icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

luci137
18. jún 2012

@vcielkamaja ja som doteraz nemala ziadne problemy,prve tri mesiace strasne bolesti hlavy,potom nic a teraz ma strasne bolia krize ale tak uplne dole ak keby ma niekto palicou zbil po zadku 😒 niekedy to boli menej ale najviac tak navecer....a takisto balerinky uz dlhsie neobujem,vsade len v slapkach aj ked bolo chladnejsie....teda mne je stále teplo a teraz ani nehovorim...mi horia ruky strasne.
ja niekedy citim taky tlak v podbrusku ale iba chvilku a potom nic,vačšinou ked dlho stojím..

jespera
18. jún 2012

Ahojte, maminy v com planujete odniest babatko z porodnice? autosedacka - alebo vanicka z kociara...predpokladam ze bude teplo...dava sa vobec ciapka takym babatkam, aj ked je tak teplo?

smolinka024
18. jún 2012

no ved v tom teple ani mne sa nechce chodit po meste :( ani nevladzem :( a tiez mam problem s topankami - nejako zacinaju tlacit...takze zajtra nabehnem na nakupy a budem mat dufam pokoj...😉

vcielkamaja
18. jún 2012

@smolinka024 čím skôr to odbaviť, tým lepšie...podla mňa... 😉
@jespera tak v tomto som na vážkach....vajíčko alebo vanička...

vcielkamaja
18. jún 2012

@jespera ja by som ju najradšej brala vo vaničke z pôrodnice, ale podla správnosti by sa malo v autosedačke (vajíčku)...

jespera
18. jún 2012

@vcielkamaja ja si tiez neviem predstavit dat tyzdnove babatko do vajicka...ale si zober tu blbu nahodu - keby sa nieco stalo cestou....

vcielkamaja
18. jún 2012

@jespera ved práve. manžel je profesionálny vojak a u nich sa rieši aj priestupok mimo pracovnú dobu...čiže keby sme stretli policajtov a dali by nám pokutu za to, že malú nesieme vo vaničke a nie vo vajíčku, tak by mal prúser v práci. alebo dúfať, že policajtov nestretneme alebo ak aj áno, tak zhovievavých a chápavých...

monickapd
18. jún 2012

@jespera vo vaničke...s ciapkou..dlhy rukavik aj dlhe nohavky.. 😉

monickapd
18. jún 2012

@vcielkamaja su vanicky ktore pripnes do auta...ja mam taku..

vcielkamaja
18. jún 2012

@monickapd tak naša neviem, či sa bude dať pripnúť, ale skôr nie ako áno...ešte sme to neskúšali

monickapd
18. jún 2012

@vcielkamaja aky mas kocik?

vcielkamaja
18. jún 2012

@monickapd Camarello Q12

monickapd
18. jún 2012

@vcielkamaja tak pokial sa nemylim, neda sa.. Nemas na vanicku adapter do auta?

vcielkamaja
18. jún 2012

@monickapd nemám...takže sa to nebude dať...no nič

monickapd
18. jún 2012

@vcielkamaja nevadí 😉 nezlomis babatko ked ho das do vanicky, ved na to ona je 😉

smolinka024
18. jún 2012

@vcielkamaja ja urcite vo vajicku planujem.... a s capickou... 😉))

vcielkamaja
18. jún 2012

@smolinka024 inak...budeš rodiť v NR?

carodejnica
18. jún 2012

@jespera @vcielkamaja @monickapd
Dievčatá, jednoznačne vo vajíčku, neriskujte. 😖
Vaničky sú síce niektoré certifikované do auta, ale bábo je tam pripevnené takým popruhom, mne sa to proste nezdá. Vo vajíčku v protismere jazdy ho pri prudkom zabrzdení, iba "vtlačí" do sedačky, na rozdiel od vaničky, kde ho sila vymrští smerom dopredu.
A nebojte sa, vo vajíčku je bábo v takej polohe, že nesedí, ale akoby leží v klbôčku - podobne ako v maternici, okrem toto takto sa predsa nosia deti v šatkách... a v niektorých krajinách ako južná amerika a afrika, kde nepoznajú kočíky ich, takto nosia stále...
Ja som malú vozila od narodenia vo vajíčku a v pohode. Aj keď sme veľa necestovali, ale na presun autom je to super. A nebudete predsa pol dňa v aute sedieť.

lucik194
18. jún 2012

z porodnice - vo vajicku, teda pokial nemas kocik co sa da pripnut vzadu v aute ..... ale takych vela nie je... 😒
podprsenku na kojenie je lepsie kupovat az po porode, lebo nevies ako ti narastu prsia, proste velkost a tvar sa zmeni .....
podlozky pod seba kup aj teraz, s tym problem nie je, tak isto aj vlozky.....
v porodnici vlozky aj podlozky davaju, dokonca aj par ks. plienok pre deti.... (v kazdej porodnici sa pocet lisi)
plienky pokial chcete jednorazove - netreba hned kupovat najvacsie balenie - pretoze neviete ako zareaguje babatko a jeho zadok ..... plus mnohe nemusia plienky sediat (nasa prva bola malicka a vacsina plienok jej nesedela, plus napr. z mnohych sa zaparovala (vyskusali sme asi 8 typov plienok)...

smolinka024
18. jún 2012

@vcielkamaja ano v NR....aj ty si odtialto ?

vcielkamaja
18. jún 2012

@smolinka024 áno, tak sa tam stretneme 😉 😀

smolinka024
18. jún 2012

@lucik194 Takze podprdu nakojenie az potom?! A v nemocnici si co mala pri prvom ked si rodila? Ci len tak naostro si bola ?! A co sa tyka plienok... To som si uz kupila newborn pampersky balenie (najvacsie a v akcii samozrejme) - tak dufam, ze budu "dobre" .. jajaj...

smolinka024
18. jún 2012

@vcielkamaja a kedy v auguste mas termin 😉 ??? ja 23.teho... AZ 😉))

vcielkamaja
18. jún 2012

@smolinka024 21-ho...možno 🙂

smolinka024
18. jún 2012

@vcielkamaja ved aj ja mozno 23teho 😉)) dufam, ze nie skor....malinky nech si este pekne oddychuje v brusku...min. do zaciatku augusta 😉))

jespera
18. jún 2012

dakujem vsetkym ktore mi odpisali, takze e nieco lahke s dlhym rukavom - kosielka napr. ja som pri malej neznasala body zo zaciatku, nieco lahke na nohy, ponozky , tenku ciapku, vajicko a sup na predne sedadlo....och uz keby bol aspon 18 jul🙂 aby sme to mali cim skor za sebou.... Ja som uz zufala z priberania, prve 4 mesiace som pribrala 3kg,a potom kazdy mesiac 4kg, a naposledy za 3 tyzdne 6kg, a za posledne 4 dni 3 kg...mi povedzte ci je to normalne, uz som si pozicala aj dalsiu digitalnu vahu, lebo som mala pocit ze tej mojej sibe....ale dnes sa kruta pravda potvrdila. Takze k dnesnemu dnu mam rovnu 20ku, a kde to este do augusta..Pritom ako jasne ze som sirsia, aj nohy a brucho, a napuchnuta som ako slon...ale zeby to bolo az 20 kg - no co vaha nepusti....

nati04
18. jún 2012

@jespera to si zavodnena podla mna ;) aj ja som taka naliata a to nejem ani pecivo takze to bude voda
neboj

nati04
18. jún 2012

@miskachrumka

ahoj miska co malinky?urcite sa venujes a nemas cas

nati04
18. jún 2012

baby aj chodite po vonku v tomto pocasi?

cicimon
18. jún 2012

@nati04 ked sa musi - my sme boli dnes s malou objednani k dr. na 12.00..