Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@mercymay tak z dokladov tam mam zatial iba kopiu sobasneho listu...
@mercymay a ostatne, az ked pojde do tuheho... 😀
@mercymay a chcem sa spytat na tie jednorazove podlozky do postele po kolko su balene ... 10ks?a za aku cenu asi... lebo na nete ich neviem najst nejako
@vcielkamaja aha no dobre teda...... no bomba ja nemam este nci do porodnice ale hlavne ze veci na malu mam :D
@monika1091 ja som kupovala podlozky Fixies a boli balene po 10 kusov. malinka je prvorada, aj u mna to tak je 😀 😀 stali 6,60 eur. mate tam obchod Baby market? ja som to tam kupovala ...
@monika1091 tie som kupovala normalne v drogerke, su balene po 10 kusov a cena orientacne bola tusim okolo 2 Eura daco...ale tak to ti nie je treba vela kupovat...navyse ja som si kupila 2 baliky a su take vesele potlacene detskym motivom, co som zistila az doma. 🙂))
@vcielkamaja no ja mam este bojovu ulohu ist buduci tyzden na matriku vybavit papier o priznani otcovstva a mene, z toho spravim kopiu a to si nabalim...ked mne sa tak nechce balit. 🙂))
Inak baby, vcera ako som prisla domov, sa mala tak divne krutila, okrem toho teda ze mikope do zaludka statocne, tak som myslela ze mi vyleti cez bok vonka. Ale v podbrusku som mala take pocity ako pred menzesom a az do krizov, potom ze akoze tvrdnutie bruska ale to bolo bez bolesti...len take divne pocity...no a dneska od rana uz mala zase kopcuje veselo... 🙂
@vcielkamaja no sranda.....tak sa asi vyberiem do obchodu..... ale kedy to bude tak to neviem :D kebyze som mala hodinky na kt ukaze presny den kedy pojdem rodit to by bolo uzastne nemate doma nejake take?
@vcielkamaja no pekne pojdem asi do lekarni sa prejst ale s ami nechce vobec nejako
@mercymay toto mam od pondelka, co popisujes...
@monika1091 ak najdes take hodinky, daj mi vediet... 😀 😀 😀
@mercymay to mas dobre mna nakopava akoby do zadku ... potom mam hrbol na boku dobre ze nie na chrbte ...... mala mi dava teda zabrat...a to este ani na svete nieje :D
mate uz aj postavenu postielku? alebo ekdy ju budete staviat?.....
@monika1091 Ja som akurat tento tyzden pokupovala pre seba veci. Uz mi chyba iba nejaka nocna kosielka na porod 😉
@monika1091 v lekarnach toto vsetko maju 😉
@smolinka024 no ani uz som tu zistila.... ale aj tak diky mocno 🙂
@monika1091 aj nasa je taka...maly Rambo ju sem tam volam...postielku uz mame postavenu. teta nam dala taku fajnu 20 rocnu postielku, a moj otec ju namaloval a hned aj postavil...a neodporuca sa rozobrat 😀 😀
@monika1091 ja si myslim ze v lekarni ;)
@monika1091 ja som si v lekarni kupila podlozky pre inkontinentnych...predavaju ich aj po 1ks, ale ja som vzala cely 20ks balik. Kamoska povedala, ze v nemocnici jej bol aj ten jeden balik malo. Prepichovali jej plodovu vodu, tak to z nej vkuse tieklo a vkuse jej kazali tie podlozky vymienat...Ale ved ak ich neminiem v nemocnici, budu pre maleho pri prebalovani 😉))
@smolinka024 ved to je jasne ze aj pre baby sa to zide.... a to prepichovanie tej plodovej vody bolelo?tu tvoju kamosku?
@monika1091 nevravela ze by to pri "tych porodnych bolestiach", kt. jej zacinali bolelo 😉
ked ja si tak tajne zelam, aby porod prisiel spontanne, ziadna vyvolavacka a lezanie v nemocnici...nech sa mi kontrakcie zacnu doma...tolko z mojich tajnych zelani 😀
@vcielkamaja aj ty mas doma taku staruu postielku?.... aj ja.... no mi asi az v deviatom mesiaci budeme staviat postielku ... som zvedava ako to dopadne ::D Pat a Mat :D
@smolinka024 no ved uvidime ako to vsetko dopadne....
@vcielkamaja tak tych mojich tajnych zelani je viac ..... aj to aby porod velmi nebolel, aby mala v noci spala, aby som ju mohla kojit aby neostala na umelej vyzive... aby sa narodila zdrava
baby a ja som si zase musela na seba nieco kupit, lebo som sa uz do nicoho nezmestila... kratase a suknu v HMku... take to je inak drahe pre tie tehulky...ale proste som nejako narastla a vsetko co mam doma (okrem par triciek) mi bolo male...vy ste ako na tom s nakupmi na seba ?!
prosim vas kedy sa robi posledny ultrazvuk?mne robili v 30 tt a teraz uz neviem ci vobec bude. dakujem za odpoved
@nati04 posledny ultrazvuk sa robi v 30 tt... potom uz len tie klasicke ultrazvuky u sv gynekologicky ze ako je baby otocene.....ale D sa uz nebude robit pokial nenastanu nejake komplikacie
@smolinka024 ja si budem musiet kupit nejake tricko dlheee aby mi nebolo vidno pupok na vsetkych trickach.... nejake dlhe tielko ....

@monika1091 ja som to vsetko kupila v lekarni...mam oblubenu lekaren, tak som len hovorila co mi treba a teta nosila na pult 🙂