Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
baby v noci som mala asi tych poslickov ci co to je...ale dost do bolelo... :/ uz nech porodiiiim 🙂
@vierazit198 gratulujeeem 🙂
@bonninka musela sa asi cez vikend otocit, bo v piatok este nebola a v pondelok uz ano... @kattey v nitre sa neda s epi rodit, takze bez, ale dalo sa to prezit, aj ked som ich prosila z prvoty o lieky proti bolesti, ale spravnym dychanim sa to naozaj dalo zvladnut..
@barbarkapo
@vcielkamaja dakujeme velmi pekne 🙂
@monika1091 rodit ;)
@nati04 a ty uz mas niekoho vybaveneho na porod?
@monika1091 ja uz mam davno pre istotu dvoch 🙂 lebo byvame v rakusku a ty?
ahojte tak som prišla domov a konečne sedím .....asi 15min ma dost bolela jedna strana vaječníkov ako keby som mala manzes ale strašná bolest :(
dufam že to ešte nejde ...má ešte Adamko čas ☹
@vierazit198 gratulujem a prajem veľa zdravíčka 🙂
ahojte kočky, tak ja som bola dneska prvýkrát na poradni v nemocnici, kde budem rodiť... krčok maternice mám skrátený na 2,5cm, dosť často mi tvrdne bruško, denne aj 30krát... nabudúce idem aj na utz a prietoky, tak som zvedavá... akurát dneska som sa dozvedela, že mám pozitívny výsledok na streptokoka, tak som zvedavá, čo so mnou budú robiť, ale asi to istia antibiotiká ☹
@vierazit198 Nádherné bábätko. Gratulujem 🙂
@fate_girl gratulujem 😉
@nati04 no ja budem rodit v čaci....a vybavila som si lekara a kazda si ho chvali kt on odrodil.... tak som zvedava
@lucia3006 ...a ostatne baby...a kolko ma byt krcok normalne? ked pises, ze skrateny na 2,5 cm...lebo ja ho mam uz veeeeeeelmi dlho na 2 cm 😕
inak vam prajem všetkým krásne dobré ránko 🙂
Ahojte tak príšerná noc je zamnou ....bolesti ,krče ....nočné mory no hroza takú hroznú noc som ešte nemala ...
bolesti hrozné také som ani nepoznala pri prvom pokial som nešla rodiť ..som vedela,že už dlho nevydržím za dve hodiny idem na oddelenie držte palce ... ☹
@miskachrumka drzim vsetko, co sa drzat da 😉
@vcielkamaja dakujem 🙂 stačí tie palce ....ja sa budem držať všetkého čoho sa bude dať !
ja si myslím ,že tam už ostanem už do porodu ...lebo som mala velké bolesti a myslím si že sa niečo dole dialo !
@vcielkamaja Ak sa vrátim ,tak napíšem pekný den prajem 🙂
ahojte ja som mala tiez velke bolesti tak neviem co to znamena ked pridu aj cez den tak pojdem k lekarovi. myslite ze uz sa blizi porod?
@monika1091 mne manzel vybavil v martine a mamina v ba takze mam to tak na dve strany vybavene🙂 uvidime kam stihneme🙂
@miskachrumka drz sa tiez som myslela v noci ze budem od bolesti plakat;( ja som uz aj magnesium vysadila lebo ked som bola naposledy u lekara mi povedal
ze sa vobec neotvaram tak som to radsej vysadila. no daj vediet ako si dopadla.
@miskachrumka drzte sa. Nech to nie je nic vazne.

Baby ved my budeme zachvilu maminy 😉))) !!!! Straaaasne sa to krati 😉)) Ja idem dnes k doktorovi, tak som zvedava co mi povie. Planovany termin 23. augusta, ale som taka "tucna", ze mozno to bude aj skorej.... uvidim 😉))) Jejda, ja si to stale neviem predstavit, ze budem mamina...