Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@kalifa28 jeden hovori baba jeden chlapček ....necháme sa prekvapiť !
@miskachrumka aj tak by som ti dopriala princezničku 🙂 🙂 🙂
@kalifa28 nemusiš ja už chcem chlapčeka 🙂 😵 😵 😵
troch chlapov mat doma bude sranda 🙂
@miskachrumka ak vies ze sa to iste pytam opat tak si si to nemala vsimat ....... a citat dalej.....
@miskachrumka jaj lebo mne to uz robil dva krat
@monika1091 ok suhlasím stebou !
@nati04 ved ano robí sa to na poradni ale toto budeš ležat cca 10-15min a budeš počuvat srdiečko a tam ti bude robiť zaznam na papier ktorý si budes odkladať a budu sa merať aj prietoky
@miskachrumka aha tak dufam ze to bude aj mne robit;) to musi byt krasne ;)
@miskachrumka ja dufam ze je to jeho povinnost myslis ze sa mam ohradit keby nahodou mi to neuribil?
@nati04 ahoj samozrejme že ti to bude robiť ! tu sa to robí od 35tt ...tak si ešte počkam chvílku 🙂
len potom to už utečie ako voda a budem na sale !
ahojte .....peknu nedelu.... prajem 🙂
dnes bude pekne len nech nieje horuce :/
@miskachrumka dobre teda;) ozaj nohy puchnu?mne strasne vcera a to ani vela nechodim;(
ahojte 🙂 prijemnu slnecnu nedelu prajem 🙂 ako sa mate? ja som chora taze nic moc...ale uz sa tesim lebo poobede ideme na vyyylet tak aspon nebudem doma sediet 🙂
@nati04 no mne nepuchnu už až na večer priehlavky a prsty na nohách
Mna trápi bolest v lavom boku brucha :/ od štvrtku asi pojdem na sono na oddelnie :/
@monika1091 no asi dieta pre dojciace mamicky ze? no to som zvedava aj ja ale stale dufam ze pri nej schudnem :D
este ani poriadne nezacal dnesny den a uz mam spuchnute nohy 😠
Bože bola som kuknut na oddelení unás a som tak znechutená ,že su tam stále tie hnustné sestričky čo davaju najavo len to že tam zavadzias !
asi pojdem rodiť inde !
@barca20 ja sa o svoju vahu nebojim malo co som nabrala... za cele tehotenstvo asi mozno 6-7kg.... aj to na mne nic nevidno a vsetko asi do bruska voslo 🙂
holky zacinaju uz aj vam opuchat litka?...... nieje to enjako skoro? som myslela ze to az v posledom deviatom mesiaci to zacne.....
@barca20 niektoré mamičky hovoria ,že pri kojení pribrali a niekoré schudli ...je to individuálne ...
aj ja verím že kojenie mi pomože zbaviť sa kg 😉
@monika1091 :D no ja som tiez vela nenabrala len 5 kg. lenze ja som pred tym nemala moc ideal vahu takzte tak :D
@miskachrumka tak dufam ze ked som mala kila navyse tak ze pri dojceni schudnem. a dufam ze mi pooze aj strava ze nebudem moct len tak hocico zjest . 🙂 🙂
@barca20 však uvidíš ....
@monika1091 mne clenky opuchaju a to uz asi dva tyzdne...je to individualne, ale u mna to zavisi asi aj od horucav vonku a mojej aktivity, ked cely den lezim v posteli, neopuchnu 🙂
Dobre rano vsetkym augustovkam...u nas je momentalne zamracene a chladnejsie, snad to vydrzi, nechyba mi momentalne horucava. 🙂

@nati04 vsak na srdiečko ...