Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
mimochodom, ja som žiadnu traumu z porodu nikdy nezažila a verím, že nezažijem ani teraz...
@petrusska6 prajem ti vela stastia, aby ste prezili pekny prichod na svet a velku radost z babatka, nech ste zdravi a vsetko dobre dopadne 🙂
och baby...mne z toho tepla opuchly prsty na rukach 😀
@bonninka dnes som pozerala Tvoje foto v albume, krásne 🙂 To máte takých krásnych dvoch psov? Bývate v dome?Zaberá to veľa času?
@kvietok173 ahojky toto jsou psíci mojí kamarádky, ona je fotografka, tak mi s nima malýho nafotila 🙂 jinak my máme pražského krysaříka, to je takovej minipsíček ještě menší než srnčí ratlík a toho máme doma a malej s ním pořád blbne 🙂 a bydlíme v bytě 2+kk .-)
nemáš foto? Nie je veľmi poijašený? Chcela som kúpiť pre dcérku, ale ona chcela yorkšíra a to majú u dedka a je ako otrhnutý z reťaze. Ja som chcela labradora, ale tiež sme v 3izbovom 🙂
holky zacinate priberat aj v 9 mesiaci?... kilo za tyzden no hruuuza....
@kalifa28 píšeš nikdy ako by si mala 5 detí 😎 😀
ja mám traumu aj z porodu kvoli tomu že sa skomplikoval a aj poporodnu depku som mala ☹
@monika1091 ja som bola včera v poradni a mám stále plus 3,5kg za celé tehu a to ma malý už 2800g
No maminy ja som už dnes zobrala 4tabl magne a aj tak mi tvrdne brucho ....asi mi už nič proti tomu nepomože ☹ ☹
a členky spuchnuté ako bagandze
@bonninka nemáš foto? Nie je veľmi poijašený? Chcela som kúpiť pre dcérku, ale ona chcela yorkšíra a to majú u dedka a je ako otrhnutý z reťaze. Ja som chcela labradora, ale tiež sme v 3izbovom 🙂
@miskachrumka ja som teraz dcérku balila k babke a som unavená a všetko ma bolí, mám pocit akoby som mala ísť rodiť, taká som hrozne ubolená ☹ ☹ ☹
@kvietok173 to poznám :(
moj mm teraz doskladal postielku pre Adamka ...tak sa už teším presne si pamatám ked skladal postielku pre Davidka 😵 😵 😵
@miskachrumka ti robili ultrazvuk? ze vies kolko ma maly vahu?..... obicajny ultrazvuk ci ten 3D?
@monika1091 žiadny ultrazvuk teda ano ale na prietokoch mi to povedala gynekologička 🙂 presne na gram .... 🙂
tak za 8tt pribrať 2kg to je super 🙂 je už veliký chlapisko 😵 😵 😵 a že má už 50cm 😉 tak za tie dva tyždne rátam ,že budeme mat nejakých 3300g ako mal aj prvý krpec a 52cm 🙂 a dufam že nás už nenechá dlhšie ..
Ahojte Maminy, ja som bola vcera na poradni - ctg - nebolo velmi dobre, ze slabe pohyby - o dve hodiny zopakovali to iste, tak do istoty primar urobil aj sono aj prietoky - to sa mu uz pozdavalo, ze ma pustil domov.. Poviem vam uz som sa videla na sale...vravel ze este dva tyzdne vydrzat a ideme na to. Tak som zvedava co bude o tyzden na kontrole...Z vyteru mi vysiel nejaky bacil - tak mi dal nieco dovnutra. Vcera som tam bola od rana pol 7 do pol 1 - uz som myslela ze tam korene zapustim...Sestricky vsade prijemne usmievave ochotne.....kazdej jednej by som dala vypoved za pristup k pacientovi....sorry ze vobec som si dovolila tam prist, ked oni maju tolko roboty.....
Inac nohy mam aj ja ako slon - doteraz som mala len clenky, ale teraz mam komplet cele chodilo - prsty..no hroza, slapky ani neobujem poriadne.. Sono mi robil na porodnej sale - boze sama tehotna, jedna rodila, druha na infuzii, tretiu muz masiroval....hrozne to na mna posobilo, ani nemam chut tam ist...
Inac aj vas tak bolia klby? Ja tvrdim ze uz najvyssi cas pomaly ukoncit to tehotenstvo....
@miskachrumka no poriadny to bude chlapisko pekne uz vazi...... aj dobre uz meria.... uz aby boli na svete tie nase ocakavane šťastička.....🙂
@jespera klby ani nie ale nohy ma bolia hrozne ak vyjdem po schodoch co v dome ich mame hodne ... vtedy by som asi najradsej nakopala svojho chlapa do zadku....
@monika1091 no ja už len dva tyždne toho 12teho mám naplánovanú sekciu 🙂
@monculka mne aj clenky na nohach opuchli, vyzera to, akokeby som mala vyvrtnute clenky a riadne spuchnute. a co sa tyka prstov na rukach, tak tie mam tiez ako balony...uz som zacala nosit manzelovu obrucku, lebo svoju uz nenatiahnem 😀
vcera som bola na poradni, nic noveho som sa nedozvedela. dokino tvrdil, ze je vsetko v poriadku, co je velmi dolezite a potvrdil mi, ze nasa malinka je stale malinka. myslim to tak, ze medzi nozkami jej nic nenarastlo 😀 ale chcela som vediet, kolko vazi a meria, a povedal mi iba tolko, ze velkostou zodpoveda danemu tyzdnu tehotenstva. "tak som teraz omnoho mudrejsia..." 😕 zasa sa musim spoliehat iba na tabulky...
Dievcata ako citite pohyby - stale? ja som teraz dve hodiny lezala - tak ani neviem ci som nieco citila, uz neviem ci mi sibe - ci sa nieco deje...ked to ctg som take vcera mala vselijake.?
@miskachrumka vau....ved to su este 2 tyzdne - tak skoro ti naplanovali? Ja by som tiez cca o dva tyzdne mala ist - ale to len tak sme sa bavili s primarom - ze uvidime co ako bude...
Ja svojmu drobceku dohovaram, nech uz ide na svet, ze uz tu ma vsetko prichystane. Chcem aby prisiel kedy on chce inak ak sa do pondelka nezlepsia prietoky tak asi budu vyvolavat. A to je vraj omnoho bolestivejsie ako take prirodzene.
uz by mohlo byt po vsetkom... 😝

@kalifa28 ty si asi strasne nevyrovnana osoba 😎