ja som zistila, ze nocna kosela, kt. som si kupila pred casom do porodnice mi je mala :((( Tento tyzden sa prave chystam na nakupy pre seba: poporodne nohavicky, podprsenky na kojenie, nova kosela, jednorazove podlozky ... vy uz mate po nakupoch ?! 😉

luci137
18. jún 2012

@smolinka024 ahoj,ja by som tiez uz rada mala aj pre seba všetko kúpené,ale obávam sa že ked teraz kúpim podprdu na kojenie tak za dva mesiace mi bude malá 🙂 takze vobec neviem kedy kupovat ale rada by som uz v juli mala pokoj od nakupov,ak teda budu taketo horucavy - alebo ešte vacsie ? 🙂

vcielkamaja
18. jún 2012

@smolinka024 ahoj, ja už mám po nákupoch 😉 a poviem ti, že chválabohu, lebo čím ďalej, tým menej vládzem...a o chodení po meste ani nehovorím 😒

luci137
18. jún 2012

@vcielkamaja no ved toto 🙂 takže všetko nakúpené? mala by som si pohnúť teda 🙂

vcielkamaja
18. jún 2012

@luci137 ja radšej všetko skôr ako na poslednú chvílu...a tieto teplá ma fakt ubíjajú...včera som zistila, že nenatrepem nohy do mojich oblúbených baleríniek, ktoré boli pre mňa predtým ako papučky...a otlačili ma pri palci aj obyčajné šlapky...čím dalej, tým je to horšie...

inak...ráno ma tak jemne pobolievalo podbruško akokeby mi mala prísť menštruácia 😒 také zmiešané pocity som z toho mala, som sa aj trocha zlakla. v piatok som bola na poradni, tam bolo všetko ok.