icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

vcielkamaja
1. aug 2012

@miskachrumka aj ja tíško každej mamičke závidím, že už to má za sebou a drobčeka má pri sebe 😅 😅 😵 veru veru, nemôžem spať, každé ráno som hore zhruba od 4.00-5.00, čo musím ísť na WC, a potom už len ťažko zaspím, resp.nezaspím. malinká kope z každej strany, už ani neviem, ako sa mám otočiť...podla toho, aký mám teraz režim, a bude ho mať aj malinká, tak toho moc nenaspí...

miskachrumka
1. aug 2012

@vcielkamaja neboj zvykne si ....aj unás o bolo z prva tažké ale ako som písala za tyžden sme urobili poriadok a čím dalej buval krajšie a krajšie dokonca len do 2mes papaval v noci dva krát ....potom už len o tej desiatej a nad ránom o tej piatej a potom sme zas buvali ....a tak.....ja som ani nevedela kedy nám zubky vyšli ...Davidko bol dobre dieta mal svoje dni aj on ale dalo sa a verím a dúfam že aj Adamko bude ako on 🙂
uvidíme ....🙂
každo pádne mám čo porovnávať 🙂

miskachrumka
1. aug 2012

No idem lahnuť .....lebo nejak nemám čo robiť a moj syník buva do tej pol desiatej tak to je ešte času habadej .....tak sa idem ešte vykotit ináč pekné dobré ráno 🙂

gabkostanka
1. aug 2012

@bonninka gratulujem a prajem rychle zotavenie 🙂

jespera
1. aug 2012

Dobre ranko,
dievcata tie ktore sa chystate na sekciu - ake vlozky si budete brat do nemocnice? Ja pri prvej sekcii som mala klasicke vselijake a nevidim dovod mat specialne z lekarne....vy beriete ake?

monika1091
1. aug 2012

@vcielkamaja bude bude neboj sa 🙂

vcielkamaja
1. aug 2012

@monika1091 dúfam, že v tomto bude po manželovi, lebo ten spí jak medveď 😀

monika1091
1. aug 2012

@vcielkamaja no ja len dufam aby som sa aspon trosku vyspala aj ked viem ze chcem vela....

kalifa28
1. aug 2012

@jespera ja tiež klasické, ani neviem o nejakých špeci, také existuju?

miskachrumka
1. aug 2012

@jespera neviem aká to bola značka ale viem že boli velmi hrubé skor to vyzeralo ako naskladaná vata ....a aj šnurka znich trčala :D
ale značku neviem vobec kupovali sa hned v lekárni aj na kusy 🙂 mne poradili tie že su najlepšie

smolinka024
1. aug 2012

Baby a ja mam taku otazku trochu mimo... Kedy chodieva zo socialky materska? Mylsim datumovo pocas mesiaca... A aj vam poslali zo socky domov nejake papiere ohladom materskej?! Lebo mne este nic neprislo...Tento mesiac by som mala dostat po 1x.

vcielkamaja
1. aug 2012

@smolinka024 ani mne ešte neprišiel žiadny papier zo sociálky a ani netuším, kedymi nabehnú peniaze na účet. ale ked mi posielali PN, tak mi prišla vždy 14-ho v mesiaci. rozhodnutie mi poslali tuším až po 2 mesiacoch,aj to vtedy, ked som im volala, že či mi to pošlú. oni majú na to čas 60 dní...tuším...

zuzu_epona
1. aug 2012

@smolinka024 Ja som oficiálne na materskej od 16.7. a tiež ešte nemám žiadne papiere zo sociálky. Veruže dosť už na to čakám, každý deň vyzerám poštárku 🙂 Ale asi na to ešte majú dosť času...

vcielkamaja
1. aug 2012

ja ked som im vtedy volala, že kedy mi pošlú tie papiere, tak do týždňa som ich mala doma...asi ich le treba trocha posúriť...

cicimon
1. aug 2012

@smolinka024 materska chodi okolo 15teho

cicimon
1. aug 2012

@zuzu_epona 2t na rozhodnutie nie je vela, oficialne na to maju tusim 60 dni, ale v aug. by peniaze mali prist, vacsinou pridu skor ako papier

smolinka024
1. aug 2012

@vcielkamaja
@zuzu_epona ja som aj preto zvedava, ze som si platila predtym DNP a len tajne dufam, ze naozaj dostanem tie bubaciky co mam a nenajdu si nieco na mna, aby mi ich nedali 😢 to by ma nasr...

smolinka024
1. aug 2012

@cicimon Dakujem ....

vcielkamaja
1. aug 2012

@smolinka024 už si mala dnes poradňu? ja len že čo ma zajtra čaká...

cicimon
1. aug 2012

@smolinka024 mne tiez este nic neprislo, ale viem, ze zamesnavatel moze ten papier odniest do 3. v mesiaci, tak este pockam do zac. buduceho tyzdna a ked nic nepride, tak tam zavolam

smolinka024
1. aug 2012

@vcielkamaja este nie, az 14.50 som objednana... som zvedava co nove sa dozviem...Inak malinky mi uz urcite klesol dole, lebo ma strasne tlaci na mechur, tak neviem, ci sa uz aj pomaly otvarat nezacnem 😉 uvidim 😉

zuzu_epona
1. aug 2012

@smolinka024 Presne, ja som na tom rovnako s tym DNP 🙂 Platili sme to, aj to mám ukončené a tiež teraz čakám, čo mi vypočítajú.

vcielkamaja
1. aug 2012

počujte, aj vám sa tak ťažko dýcha či to len ja funím ako muflón?

jolly84
1. aug 2012

aj ja cakam rozhodnutie, tiez tento mesiac prvy krat materska, som zvedava, dufam, ze to moj ucet znesie tu sumu 😀

gabkostanka
1. aug 2012

@zuzu_epona nastupila som na MD 15.6., prisla mi najskor materska, u nas je to 15. v mesiaci a az o 2 tyzdne na to mi prislo aj rozhodnutie, maju tam lehotu do 60 dni ako ti pise cicimon

fate_girl
1. aug 2012

@carodejnica praveze plakala a nedalo sa ju utisit, a takto plakala aj 3 hod. v kuse s mensimi prestavkami... ale tuto noc uz bolo lepsie ako sme ju cele poobede nasilu budili... zobudila sa len o 2.45 aj to bola len precikana, tak som ju prebalila a chcela ju nakojit, ale len par krat si cucla a zaspala na prsku a spinkala az do 6.15, to som ju zas len prebalila a nakojila a spinka doteraz 🙂 takze ju necham teraz doobeda spinkat a poobede ju opat budeme budit, aby nam v noci spinkala...

fate_girl
1. aug 2012

@bonninka @gabkostanka tiez sa pripajam ku gratulaciam 🙂

fate_girl
1. aug 2012

@jespera mno neviem ci sa ti opati kupovat normalne vlozky, bo ja som mala z lekarne poporodne a 20 ks ma vyslo na 1,40€ a vsimla som si, ze baby po sekcii si davali tieto vlozky aj na jazvu, aby sa im netrela o nohavicky...

alinka01
1. aug 2012

@bonninka gratulujem 🙂

gabkostanka
1. aug 2012

@jespera ja som mala klasicke poporodne z tesca, u nas v nemocnici chceli taketo