Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@fate_girl gratulujem, si hrdinka, zvládla si to a už len rásť do krásy 🙂
@monculka i my sme mali 2500g minulý týždeň čo bolo začiatok 37tt, vraj to málo nie je a do pôrodu ešte priberie 🙂 ps: je to len odhad, môže to byť kludne i viac, tak dúfam, že dačo ešte narastieme 🙂
@bonninka a ty ako ešte nič ?
Dnes ráno porodila moja kamarátka (suseda) mala termín 20.8 mali sme ist spolu no nevyšlo ......malá sa volá Dianka má 2600g a 48cm už je asi len rad namne 😉
@miskachrumka nic a asi hned tak nic ani nebude, pořád jsem zavřená ☹
@bonninka neboj dočkáš sa ...hlavne že je všetko v poriadku ...ja idem vo štvrtok na poradnu tak som zvedavá ...mna velmi pobolievajú kríže niekedy :/
@bonninka a ak vlastne do toho prvého neporodiš tak????????
ja si myslím že unás to bude určite skor ako na termín .....kde by som vydržala do dvadsiateho 😒 😔
@miskachrumka aj mna strasne krize a tak neuveritelne sa nalievam ze ma strasne bolia nohy a nemozem vela chodit;( a to mam vydrzat do 16.
@nati04 ja asi tiež tak pojdem toho 15teho......povedal že ma nenechá asi dlhšie..mna nohy nie vobec len kríže občas tvrdne bruško a jedno čo ma velmi bolí to je mechur ...ked tam malý dole pohne hlávkou idem umrieť od pálenia ☹ potom ani 5min. chodiť nemožem ...čo ma tam pichá
Ahoj Mamičky...
MUSIM VAM OZNAMIT RADOSTNU SPRAVU ... 12.6 sa mi narodil syncek Jozko.. áno mala som rodit 15 augusta no 11.6 som dostala kontrakcie a musela som ist cisarskym lebo malicky sa mi tam zakliesnil.. no bolo to hrozne zo zaciatku boli sme v nemocnici do nedavna.. mozem povedat ze sme uz v poriadku.. Je to sila ako sa vie vsetko prevratit a zmenit.. tak rychlo to prislo.. mala som rodit az 15. augusta a ja uz vlastne drobca mam je domka a spinka.. musim bezat drobec ide papkat .. papa kazde tri hodinky.. ako sa mate vy? ako sa vam dari?
@vierazit198 gratulujem 🙂 🙂 🙂 🙂 vela zdravíčka 🙂
@vierazit198 gratulujem moooc
Tak a vcera som bola si zarezervovat porodnika Dr. Dosedlu.... uz len kazdy tyzden choidit na prehliadky....... ale povedal ze este mame taky mesiac... ze sa este neotvaram... hoc ja by som uz chcela rodit i dnes :D
@monika1091
aj ja uz by som chcela
@vierazit198 gratulujem
myslim ze vsetky by sme chceli rodit uz dnes, nam sa tu v Londyne riadne oteplilo a je to hroza 30 stupnove teploty - nic moc, neviem ako ste zvladali na Sk vy tie skoro 40tky
Maminky prosim vas,ake davate chlapcekom meno....ja mam hroznu dilemu...termin je o par dni a my poriadne nemame vybrate meno pre chrustika...prveho mame Miska...dakujem,Zuzana
@ svirky : Mne sa páčia tieto chlapčenské mená : Marek, Mário, Lucas, Patrik ... ale to závisí len na tebe, pre aké meno sa rozhodneš. Každý z nás má iný vkus na mená, Niektorému sa páčia klasické slovenské mená, inému mierne moderné mená alebo exotické mená 🙂 Ahojte augustovky, do tejto rubriky som málo prispievala, skôr som si čítala vaše príspevky . Som momentálne v 35.tt, zatiaľ sa cítim dobre, sem tam ma pobolieva chrbát, ale inak je všetko ok. V piatok ma čaká poradňa u môjho lekára, tak som zvedavá.... Termín mám 31.8., doma už máme 4.roč. dcérku Nicol a ďaľšie bude znova dievčatko Vivien 🙂 Za celé tehotenstvo som pribrala len 3 kg, pri prvom tehotenstve to bolo 9 kg. Ako ten čas rýchlo letí, ani sa nenazdáme a budeme mať doma naše vzácne poklady 😉 Pri prvej dcérke som prenášala týždeň, tak uvidíme ako to všetko dopadne pri druhom . Je tu mamička, ktorá má termín koncom augusta a je z Trenčína ?
@vierazit198 gratulujeeem k anjelikovi, prajem vam obom vela zdravicka 🙂
@nati04 co by si chcela konkretne?
@mimi126 dakujeme potrebujeme stastie .. aj ked sme uz dobre no drobcek sa stale este musi vyvijat.. 😀
Chcem Vam mamicky podakovat vsetkym za priania budeme to potrebovat aj ked sme zdravucky no to ze sa drobec narodil skorej nieco znamena.. musime si ho vypiplat a davat mu este viacej lasky a pocitu bezpecia.. chcem vam vsetkym popriat nech mate dobry porod ono to tak rychlo ubehne ze ani sa clovek nenazda.. Vsak malicky uz bude mat mesiac a dva tyzdne a to sa teraz narodil.. Nech mate zdravucke deturence .... prajem zo srdiečka.. Ja som veriaca a tak vas prosim ak verite pomodlite sa za nas .. nech malicky prospieva a je zdravucky.. este raz vsetko dobre.. 🙂 🙂
@monculka mna sa iba spytala ci som sa zapojila do sutaze o kocik a potom rozpravala len o tej pupocnikovej krvi. Takze o kociku nebola ziadna rec. Ja si myslim ze s tym kocikom to bola len taka blbost a im ide len o to aby si to ludia dali a pekne platili, Asi o to nie je zaujem.
@vierazit198 , @fate_girl...obom Vam gratulujem a prajem veeeeeeela zdravicka 😵
@nati04 ja mam nohy ako dinosaurus, opuchnute a tiez ledva stojim na nohach. ledva napcham chodidla aj do obycajnych cinskych slapiek. vcera som si musela kupit croksy ci ako sa to vola. tie su tak dostatocne siroke na moju super velku labu...problem mi robi uz aj stat pri sporaku...
co sa tyka mien, tak pre dievcatko mame vybrate meno Lenka a pre chlapceka Adrian. na 95% cakame malu Lenku, na 3D sone som nebola, tak dufam, ze do piatkovej poradne a sona sa nic nezmenilo 🙂 ako nic by sa samozrejme nestalo, aj keby sme chlapceka cakali, len by musel chodit v ruzovom ako cukricek 😀
ahojte,ako tak po dlhsej dobe čítam niektoré už máte malinké pri sebe 🙂 sa nám to pekne kráti ja uz posledné dni mam také bolesti ako keby mám dostať ,take riadne silné už, malý že už pekne tlačí stále hlavičkou dole,občas aj v noci mam par takych silných stahov a potom nič...no som zvedavá kedy to príde ale mám pocit ze to asi bude skor.....radsej som uz dnes vacsinu vecí zbalila, taký zvláštny pocit že to už bude a neminie ma to...dost ma chytá panika 😒 ked neviem čo ma čaká,skúsim myslieť pozitívne....
@vierazit198 gratulujeme moc, určitě bude všechno v pořádku a posíláme modlitbičku za zdravíčko 🙂
@vierazit198 aj ja gratulujem...malinky je chutnucky....prajem hooodne zdravicka a krasnych spolocnych chvil 😉))

@fate_girl no super a to jsi měla malou pořád koncem pánevním nebo se nakonec otočila? Každopádně moooc gratulujeme a přejeme hodně zdravíčka oběma babám 🙂