icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

mimi126
13. júl 2012

Kocky mate skusenosti s cumlikovymi teplomermi? chcu ich babatka?su spolahlive?

miskachrumka
13. júl 2012

@lucia3006 ja som bola závislá na sladkom pri prvom som aj pribrala 19kg
a teraz ani nie a pribrala som 2,5kg

lucia3006
13. júl 2012

@miskachrumka tak to si pribrala fakt málinko... ja som sa držala do piateho mesiaca, priberala som len kilo za mesiac a to som jedla hocičo, aj vyprážané a nezdravé, kopec sladkého ... a potom v šiestom a siedmom mesiaci som pribrala 6kg, v 8mesiaci 2kg... teraz jem skôr zdravé, veľa ovocia a zeleniny od začiatku tehotenstva plus tehotenské vitamíny... ale dúfam, že to rýchlo dám dole, ja som veľký športovec, ešte ako tehotná (kým som to nevedela) som behávala 6km denne... cvičím aj teraz, ale len také tehotenské, aby som malinkému neublížila, tak mi ten pohyb dosť chýba...

bonninka
13. júl 2012

@vcielkamaja
@miskachrumka baby i já mám stejnou zkušenost, při prvním těhu mě pálila žáha daleko víc než teď a malej se narodil doslova s pár chlupy na hlavě 🙂 a jinak mi dnes doktorka říkala, že to co mám trošku oteklou kůži na noze není otok a že to už nemám na poradně hlásit, že to je naprosto normální, tak mě tím moc potěšila 😉

bonninka
13. júl 2012

@mimi126 já jsem ten cumlík nikdy neměla, ale vím od několika bab, že jsou právě velmi nespolehlivé ☹

keshka
13. júl 2012

@lucia3006 budeme mat chlapčúrika 🙂 ..inak s tým jedením som na tom podobne, teda to nie jaaaaaa, to malému veľmi chutí jesť 🙂 a hlavne sladkosti 🙂 hihihi

lucia3006
13. júl 2012

@keshka my budeme mať tiež chlapčeka 🙂 no ja tiež hovorím, že to malinkému viacej chutí, to sladké... ja som mala síce sladké vždy moc rada, ale teraz ho máme s drobcom ešte radšej 😉

miskachrumka
13. júl 2012

@bonninka ja som to ešte ani nepočula 😕 😅 že také niečo je .....

miskachrumka
13. júl 2012

@lucia3006 ja som tiež sladko žrút teraz nie mám uplne iné chute a preto sme si boli istý že bude baba a prd bude chlapček ...tak že rozdiel chutí a aj som sa ináč citila aj som mala pri prvom krásnu plet a vlasy a teraz vobec hrozná pleť aj vlasy a nič ztoho nemusí znamenať iné pohlavie.......

monika1091
13. júl 2012

@miskachrumka takze ty si zoberies vtedy ten magnezit B6 ked ti tvrdne brusko?...

fate_girl
13. júl 2012

no moja dnesna poradna nedopadla bohvie ako moc dobre, malicke je v poriadku, srdiecko bije ako zvon, ale doktor so sestrickou boli zhrozeni z mojich noh :( tak v pondelok rano opat musim nabehnut do ordinacie, nalacno, ak neodpuchnem cez vikend, tak mi budu robit nejake testy a ked nedopadnu dobre, idem do nemocnice lezat :(

monika1091
13. júl 2012

@miskachrumka a tieto veci neostanu ze pekna plet nemastiace s avlasy a tak? ci vsetko s avrati do povodnych veci?....

miskachrumka
13. júl 2012

@monika1091 ano ..mne pomáha 🙂

keshka
13. júl 2012

@lucia3006 parada, tento rok letia chlapci 🙂 sesternica predvcerom porodila tiez chlapceka 🙂 len aby si potom nasli nejake frajerky, snad sa neprestanu rodit dievcatka 🙂

miskachrumka
13. júl 2012

@monika1091 neviem každá sme iná uvidíš sama ..... mne sa pri malom všetko vratilo naspat okrem toho že mi strasne padali vlasy po porode :(no teraz to tak nemusí byť ...

gabkostanka
13. júl 2012

@mimi126 my mame teplomer do uska, za par sekund je vysledok 🙂

@fate_girl moje nohy su spuchnute tiez, v utorok vravel doktor, ze je to ok takto na konci, inak tlak, moc boli ok...co mas opuchnute? u mna hlavne clenky a dole smerom k prstom 😖

miskachrumka
13. júl 2012

@gabkostanka aj umna členky a priehlavky že sa mi tažko zohínaju prsty na nohách ...že to je všetko ok horšie je ked puchnu celé litka :((( to je už zle ...

miskachrumka
13. júl 2012

Ja si chcem zakupiť bezdotikový ...teplomer pri malom som mala digitálny do zadočku

fate_girl
13. júl 2012

@gabkostanka mno ja mam vlastne od kolien dole rovnako hrube nohy, cize lytka a clenok su ako jedno, plus nart mam spuchnuty tak, ze ledva chodim :( a prsty na nohach neviem zohnut :( ako z prvoty tiez doktor vravel, ze su to opuchy z tepla a z vysokeho stadia tehotenstva, ale vsak tieto dni je chladno a ja uz len doma lezim, sem tam nieco pochodim a nohy mi neodpuchaju, ani v noci :( tak preto, ze radsej nic nechce riskovat, bo moc mam OKA ale zakazal mi uplne solit, pit mineralky a celkovo obmedzit vodu, aby som sa nenalievala zbytocne :(

gabkostanka
13. júl 2012

@miskachrumka takto som mala aj pri prvom, lytka ani nie, ale aj tlak mi neskor vyskocil 😝 , skusila som to kruzenie v clenkoch a vecer este dam vankus pod nohy nech su vyssie cez noc, tak som zvedava ci pomoze

gabkostanka
13. júl 2012

@fate_girl rano som dala link na clanok a tam je praveze rada, ze netreba obmedzit vodu...pozri si

miskachrumka
13. júl 2012

@fate_girl fúúúha tak si choj poležať ...ja som stím bola v nemocnici pri Dadvidkovi na neslanej diete !

miskachrumka
13. júl 2012

@gabkostanka mne teraz tak velmi nepuchnú ....ale podla mna dost urobilo to že som malo pribrala čo je len dobre !

fate_girl
13. júl 2012

@miskachrumka ale ked mne ani lezanie nepomaha :( bo ja na chrbte lezat nevydrzim, skoro vobec, ale snazim sa nohy vykladat ako sa len da, ale nepomaha to :( a solit ja nesolim skoro vobec, resp. aj ked solim, tak so specialnou solou, ktoru pouziva moju mamina, bo ta je po rakovine stitnej zlazy, jej ju aj vyberali a ona musi pouzivat taku specialnu sol s nizkym obsahom soli a jodu...
@gabkostanka ja si tiez myslim, ze je to hlupost obmedzit vodu, hlavne ked su taketo horucavy, ako boli tieto dni, vsak by som bez vody bola dehydrovana :(

gabkostanka
13. júl 2012

@miskachrumka ja som teraz pribrala menej ako pri prvom (cez 25 kg!), teraz cca 10 kg, inac sa citim lepsie ako pri malom a tiez to pripisujem mensiemu pribratiu 🙂

kalifa28
13. júl 2012

@fate_girl skús tu vodu hlavne nie že neobmedzovat, ale dodržiavat pravidelný pitný režim okolo 3 litrov za den. uvidíš, že ti to pomože...
ideálna je čistá voda z vodovodu

kalifa28
13. júl 2012

pán doktor asi ešte nebol gravidný, ked ti radí takú hlupost, že na opuchy málo vody... omg!!!!

miskachrumka
13. júl 2012

@fate_girl a kedy ti idú robiť testy ?

miskachrumka
13. júl 2012

@kalifa28 no neviem či bol negramotný ten jej dr.ale aj pri malom davali menej pit ako som pila doma .....ked som, bola taka spuchnutá a ked som odpuchla mohla som zas piť vela ....

miskachrumka
13. júl 2012

@gabkostanka je to veru v tom 😉 😉 😉
ja sa tiež citim super no ako kedy ale 3kg su tri kilá nie ako predtím 19kg to je dost velký rozdiel a telo to citi 🙂