icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

nati04
22. jún 2012

@smolinka024 tiez som si kupila ale nie pre tehotne ale normalne len velkost M na miesto XS ;) nenakupujem tie tehotenske pretoze su velmi drahe a co potom s nimi?tieto aspon vynosim doma;) ja som bola v Zare a tam
take obycko saty dlhe ;) za 20€ ved ked som bola v auparku v tehotenskom skoro ma vystrelo ked mi teta povedala ze saty stoja 120€ tak to je trosku dost si myslim ;)

monika1091
22. jún 2012

holky ste aj vy take pazrave na sladke?....... ja uz si asi druhy tyzden robim vkuse na rano teply cokoladovy puding.... inak by soms a osalila.... minule som skusala si endat sladke a bola som besna ako pes..... to naozaj....

nati04
22. jún 2012

@monika1091 len ja uz chodim do nemocnice a tam moj porodnik u seba nema ultrazvuk takze potom uz mi robit asi nebude ze?

monika1091
22. jún 2012

@nati04 maximalne ta posle na ten klasicky ako je otocene baby.... ale uz za ziadny ultrazvuk by si nemala platit za ziadny 3D

mercymay
22. jún 2012

@monika1091 maaaaaaame uz asi mesiac a uz cakam len obliecky a perinky do postielky..a sme na komplet.

monika1091
22. jún 2012

@mercymay nam sije buduca novopecena babka obliecky aj baldachin... ale o postielku sa postara tatko buduci... som zvedava ako to dopadne ... ci nebude hore nohami :D

nati04
22. jún 2012

@monika1091 dakujem

vcielkamaja
22. jún 2012

@smolinka024 aj ja kupujem veci v HM, no ceny sú nenormálne, ale tak čo už...nemôžem chodiť nahá...všetky tehu veci som si kúpila iba tam.
@monika1091 tak jasné, že toto patrí aj medzi moje priania 😉 naposledy som si kúpila na seba, na nosenie doma, úplne obyčajné tričká na tržnici (za 2 eurá 😀 ), bohužial velkosť XXL, lebo z ostatných mi trčí brucho...nie je to zrovna sexi a trendy, ale na doma mi to úplne stačí...

vcielkamaja
22. jún 2012

@monika1091 ja frčím na sladkom, umrela by som bez sladkého, celé tehotenstvo mám také. slané vecičky nemusím, ale sladké musím každý deň. Preto mne nerobil problém ani glukozový test...

monika1091
22. jún 2012

@vcielkamaja ja slane nemam rada ani pocas ani ked som nebola tehotna slane veci neznasam.... ale sladke aj o pol noci kludne ale glukozovy test ufff mozno keby mal nejaku tu prichut bolo by to lepsie :D

smolinka024
22. jún 2012

@nati04 No ved to, ze je to take drahe...ale ja som zase tak zmenila miery, ze sukna mi "padla" naozaj len taka tehotenska a aj gate. Aj ked uz na nosenie mam len 2 mesiace, ale hovorim si, ze budem mat pri druhom 😉)) Aj ked som na seba nechcela minat korunky :(

smolinka024
22. jún 2012

@monika1091 ja som skor sladko-kysla 😉)) cize sladke cukriky s kyselym posypom 😉)) ale uz som si dala aj cokoladku, aj ked tu nemusim 😉

monika1091
22. jún 2012

@smolinka024 no ja kombinujem vsetko co pride po ruku ci sladke ci kysle ci horke..... ci stiplave... no proste vsetko ..... ale najviac sladkeee..... vela sladkeho

nati04
22. jún 2012

@smolinka024 presne aj ja som nechcela minat preto som zvolila lacnejsiu alternativu;)

gabkostanka
22. jún 2012

@nati04 praveze na poradni v nemocnici sa robi ultrazvuk kazdy tyzden kvoli prietokom, teda ci je babo dostatocne vyzivovane, neplati sa za to - teda aspon mne to tak pri malom robili, najskor tlak, moc, potom CTG a nakoniec sono

lucik194
22. jún 2012

vraciam sa k teme 2 strany dozadu....
no co sa tyka podloziek, takych jednorazovych tak v porodnici take davaju, ja som take do porodnice nebrala... potom som take pouzivala na prebalovanie.... normalne stoja v zdravotnych potrebach 60*60cm okolo 0,33€/kus, daju sa kupit po kusoch, netreba brat cely balik, su pevnejsie a hrubsie ako tie detske pokreslene.... (tie detske su tensie), napr. tie detske v DM drogerii stoja balik 10ks za 3,50€
jednorazove nohavicky su fajn ale po cisarskych nie su najlepsie lebo stehy sa zvyknu zachytavat do nohaviciek...

inak baby zacali uz vypredaje aj v H&M, aj v C&A, pre deticky sa da najst.... inak pokial este nemate bodynka tak do toho 1r. su v pohode aj z Tesca, pekne, cena v pohode....

tamara2307
22. jún 2012

@kvietok173 krasnal, je to poľsky výrobok, ale má certifikáciu
@miskrachrumka mne dr. povedal len množstvo, ale na príbalovom letáku som si tak prečítala

nati04
22. jún 2012

@gabkostanka tak to pochybujem ze u nas na antolskej to tak robia;( ved tam mam pocit ze na nas uplne kaslu;(

tamara2307
22. jún 2012

baby, otázka na vás: precvičujete panvové dno v tomto vyššom štádiu? zajtra začínam 33tt a vždy keď sa snažím cvičiť, malý sa dosť začne kotúľať..tak neviem, či mu to robí zle, či dobre.. 😒

miskachrumka
22. jún 2012

@monika1091 ako prepáč ale nič iné sa nevieš opýtat ?
vždy to isté 🙄 🙄

miskachrumka
22. jún 2012

ahojte tak máme aj kontrolu po tyzdni za sebou 🙂
všetko je super krásne sa zahojilo tak som velmi stastná 🙂
huráááá možem si konečne vydýchnuť 🙂
ináč dnes sa ochladilo chvalabohu !......hned sa lepšie dýcha 🙂

monculka
22. jún 2012

no takze od pondelka oficialne ideme malovat byt a zariadovat ho...no neskutocne sa tesim ze vsetko je zasa na poslednu chvilu...mam mesiac do porodu a mozem robit ako kon...no mam dost...ale tak ked sme sa chceli osamostatnit...a este tolko veci nam treba kupit...jooooj vyhrat tak Lotto 😉

konvalink
22. jún 2012

@smolinka024 ja nemam nic vyslovene tehotenske...dost dlho som mala male brusko takze som nosila nohavice co aj dovtedy,potom som nosila nohavice s rozopnutym gombikom a dlhymi trickami,teplaky ...no ale tehotenske nohavice som sa dlho chystala kupit,len som to vzdy odkladala a asi sa uz na to vykaslem....vacsinou teraz nosim saty co mam a sukne a uvazujem ze si kupim este nejake letne saty co vyuzijem aj potom.

miskachrumka
22. jún 2012

@monculka joj keby to bolo také lahké tak by bol aj náš tatik doma !

miskachrumka
23. jún 2012

Ahojte mamičky nejak je tu ticho ...
ako idete tráviť sobotu ?
ja idem dnes oddychovať konečne cely tyžden som mala toho dost ...!

miskachrumka
23. jún 2012

@gabkostanka presne ako píšeš na poradni v nemocnici ...tu sa chodí od 34tt-35tt ten mesiac(4tt) pred terminom ...
ja idem prvý krát na oddelenie 24teho jula ...
už sa teším na záznam je to krásne zas si to pripomeniem 😵 😵 😵 😵
unás prideš ides sestričke na tlak a moc potom k dr na krčok a na koniec zaznam a ide sa domov a to každý tyzden až do porodu alebo hospitalizácie!

miskachrumka
23. jún 2012

Maminy chcela som sa opýtat ...prestali mi puchnut lítka a členky ale začali mi puchnut priehlavky a prsty na nohách .....máte to niektorá ?

nati04
23. jún 2012

@miskachrumka ahoj miska na aky zaznam?

zuzanapd
23. jún 2012

@nati04 CTG - kardiotokograf... pohyby plodu a tlkot srdiečka, najmä jeho frekvencia...optimálna je okolo 140 úderov za minútu...

kalifa28
23. jún 2012

@miskachrumka a ty už zase nečakáš chlapčeka, alebo ako to je??? 😕 😕