Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@monika1091 ahoj, mne drobca kontrolovala na poslednej poradni v 33tt, kedze som ho v 31tt mala KP a stale sa neotočil a sedí si pekne na ritke...
@monika1091 ja som ho pred 2 tyzdnami mala otoceneho dole hlavickou a v utorok na poradni bol opat otoceny hore 🙂 ale doktor povedal, ze to sa este stava, ze sa obcas pretoci, ze mozno nabuduci piatok bude opat dobre otoceny... uvidime.. 🙂
@monika1091 Mne na poradni v 29. týždni povedal, že je už hlavou dole, ale že sa ešte nemám tešiť, lebo ešte má dosť miesta a môže sa obrátiť. Potom v 32. týždni bol stále hlavičkou dolu a vraj už by tak mohol vydržať.
Mne sa malý otočil v 6mes hned dole hlávkou a už tak aj ostal ..teraz malý je hlavkou na boku a niekedy dole ale už ju nemá hore 🙂
holky a to ste aj enjako citily ked sa baby otacalo ci ani nie?....... lebo ja pocitujem kopance aj stuchance aj stikutku ako to uz niektore pomenovali :-P .... ale ziadne take otacanie .......... a kedze som uz v 33 tt... tak by sa uz mohlo pretocit... alebo mi to lekari nic nepovedal ...
@monika1091 kedy si bola na sono naposledy? ak by bolo babo otocene panvovym koncom dole, tak by si to mala mat poznacene v správe z poradne, resp. tehu knizke so skratkou KP...ak je otocene spravne, neviem, ci sa o tom lekar zmienuje pri popise ultrazvuku...
@kacenka78 nie nikde nic take nemam poznacene...a naposled som bola na D ultrazvuku v 31 tt...... ale teraz buduci tyzden idem na poradnu tak sa spytam....
@monika1091 tak podla mojho nazoru je babo otocene spravne, ak nemas poznamenany opak...
@kacenka78 mozno len ma zaujimalo ze kedy sa babo otaca ale ako citam u kazdej inak....
@monika1091 mě to doktor řekl, na chvilku jenom vzal sono a kuknul a ukázal mi jak bije srdíčko. Jinak by se měly dětičky přestat přetáčet okolo 33. tt, kdy tam není už dost místa, ale je to moc závislé od toho, jak je mimčo velký a kolik je plodové vody, takže není vyjímkou, že se některé miminka otočí i před porodem, takže asi tak,... 😎
náš drobček je stále KP ☹, už nemá veľa času na to aby sa otočil, tak som zvedavá ako to dopadne..chcela som rodiť prirodzene, ale vyzerá to na cisársky rez, pôrod KP by som asi neriskovala ☹((
Mne gynďoš povedal v 32 tt, že sme otočené dole hlavičkou a že je to v poriadku. srdiečko nám nepopočúval ☹
Baby mám na Vás otázku už 2 deň mám žltkastohnedý výtok, môže to byť hlienová zátka ?
@kacenka78 tak nam držím obidvom palce, aby sa otočili potvorky naše malé 🙂 môj drobček sa stále hýba a kope, nechápem kedy vôbec spinká, zdá sa, že na to nemá čas 🙂 ...možno sa aj snaží pretočiť, ale sa mu nedá ☹ manžel sa ho snaži nalákať na spev, hru na gitare, klopkanie a prihováranie sa, tak som zvedavá či to zaberie 🙂
baby čo si myslíte o odbere pupočníkovej krvi? dnes mi volali z tej web reklamy- vyhraj kočík, že som vyhrala akciu za odber pupočníkovej krvi štandart za 190 € a ročne by som platila nejakých 58 €
@mt1986 už sme to raz tu preberali dost dlho ......je to len zdieranie penazí ...keby sa mi chcelo to tu nájst tak ti to prepošlem čo sme otom písali .....ja som dala odobrat malemu a zaplatili sme velku sumu za uskladnenie a napokon nám prišlo že odobrali malo len do vahy 50kg čiže mu može pomoct len do tej vahy ak vobec pomože 😠 😠 😠 😠 nikdy viac !
Ja mám maminy biely vítok už dlhoooo ale mne gynekolog povedal že je to okej ..nezapácha a je riedky 🙂
tak sa už nestresujem ale nosím intímky 🙂
už sa teším na tie hrubánske vložky po porode tie bane 🙄 🙄 🙄 bože a v takom teple to mať to bude hroza 😝 😝
@mt1986 aj moja kamarátka to vyhrala..aj ked ja to za veľkú výhru nepovažujem. keby tak preplatili aj to uskladnenie, to je dačo iné. tiiež sa ma bola pýtať, či to má zobrať. tak som jej úprimne povedala, že na jej mieste sa na to vyse...
@tamara2307 asi tak ....mne sa iež nepáči že musíiš za to dopredu platit talko penazí a ani nevieš kolko odobrali či odber bol uspešný a podobne ..ja som sa bala že to budeme poctivo platit a napokon ztoho nič nebude alebo to len tak zmizne resp to daju niekomu inému ☹ ☹ ☹
Tak dalšia kamoška porodila dnes ráno v 37tt malý mal 2800g a 48cm ...už citim že pomaly som na rade ..len ešte mám čas do 38tt
ahojte,obávam sa že v týchto horúčavách pôjdeme väčšina rodiť skôr 😖 len aby toho nebolo málo ešte ma aj strašne škriabe v hrdle,super kombinácia v tomto teple.....asi si pôjdem pomaly chystať veci,a čo vy už ste zbalené ? 🙂
@luci137 ja vobec ..ja to mám všetko vo vreciach ....ked príde drahý utorok tak mi to všetko dá dole a idem triedit a prat a pomaly odkladať ...lebo si stále hovorím je čas a čas a nikdy neviem 😉
@luci137 a jasa budem baliť neskor ....chcela by som zatial len kupit kočík a spraviť poriadok v tích uplne maličkých vecičkách už si po 3,5 roku ani nepamatám čo všetko tam je fuuu................
Ináč už 4 den sa štopem varenou kukuricou senzácia 😵 😵 😵 ja ju milujem a neviem sa jej dojesť ...keby sa dalo by som fungovala len na var.kukurici a gumených cukríkoch 😅 😅
ja som len poprala a žehlenie si odkladám na tie upršané dni čo majú byť len akosi nie sú.....
veru ide to velmi rýchlo malý je už aj otočený dole hlavou -vraj sa môže ešte otočiť alebo už ostane stále takto,neviem veru...uvidíme hlavne aké počasie bude od polky augusta,mohlo by sa ochladiť..ale myslím že nemá význam kupovat tie najmensie veci s kratkym rukávom že.
@miskachrumka ja som ešte ani nemala mňam dala by som si 🙂 hlavne aj niečo sladké na nervy
@luci137 ja som ráno spucovala dva jogurty a teraz tri kukurice 😅 😅 a horalku a malý kope riadne ...vie čo je dobré 😀 😀 😀
@luci137 vobec ja keby som nemala veci po malom a mala by som kupovat tak už určite nie s krátkym rukávom ...aj keby bolo teplo ako teraz čo určite nebude .....tak novorodenec nemá ešte tu velku schopnost zohriat sa ..a v dhých bodinkách a pod dečkou im bude supiš 🙂

holky ked ste boli na poslednej poradni u gynekologicky povedala vam v akej je polohe baby?..... ci uz je hlavickou dole......