Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@vcielkamaja neboj nebude .......a uvidíš lepšie je ked nevieš čo bude ..!
bude prekvapko 🙂
@vcielkamaja este 2 tyzdne budem zbierat energiu a potom mozem ist na to...velmi som zvedava ze ako to zvladnem 🙂 a hlavne co bude po tom...
tak kocky, nepotesili nas. Priechody sa lekarke zas nepacili, ze slabe.Tak zajtra rano o 8smej na prijem. Som zvedava co tam budu s nami robit.Asi predsa vyvolavacka, ale kedy a ci,hmmm.
@mimi126 držím palce 😉 len nech je všetko v poriadku...
🙂 este ze my zeny vieme ako na svojich muzickov v presviedcani 🙂 Tak dobru nocku a vela stastia 🙂
@mimi126 držím palce ..nejak všetky odchádzate 😒
ja mám poradnu vo štvrtok tak sa uvidí
krásne dobré ránko prajem všetkým 🙂 mám pocit, že som zaspala. inokedy som hore už od 4.00 (ako kedy) a dnes až o 6.00...až sa mi to nezdá 😀 ale zasa to je taký spánok už ako "poďme na jahody" ...
@miskachrumka tiež mám poradňu vo štvrtok, ale ako očakávam, nič nové sa nedozviem. okrem výsledkov odberov a steru z minulého týždňa.
robí sa sono aj v 37tt? 😕
@vcielkamaja mna zas v noci boleli kríže :(
aj ja som zvedavá na vysledky na streptokoka aj ked neviem aký to má vyznam ....kedže ja idem rodiť rezom 😕
@vcielkamaja aké sono či sa robí v 37tt??????
@miskachrumka no že či dokino urobi sono, alebo čo aké vyšetrenia sa robia v 37tt?
neviem no pri malom si už nepamatám .....a ja ešte niesom v 37tt
@vcielkamaja tak ti neviem presne povedať ja mám 36tt ale asi ako vždy ...aj sono možno...prietoky a pozrie od spodu a tak ....
dooobre ranko 🙂
@gabkostanka krasny je 🙂 gratulujem a nech ste zdravy a stastny 🙂
@gabkostanka gratulujem a prajem veľa zdravíčka ;)
@gabkostanka gratulujem 🙂 🙂 🙂 a nemal byť náhodou Stanko??? Je krásnučky.Prečo sekcia? Neotvárala si sa?Prajem veľa zdravíčka 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 .
@gabkostanka vela zdravička prajem 🙂
no čo dodať ..🙂
http://www.nasarodina.sk/article.php?sid=2786
@gabkostanka a čo sekcia všetko v poriadku ?
aj si skoro doma ci ?ja som tam bola dlhšie
@miskachrumka pekne, ze NR tam vobec nie je 😒 mam sa asi na co tesit 🙄
@smolinka024 hmmm, ja tiež 😒
@vcielkamaja
@smolinka024 ani saca tam neni taze aj ja sa mam asi na co 😒 😉
@gabkostanka jeeeej gratulujem, krasny je 🙂
holky koa dezinfikujete nove veci pre male...a ako cumliky... date vyvarit? na ako dlho....
@gabkostanka gratulujem
ahojte dievcata, ja som sa prave vratila z ultrazvuku a ta nasa krpata uz ma 3052g a to mame este 3 a pol tyzdna do terminu, boze dufam ze uz moc nebude rast
@diamand ahoj to sa chodi aj v 37 tt na ultrazvuk 3D

@miskachrumka v to dufam, ale ked ja dufam, tak to pojde pomaly. kamoška rodila 5.júla. plodovka jej odtiekla 4.júla (vo výťahu), tak išla do nemocky, dostala 3 vyvolavačky a porodila 5.júla večer. zastihli ju tie najväčšie horúčavy, a toho sa obávam aj ja...že na sále bude 50 stupnov 😖 😖 😖 😕