Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@bonninka ja som si rozhodla uplnu anestezu ...nechcem spinál
Tak je na svete prvé augustové baby v roku 2012 krásne vela zdravia 🙂
@miskachrumka opravim ta 🙂 v sukromke ich uz mame 5 🙂
No tú sem narátam :D
@nati04 ja som zvedavá konečne na naše miery 😒
po 9 tyždnoch ....vo štvrtok na oddelení slúbil ,že mi ho odváži a pomeria 😵 ale hlavné bude že je v poriadku 😵
už sa neviem dočkať aj ked ...............vidím tie dve moje oblúbené sestričky mám hned po nálade :P
@miskachrumka poznam to sestricky vedia zprijemnit den 🙂 tak ty budes mat maleho tazsieho podla mma🙂
@miskachrumka hej a kto?
dobre ranko 🙂
musim sa vam priznat...plakala som hned zrana ako som zapla modreho kona. vcera vecer jedna baba porodila krasnu dcerku. ked som ju uvidela tu na fotkach, tak som sa rozplakala...hormony robia svoje. v 35tt jej museli urobit sekciu, mala vysoky tlak...
@nati04 prečo myslíš ? prvý mal na konci 38+5tt 3400g a 50cm čo je asi priemer ....
@nati04 a hlavne také trubice dve ako máme tam na oddelení 😠 😠 😠
@vcielkamaja aj ja si asto poplačem bez dovodu a potom mm chodí čo zas urobil 😀
su to hormony ja sa bojím aby som nemala zas tu poporodnu depresiu ..bolo to horozné ☹ ☹
@miskachrumka neviem myslim si. a ktora uz porodila?
ahojte, tak uz aj mne volali kvoli tej pupocnikovej krvi. Som sa zapojila do sutaze vyhraj kocik a ze mam zlavu na odber krvi.
tak ahojkte 🙂 zase som skocila ku mame na net trocha lebo v novom byte este nemame zapojeny...tak vcera som bola na poradni...od 9 rana do 13:00...maju tam v tej saci brutalny system...sme ok este sa neotvarame...mala ma 2500g...neni to nejak malo?
@alinka01 podobne :D
Je tu niektora z vas tak strasne unavena ako ja? Rano sa budim unavena, ledva niekam prejdem, nevladzem ani chvilu stat. Doma ledva umyjem riad alebo dam oprat. lastne som stale vycerpana. Nemam nadvahu a vysledky vysetreni su tiez ok. Je to normalne? Musim iba vydrzat?
@miskachrumka podobne sme natom aj my 🙂 .Teraz sa smejem, ale keď sa zamyslím nad tým, ako mi mm povie Č som zase urobil? , tak sa cítim hrozne ☹ ☹ ☹ .Dúfam, že sú to len hormóny a že sa to upraví, dnes som sa už naplakala nad kopec vecami
aj ja som nejaká extrémne unavená dnes, tiež nič nevládzem, mám čudné pocity v bruchu, v noci mi bolo aj nejak na zvracanie...možno to je len psychika, lebo včera povedal doktor, že som už otvorená na 1,5 p. takže drobec asi vylezie tiež skôr von. :-/
@kvietok173 ja verím že sa to všetko dá do povodného stavu ...hormony robia rozne veci 😒
bože mne sa už ani sedieť nedá nič :(a to mám vo štvrtok 36tt a už mám toho po krk važne ani spať nemožem nič :( tlačí ma malý na mechur až ma páli pri chodení :(
Tak baby, hlasim prichod z nemocnice domov, ale neprisla som sama, ale s malym batoskom nasej lasky... Takze nas maly Oriesok sa vola ♥Danielka♥, narodila sa 17.7.2012 o 17.40 hod s mierami 3110 g a 49 cm 🙂
Ahojte, ja som bola dnes na poradni - uz to bolo lepsie ako minule...Bezi 35 tt, malicky ma 3kg, termin porodu je zrazu 8.8 / bol 28.8. pred 2 tyzdnami.../ tak uvidime, sono ok, zobrali aj kultivaciu - tak dufam ze to bude ok, v piatok mam prist na ctg 🙂
@kattey mno vsak ja som aj tak isla, ze si idem len na par dni oddychnut a ze ideme stiahnut ten tlak a opuchy a pri vstupnej prehliadke mi na pasoch zistili, ze mam kontrakcie a zacinam rodit 🙂 to bolo v pondelok o 16 hod. rano o 7 som bola uz na 4 prsty a o pol 10 mi prepichli vodu, dovtedy som nemala ziadne bolesti nic, po prepichnuti vody ma chytili bolesti kazde 3 minuty, o pol 4 mi pichli nejaku injekciu a infuziu, bo som bola na 6 prstov a o 5 ma brali na salu, bo som bola uz na 9, porod bol v pohode, az na to, ze som nevedela malicku vytlacit, bo sa mi zpriecila a chcela ist von konecnikom, tak mi sestricka pomahala tym, ze sa mi hodila na brucho a malicka bola vonku... 🙂

@nati04 no minuly stvrtok to bol 37tt. a 2800g. No cele tehu nam lekar kazal, ze sme o tyz. niekedy aj o dva mensi. Ale to asi aj preto, ze ja som nizssia, ze sa liecim na stitnu zlazu uz 10.rokov a tak. Ale plus minus 2 tyz. su v tehotenstve aj tak normalne.Taze uz len cakat na levicatko 🙂