Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@klemente ahoj, ja sa mam celkom ok, po obede a hlavne dobrej zmrzke uz je kusok lepsie 🙂
dnes som bola posledny x u svojho gynekologa, zajtra mam uz poradnu v nemocnici, bude aj ctg a zrejme aj sono, sa uz velmi tesim 😉
@miskachrumka musime to nejako vydrzat, nevzdavaj to 😔
@gabkostanka neviem nejak som zufala z tohto !
tazko sa dýcha ani len ventilátor nemám doma 😠
@miskachrumka aj nam by sa zisiel, normalne rozmyslam ci ho nepojdeme kupit 😝
@miskachrumka miska🙂) ja už mám tiež výbuchy zlosti, mi hovoríš z duše, dnes som si už tiež hovorila, že sa idem vzdať, ale neviem čoho🙂) No dnes ráno aj v sobotu mi bolo tak, že by som hádzala s vecami, trieskala a neviem čo vyhodila von oknom.
Asi sú to už nervy z pôrodu. Vrrr.
A okrem toho, ja som už na to tvrdnutie zvyknutá. Poslíčkovia sa ozývajú častejšie. Hlavne v noci keď spím!
@klemente no ja by som to nejedla. Nie kvôli chladničke, ale už len samotným údeninám a masti. Nič zdravé a nehovoriac o tehu a o horúčavách. Bolo Ti zle a toto Ti teda žalúdok nenapraví. Ono to tak bývy, že tie najnezdravšie veci najviac voňajú, ale treba odolať, alebo popros manžela nech si to na chvíľu kvôli Tebe odoprie. A teraz sa neuraz, ale netreba dojedať z ľútosti jedlo, že sa pokazí, to je najväčšia hlúposť. na tomto svete sme iba raz a majme sa radi a neničme si zbytočne zdravie, ono sa to niekde potom odzrkadlí. Radšej si daj horu ovocia ( melón....) keď si ho pekne nakrájaš vo forme šalátu, tak sa obaštíš a budeš najedená a zároveň cítiť sa ľahko. Ja som dnes robila napr. zeleninkovú polievku ( zemiak, pertžlen, mrkva, mladučká hliva) a druhé celozrná pizza ( s špenátom, cibuľkou, kukuricou, olivami, paradajkami a syrom) Dobrú chuť všetkým 🙂
@gabkostanka ja si ho idem veru kupit ....teraz hned !
baby, mňa ide roztrhať. Už som hladná, také si robím chute na ten obed!!! No zároveň neviem či mám riskovať jeden dobrý obed.
@klemente mne skor tak pod večer okolo ten piatej siestej .....ked sme vonku
@klemente ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ neriskuj ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
@klemente jaj chcela som ti napisat, ale som zabudla na to 😅 no ak mate hnacky, tak asi by som to tiez neriskovala 😉
@miskachrumka Ja som minulý týždeň bola taká nervná, už som začala o sebe pochybovať či som normálna, pre samé hlúposti som sa vytáčala ☹
@kvietok173 to sa aj mne stáva nič si ztoho nerob !
no ja to nijak dnes nevidím len na nejaké omačanie aspon noh v jazere ...ináč sa to nedá nič nepomaha na schladenie :(
@miskachrumka aj by som si ale odnesie si to moja drahá polovička a on sa tak snaží to prehliadať a aj tak to naňho nakoniec nasypem ☹ ☹ ☹ to ma trápi
@kvietok173 ja som taká istá ....ešte že ho nenám doma by bol zas najhorší aj ked za nič nemože :((
na buduci tyzden pride po mesiaci a musím sa ovládať !
ja to mam tiez. Posledny tyzden som taka nervozna, podrazdena, vsetko ma vytoci, nic mi neje dobre. Snazim sa ovlaadat no je to narocne. Som " rada" ze je to iba dosledok tehotenstva 🙂
ahojte 🙂 takze na poradni vsetko OK som zatvorena mala je otocena dolu hlavkou....a hybe sa jak diva 😅 inac vy ste nervozne? 🙂 ako som citala...ja som skor velmi citliva ci co...hoci kedy sa rozplacem ked mi niekto nieco povie skaredo alebo ked moj drahy ide na pivo a neni somnou tak normalne sa rozplacem... 🙂
@mishuu veru, toto leto začínam už neznášať... keby sa aspoň v noci trošku ochladilo, ale nedá sa ani spať... my sme boli dneska ráno pre kočík, to bola posledná vec, ktorá nám ešte chýbala...teraz budem vychádzať z domu až po 19ej hodine... dúfam, že to zachvíľu poľaví, neviem si predstaviť ako budem chodiť autom do poradne na Antolskú v takých horúčavách... ☹
@baska1
@lucia3006 našťastie už máme všetko nakúpené, minulý týždeň prišla sada do postieľky a prebalovacia podložka, to boli posledné veci. Aj som si v meste nakúpila do pôrodnice,vložky a spol. 🙂 takže mám už aj tašku pobalenú na komplet, aj pre maličkú všetko nachystané, už len prečkať toto teplo a začiatkom augusta sa pokojne môže narodiť,to už budem v 37tt 😉 😝
@miskachrumka aj ja mám nervy z tohto tepla, ale nervami sa akurát tak ešte viac potíme 😀 😀 takže klídek, mne muž doniesol dnes ventilátor, tak to je celkom super a ja momentálne praktizujem chodenie po byte len v mužových trenkách, cici holé a na sebe prehodený mokrý uterák, sem tam hodím sprchu a strašne veľa pijem a celkom to všetko dokopy pomáha 😉
@mishuu ja som už tiež pobalená do pôrodnice, predsa len teraz to môže začať hocikedy a u nás v rodine máme samé predčasné pôrody... tieto horúčavy sú strašné, ale zase si vravím, že by bolo ešte horšie keby bol malinký už na svete a ako by asi prežíval tieto dni, predsa len v brušku ho chladí plodová voda... doteraz som sa sťažovala, že neviem už ako sedieť, ležať, panva ma bolí, ale teraz jediné čo ma trápi, sú tie teploty... a Ty ideš do ktorej nemocnice rodiť? ja mám termín 19eho alebo 25eho augusta, malý je zatiaľ podľa všetkých utz o týždeň starší, tak uvidíme 🙂
ale uprimne aj ked vidim niektore mamicky s kocikmi behat cez den, tak tiež lutujem tie babatka, ved teraz jedine vecer by som vysla s malým na chvilku, ved v tých kocikoch tiež musi byt riadna sauna :o(
@lucia3006 ja som fakt zvedavá kedy to na nás augustovky príde 😉 zatiaľ tu nemáme žiadne bábätko?
Tá moja kamoška čo včera porodila, je v téme júlovky a tam už je asi aj 5-6 bábätiek, všetky sa narodili ešte v júny, kamoška ako prvá to dala až 1.7. 😉 😀
Ja rodím v LV, ak by som začala nejak veľmi skoro rodiť, tak chcem ísť do NR,predsa len tam je vybavenie aj pre predčasne narodené bábätká, tu nie, ale ak bude všetko OK tak chcem rodiť u nás v LV.
@baska1 no veru v tomto teple ani za svet by som nešla s bábom, ako lucka píše, buď hneď ráno alebo až večer, toto je extrémne teplo a také bábo sa veľmi rýchlo prehreje, rovnako ako aj tehotná žena!
@lucia3006 ja ho už neznášam a tento tyzden ho znenávidím ! 😠 😠
@mishuu tak ja hole cici nemožem mat kedže ....je tu hocikedy brat ..a kunám sa hocikedy niekto priplachtí ....tak že asi tak ...ale dorána som spala iba nohavičkách veru a aj tak som sa potila ☹ ventilátor som nekupila mali len nejaké odrby 😝 🙄 tak čakám do pondelku na mužíka donesie z DK
ahojte babulky, tak dnes jsem byla poprvé v nemocnici, doktor mi řekl, že by pro mě bylo teda po všech těch strašných komplikacích po císařském řezu dobré rodit přirozeně a dokud to podmínky dovolí, tak to bude podporovat, což mě velmi těší, ale na druhé straně taky řekl, že to záleží na tom, jestli budou vyzrálé porodní cesty, na velikosti plodu (a to hned pohmatem řekl, že už teď to nevypadá na prcka) a taky řekl, že tyto pokusy po první sekci procentuálně v 80% končí opět císařským řezem ☹ takže šance asi nic moc, ale jiskřička naděje pořád doutná 🙂
@bonninka ale máš nadej to je super 🙂
ja nemám možno by mi dal iný gynekolog nadej na normálny porod no tento moj mi hned povedal že sekcia ...a viac sme otom nehovorili ☹

@kvietok173 veru aj ja som včera pocitila prvé tvrdnutie jednej strany bruška :/
už som aj zabudla aké to je 🙂
no včera sa mi to pripomenulo