Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
holky ste aj vy take pazrave na sladke?....... ja uz si asi druhy tyzden robim vkuse na rano teply cokoladovy puding.... inak by soms a osalila.... minule som skusala si endat sladke a bola som besna ako pes..... to naozaj....
@monika1091 len ja uz chodim do nemocnice a tam moj porodnik u seba nema ultrazvuk takze potom uz mi robit asi nebude ze?
@nati04 maximalne ta posle na ten klasicky ako je otocene baby.... ale uz za ziadny ultrazvuk by si nemala platit za ziadny 3D
@monika1091 maaaaaaame uz asi mesiac a uz cakam len obliecky a perinky do postielky..a sme na komplet.
@mercymay nam sije buduca novopecena babka obliecky aj baldachin... ale o postielku sa postara tatko buduci... som zvedava ako to dopadne ... ci nebude hore nohami :D
@monika1091 dakujem
@smolinka024 aj ja kupujem veci v HM, no ceny sú nenormálne, ale tak čo už...nemôžem chodiť nahá...všetky tehu veci som si kúpila iba tam.
@monika1091 tak jasné, že toto patrí aj medzi moje priania 😉 naposledy som si kúpila na seba, na nosenie doma, úplne obyčajné tričká na tržnici (za 2 eurá 😀 ), bohužial velkosť XXL, lebo z ostatných mi trčí brucho...nie je to zrovna sexi a trendy, ale na doma mi to úplne stačí...
@monika1091 ja frčím na sladkom, umrela by som bez sladkého, celé tehotenstvo mám také. slané vecičky nemusím, ale sladké musím každý deň. Preto mne nerobil problém ani glukozový test...
@vcielkamaja ja slane nemam rada ani pocas ani ked som nebola tehotna slane veci neznasam.... ale sladke aj o pol noci kludne ale glukozovy test ufff mozno keby mal nejaku tu prichut bolo by to lepsie :D
@nati04 No ved to, ze je to take drahe...ale ja som zase tak zmenila miery, ze sukna mi "padla" naozaj len taka tehotenska a aj gate. Aj ked uz na nosenie mam len 2 mesiace, ale hovorim si, ze budem mat pri druhom 😉)) Aj ked som na seba nechcela minat korunky :(
@monika1091 ja som skor sladko-kysla 😉)) cize sladke cukriky s kyselym posypom 😉)) ale uz som si dala aj cokoladku, aj ked tu nemusim 😉
@smolinka024 no ja kombinujem vsetko co pride po ruku ci sladke ci kysle ci horke..... ci stiplave... no proste vsetko ..... ale najviac sladkeee..... vela sladkeho
@smolinka024 presne aj ja som nechcela minat preto som zvolila lacnejsiu alternativu;)
@nati04 praveze na poradni v nemocnici sa robi ultrazvuk kazdy tyzden kvoli prietokom, teda ci je babo dostatocne vyzivovane, neplati sa za to - teda aspon mne to tak pri malom robili, najskor tlak, moc, potom CTG a nakoniec sono
vraciam sa k teme 2 strany dozadu....
no co sa tyka podloziek, takych jednorazovych tak v porodnici take davaju, ja som take do porodnice nebrala... potom som take pouzivala na prebalovanie.... normalne stoja v zdravotnych potrebach 60*60cm okolo 0,33€/kus, daju sa kupit po kusoch, netreba brat cely balik, su pevnejsie a hrubsie ako tie detske pokreslene.... (tie detske su tensie), napr. tie detske v DM drogerii stoja balik 10ks za 3,50€
jednorazove nohavicky su fajn ale po cisarskych nie su najlepsie lebo stehy sa zvyknu zachytavat do nohaviciek...
inak baby zacali uz vypredaje aj v H&M, aj v C&A, pre deticky sa da najst.... inak pokial este nemate bodynka tak do toho 1r. su v pohode aj z Tesca, pekne, cena v pohode....
@kvietok173 krasnal, je to poľsky výrobok, ale má certifikáciu
@miskrachrumka mne dr. povedal len množstvo, ale na príbalovom letáku som si tak prečítala
@gabkostanka tak to pochybujem ze u nas na antolskej to tak robia;( ved tam mam pocit ze na nas uplne kaslu;(
baby, otázka na vás: precvičujete panvové dno v tomto vyššom štádiu? zajtra začínam 33tt a vždy keď sa snažím cvičiť, malý sa dosť začne kotúľať..tak neviem, či mu to robí zle, či dobre.. 😒
@monika1091 ako prepáč ale nič iné sa nevieš opýtat ?
vždy to isté 🙄 🙄
ahojte tak máme aj kontrolu po tyzdni za sebou 🙂
všetko je super krásne sa zahojilo tak som velmi stastná 🙂
huráááá možem si konečne vydýchnuť 🙂
ináč dnes sa ochladilo chvalabohu !......hned sa lepšie dýcha 🙂
no takze od pondelka oficialne ideme malovat byt a zariadovat ho...no neskutocne sa tesim ze vsetko je zasa na poslednu chvilu...mam mesiac do porodu a mozem robit ako kon...no mam dost...ale tak ked sme sa chceli osamostatnit...a este tolko veci nam treba kupit...jooooj vyhrat tak Lotto 😉
@smolinka024 ja nemam nic vyslovene tehotenske...dost dlho som mala male brusko takze som nosila nohavice co aj dovtedy,potom som nosila nohavice s rozopnutym gombikom a dlhymi trickami,teplaky ...no ale tehotenske nohavice som sa dlho chystala kupit,len som to vzdy odkladala a asi sa uz na to vykaslem....vacsinou teraz nosim saty co mam a sukne a uvazujem ze si kupim este nejake letne saty co vyuzijem aj potom.
@monculka joj keby to bolo také lahké tak by bol aj náš tatik doma !
Ahojte mamičky nejak je tu ticho ...
ako idete tráviť sobotu ?
ja idem dnes oddychovať konečne cely tyžden som mala toho dost ...!
@gabkostanka presne ako píšeš na poradni v nemocnici ...tu sa chodí od 34tt-35tt ten mesiac(4tt) pred terminom ...
ja idem prvý krát na oddelenie 24teho jula ...
už sa teším na záznam je to krásne zas si to pripomeniem 😵 😵 😵 😵
unás prideš ides sestričke na tlak a moc potom k dr na krčok a na koniec zaznam a ide sa domov a to každý tyzden až do porodu alebo hospitalizácie!
Maminy chcela som sa opýtat ...prestali mi puchnut lítka a členky ale začali mi puchnut priehlavky a prsty na nohách .....máte to niektorá ?
@miskachrumka ahoj miska na aky zaznam?
@miskachrumka a ty už zase nečakáš chlapčeka, alebo ako to je??? 😕 😕

@smolinka024 tiez som si kupila ale nie pre tehotne ale normalne len velkost M na miesto XS ;) nenakupujem tie tehotenske pretoze su velmi drahe a co potom s nimi?tieto aspon vynosim doma;) ja som bola v Zare a tam
take obycko saty dlhe ;) za 20€ ved ked som bola v auparku v tehotenskom skoro ma vystrelo ked mi teta povedala ze saty stoja 120€ tak to je trosku dost si myslim ;)