icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

nati04
4. júl 2012

@miskachrumka joj bodaj by to tak bolo lebo este mam vela veci co treba dokoncit ;( inak ako sa mas? ja teraz na slovensku este nemame wifi tak preto ani nepisem;( a mam aj brusko trosku dolu to nevadi?

nati04
4. júl 2012

@miskachrumka tak uz to je asi ine v druhom tehu ked uz clovek vie aj co robit aj nerobit;))))napr ako ja papat;)))

kalifa28
4. júl 2012

@tamara2307 veru nechce sa čakat a hlavne nie v tomto počasí, ale zase radšej to vydržím ja aj za malinku, ako si potom nevediet dat rady s maličkým novorodeniatkom v takomto teple, tak sa spolieham na to, že ked sa Amelka narodí, bude trošku chladnejšie... možno 😝 😝

miskachrumka
4. júl 2012

Normálne sa nemožem nabažit 🙂
keby tak chcelo pršat až do zajtra 🙂

miskachrumka
4. júl 2012

Kde ste všetky ?
je tu nejaká nuda :/

diamand
4. júl 2012

@monika1091 ja myslim ze ano, tak mi to bolo povedane tu, aj moja krpata stikuta kazdu chvilu

diamand
4. júl 2012

@miskachrumka ja sa v tomto tehu citim asi najhorsie, ale to je asi aj tym ze mam doma dve babizne pod 5 rokov, takze musim skakat aj okolo nich, a kazdu chvilku mam nejaku chorobu, co som do teraz v ziadnom tehu nemala, ale zase nie je to az take hrozne da sa to prezit - musim si to uzit na plno kedze toto je moje posledne tehu

miskachrumka
4. júl 2012

@diamand no aj moje posledné ja som vždy chcela dve detičky ....tak že je to posledne

diamand
4. júl 2012

@miskachrumka aj ja som vzdy chcela dve a pozri na mna

miskachrumka
4. júl 2012

@diamand no ja budem za sebou aj druhu sekciu tak aj tak sa tretia už neodporuča že je to velký risk ...

kvietok173
4. júl 2012

@miskachrumka a prečo opäť sekcia, keď sa smiem spýtať.

miskachrumka
4. júl 2012

@kvietok173 no lebo som mala prvú sekciu a nič iné nepovedal len že nebude riskovať zbytočne 😒

jespera
4. júl 2012

baby - ja zacinam mat obavy, dnes uz asi 2 hodiny - vkuse - tvrde brucho, bolest na kramy - nestupnuje sa, ale je, bolest mi normalne vyraza do ruk - do noh - ako na kramy....ja viem ze nejake kontrakcie su uz pomaly normalne, ale boze do akej miery...dve hodky vkuse....len sedim a dycham...

miskachrumka
4. júl 2012

Možno by ma aj iný dr nechal normálne rodiť ...čo ja viem ...nemožem mu dotoho skákať .....on vie hádam na 100%čo robí

miskachrumka
4. júl 2012

@jespera neboj vylož nohy daj magnézium a pi vela vody ...ak to prešlo nič sa nedeje !
nestresuj sa aj ked je to tažko ale aj to ti ktomu može napomoct

monika1091
4. júl 2012

@diamand tak potom to bdue stikutka :D .....

jespera
4. júl 2012

@miskachrumka snazim sa byt v pohode, nemozem si dovolit teraz do nemocnice, manzela mam vonku a doma 2,5 rocnu slecinku....Mg som si dala, a klud...do konca jula musim vydrzat

diamand
4. júl 2012

@jespera skus si dat teply kupel ak prejde tak to nic nie je, a su bolesti pravidelne?

kvietok173
4. júl 2012

@jespera ja som mala cca pred 3 dňami poobedie tvrdnutia, už som myslela že poletím do nemocnice, ale k večeru to ustalo a od vtedy musím zaklopať pokoj

kvietok173
4. júl 2012

@miskachrumka Ja som prvé rodila normálne a druhé sekcia, lebo po 12 hod. už nijak nešla a keď ma otvoprili, bola opretá hlávkou o lonovú kosť a jednu rúčku a nôžku mala pri hlave - urobila šnúru v brušku, ale som rada že nakoniec sme boli obe ok.Teraz malý pekne sedí riťulou dole 🙂 , tak to zatiaľ vyzerá na sekciu, uvidím v pondelok idem na usg, či sa neotočil, ale skôr asi nie, lebo ma nekope pod rebrami, ale dole.

gabkostanka
5. júl 2012

@miskachrumka no v tvojom pripade neviem ci by ti odporucali spontanny porod, predsa ten rez je inak vedeny, nechces este poradit aj od ineho lekara 😕

@jespera mozu to byt poslickovia, niekedy staci aj tepla sprcha a prestanu, alebo zmena miesta ci polohy...dufam, ze uz sa citis lepsie 😉

kvietok173
5. júl 2012

@gabkostanka ako ináč vedený rez? Keď už raz mala žena sekciu, tak sa odporúča aj pri ďalšom dieťatku sekcia, nezávisle od polohy dieťatka? Ja som prvé mala spontánne a druhé sekcia, tak teraz by som mala mať sekciu??? Naposledy bol malý riťkou dole, uvidím v pondelok, či sa šibalček prevrátil, ale skôr nie, necítim nožičky hore, on je kľudnučký 🙂 veľmi málinko kope 🙂

gabkostanka
5. júl 2012

@kvietok173 @miskachrumka mala komplikacie a rez ma zhora nadol, klasicky sa robi dole pozdlzny 😔
ta druha sekcia zalezi aj od nemocnice a lekarov, u nas daju prednost opat sekcii, ale niekde zase uprednostnia prirodzeny porod...mne vravela lekarka, ze ma obavy aby sa to nekomplikovalo a zalezi ci aj porod bude sam postupovat, lebo vyvovalat po sekcii sa nema a tiez ci nebudem mat opat problem s tlakom na konci tehotenstva, u nas je napr. aj pri opacnej polohe, teda pri KP planovana sekcia, kolegyna tak mala so synom, neotocil sa
U teba nakoniec ani cisarsky nemusi byt, ak sa maly otoci dolu hlavkou a nebudes mat ine komplikacie, tak asi zvolia prirodzeny porod... 🙂

miskachrumka
5. júl 2012

@gabkostanka ked nieje šanca ..tak na čo sa mám radiť s iným gynekologom :/

miskachrumka
5. júl 2012

@kvietok173 ale ešte stále je šanca že sa otočí neboj .....

tamara2307
5. júl 2012

@kalifa28 no vraj podľa predpovedí by mal byť august upršaný, tak treba si tento mesiac užiť..aj ked tieto teploty sú už ozaj extrémy, radšej nech pečie ako mať depresívne zamračené dni. a naše deti ako letné znamenia, budú mať slniečko v krvi 😎

miskachrumka
5. júl 2012

@gabkostanka diky že som to nemusela zas vypisovať ja 😀 😀

miskachrumka
5. júl 2012

Kde ste kočky ?prajem pekný sviatočný štrvrtok 🙂
ja som akurát doriadila a pot citim až na očiach ☹
zaberák ale čo už ked musím tak musím 🙂
a vy ako ?
keby došla zas taká burka ako včera bola by som happy 🙂 tak bolo super konečne som riadne dýchala 🙂

martinam77
5. júl 2012

tak to by mohla...v tomto teple sa mi 30.8.zda neskutocne daleko 🙂

miskachrumka
5. júl 2012

@martinam77 mne sa pozmenil termín od 12.8 do najneskor 23.8