Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@bonninka idem rodit do ruzinova, ale nie som z toho nijako nadsena.. ide o to, ze tam pracuje moj lekar, ktoreho chcem mat aj pri porode. cize, ak chcem tohoto lekara, musi to byt ruzinov. ale tiez som uz pocula na ruzinov vela vela zleho, asi 3x viac, ako na kramare alebo na antolsku. btw., ty uz mas byt porodena 🙂
@bonninka ahoj a ty ako ?
@vietnamka ružinov gynekologia je OK, nedaj sa odradiť urgentom, prípadne chirurgiou, robí tam veľmi príjemný lekár Redecha ml.
@bonninka no ono bohužial je pravda, že sa tam - v ružinove moc o teba nezaujímajú, ale to nehovorím o gynekologii, ale inom oddelení
@vietnamka ahojky, ještě ne 🙂 termín máme až ve čtvrtek, tak snad to nebude prcek chtít už moc protahovat, už to jsem úplně rezignovala na to, že su celá rozbolavělá, já už to snad ani nepoznám, když bude porod 😉 ale jinak už mě budou od zítřka sledovat v nemocnici, tak uvidíme, co bude,...snad nebude chtít doktor hned řezat 😒
@miskachrumka ahojky, no zítra nastupuju do nemocky, tak uvidíme, ale měla bych se moct připojit přes mobil, tak snad se tu ukážu a povím jak jsme na tom 🙂
@bonninka super držím palce ...držte sa ...všetko bude v poriadku 🙂
a daj vedieť 🙂
@bonninka no tak to budem drzat palce 🙂. Mne lekar povedal, ze dieta uz zacina zostupovat, tak tiez tajne dufam, ze uz hadam niekedy aj porodim. Tiez ma vsetko boli, nemozem dychat, lebo mi MalyJano tlaci na pluca, a dost ma bolia aj krize, zakazdym, ked sa prevalim. Manzel vravi, ze v noci vzdy vie, kedy sa obraciam, lebo to je ako ked sa otaca vorvan 🙂.
A preco by ta mal rezat, istotne nie..
dobre ranko 🙂 tak ja som uspesne po poradni 🙂 vsetko OK krcok sa mi vraj skracuje a placenta je uz dozreta do terminu a to mame este 2 tyzdne 🙂 joooj uz sa neviem dockat...musim ist teraz trocha poupratovat byt a dat prat 🙂 a poobede ma caka zehlenie....uz teraz sa mi nic nechce...este ze navarit nemusim 😉 😉 😉
jaj baby ako vam zavidim ze chodite do poradne a viete ze babetko je pripravene alebo nie.ja som bola na posledy 18.7 a to aj na prietokoch.a teraz idem az 8.8.na poradnu a to 12.8.mam termin porodu podla ms.podla maleho 19.8.tak sa neviem dockat co mi povie doktor.uz aby to bolo.
@emilia25 a nemalo by sa chodit teraz uz do poradne kazdy tyzden? 😕 predtym som chodila raz za mesiac, bola som potom v 34tt, potom v 36tt a dalsia ma caka teraz v 37tt...
@vcielkamaja no malo ja som tiez bola prekvapena ked ma tak neskoro objednal ale asi zrejme ma tam dovolenku tak preto tak neskoro.
no ja mam pre istotu poradnu aj v strednu v nemocnici kde budem rodit a este aj v piatok mam ist ku svojej gynde...taze az 3x do tyzdna idem na poradnu 🙂
@vcielkamaja Vidim ze si na poradni dopadla ako ja teda 😉)) Pritom ja priberam priberam, az mi uz kazdy hovori, ze maly bude mat urcite aj cez 4kg 😉 :( co dufam, ze nie:( Ides na poradnu opat v piatok? Ja v stredu, som zvedava, ci uz bude na tej novej adrese alebo nie...
@smolinka024 po tom, co som si predtym s tebou o poradni pisala, som ani nic ine necakala a neisla som tam s velkou nadejou, ze sa dozviem nejake extra novinky. idem tam vo strvtok. ale sestricka mi kazala predtym zavolat, ci uz budu prestahovani v novom, lebo ze s tym maju same vybavovacky a nevie, ci sa do 1.8.stihnu prestahovat. zavolaj tam predtym radsej aj ty...
@vcielkamaja Zavolam...jaj, dufam, ze bude vsetko ok...aj stery, aj krv co mi brali...aj malinky 😉))
Tak: vyupratovane, vyumyvane...uz sa len napapat a ist si vylozit nohy, lebo ich aj ja mam tieto 3 dni extremne napuchnute :( este ze tlak je dobry!
Ach kočky mne drahý dnes odišiel o 250km dalej a bude tam až do soboty .... ☹
tak musím vela oddychovať aby sa nič nevyklulo !
@miskachrumka veru, len pekne oddychuj, ak sa bude dat. ak spominas odchod tvojho manzela, tak ten moj ma zatial dovolenku, ale september-oktober ho cakaju vycviky...budeme s malinkou bez ocinka ☹
ja som si dnes odskocila do mesta na trh, lebo som dostala nenormalne velku chut na nektarinky, ale mam dost...
@vcielkamaja no ak sa veru bude dať ,,,,idem si teraz lahnuť s malým a potom budem musieť ist sním či chcem či nie von na ihrisko 😒 a na to slnko ma porazí ....ten moj má chodiť až do začiatku novembra preč na tyždnovky ☹ ☹ ☹ tak budem sama s detmi :( ešte dufam že popri čerstvom krpcovy si ten starší zmyslí že nebude chodiť do školky tak ma porazí 😒
lampicka do obyvacky poskladana 😀 este pockam kym dopere pracka, dam varit polievku a idem spat 🙂 este ze to pocasie u nas je take fajne...ze ani teplo ani zima...skor chladnejsie je by som povedala 🙂
@monculka za to u nas, aj ked budu hlasit 25 stupnov, tak bude 35 stupnov...alebo len mne je tak moc nechutne teplo...
@vcielkamaja no u nas je prijemne 🙂 mohlo by to tak ostat az do porodu 🙂
@vcielkamaja aj tu je teplo ☹
joooj baby ja som taka leniva ze uz teraz sa mi nechce rodit 😅 😅 😅
@monculka 😀 😀 leniva som aj ja, ale rodiť by som išla aj hned v tejto chvíli 😀
Je to baby dost namáhavé ...... 😒
ale možno ste štasteny a pojde to rychlo

@vietnamka normálně jsem si to hned myslela, že Ružinov, doufám, že tam nejdeš rodit,...Po svém prvním porodu absolutně nedoporučuju ☹ pokud ano, tak jedině se zasmluvněným lékařem, ...