icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

gabkostanka
1. aug 2012

@fate_girl dakujem a blahozelam aj tebe 🙂

martinam77
1. aug 2012

@vcielkamaja 😒 tak to ti zavidim,ze spis az do 4-5h.Ja posledne tyzdne sa zobudim medzi 1-2hod.a som hore do 5-6h.Potom na chvilu zaspim a zase nic...Cely den som potom taka otapena az hroza.Tiez len dufam,ze nam takyto rezim nezostane 🙂 Uz aby bola vonku a to mi termin stale posuvaju 😒

smolinka024
1. aug 2012

@martinam77 Aj ja sa zvacsa pravidelne budim o 00:58, alebo niekedy okolo 1dnej...asi tak hodku premyslam o zivote vzdy (co bude, ako bude 😉 Potom si potichu zapnem TV, aby som nezobudila draheho, ten vstava o 5tej, o 5.30 odchadza z domu, ja mu zatial urobim desiatu...sebe ranajky a az potom ked sa pekne napapam zaspim asi tak na hodku... Takto to je 3x do tyzdna min. 😉)) Uz si zvykam...😉

konvalink
1. aug 2012

gratulujem cerstvym maminkam a hlasim ze na poslednej kontrole mi bolo povedane ze ak sa mi porod nerozbehne do nedele tak nastupujem do porodnice v pondelok,len dufam ze sa tam dlho nenalezim a ze budem mat babatko co najskor pri sebe 🙂

uzabytobolo
1. aug 2012

@konvalink
pripájam sa, dnes mi dr. povedal, že to vidí do 48 h...ale ja mám sekciu plánovanú na 15.8., ale som vraj už vela otvorená

miskachrumka
1. aug 2012

Maminy kolko gramov tyždenne priberajú detičky v brušku po 36tt ????????

miskachrumka
1. aug 2012

@uzabytobolo bože všetky už budete mať po ...len ja budem celá ....mne sa už tak zle chodí chodím skrčená ako stará žena čo ma všetko dole bolí :(

kattey
1. aug 2012

@konvalink aj ja mám termín 5. augusta, som bola včera na kontrole, že ked sa to tiež do nedele nerozbehne tak 10. augusta nastúpim do nemocnice, škoda, že aj mne nepovedal, že už v pondelok, aj ja by som to už rada mala za sebou, len sa vlečiem, cítim sa strašne nemotorná a toto teplo ma ubíja ☹

mahalo
1. aug 2012

@konvalink a o kolkej tam mas nastupit nevies?

vcielkamaja
1. aug 2012

@miskachrumka posledná budem ja.... 🙄

konvalink
1. aug 2012

@kattey ja mam 1 termin 5.-ho (ultrazvukovy) a druhy termin mam 11-teho(podla pm),tak len dufam ze nebudu chciet cakat do toho druheho,ale moj dr hovoril ze to vidi na max. 2 dni po prijati.ja by som bola radsej keby som isla do nemocnice este skorej s tym ze zacinam rodit,lebo uz tak ci tak mi je dlho no a v nemocnici mi to pojde zrejme este pomalsie.doma aspon mam co robit na zahnatie nudy ale tam...

konvalink
1. aug 2012

@mahalo rano na siedmu a pre istotu nalacno kdyby neco 🙂

miskachrumka
1. aug 2012

@vcielkamaja never tomu :(
ešte aj malý má horučku ...neviem z čoho :( ma už porazí zo všetkého :(
ked sa sere tak sa sere :(((

mahalo
1. aug 2012

@konvalink uff som dufala, ze nie tak rano skoro 🙂) pytam sa, lebo mne dokto na poradni nepovedal cas, len den..a nechce sa mi vstavat 😝 do ktorej nemocnice ides?

konvalink
1. aug 2012

@mahalo do lv a ty?mozno ked ti nedal cas tak nemusis tak skoro rano,mna poslal rano ak by ma nahodou chceli hned riesit.na poslednej poradni ma ani moj dr necakal myslel ze uz nepridem ze madzi poradnami porodim 🙂ale mne zatial nic nieje aspon sa necitim ze by to uz mali prist... 🙂

mahalo
1. aug 2012

@konvalink skoda🙂..ja BA. No len ja mam nastupit teraz v piatok..len dva dni po ofi termine..a nechce sa mi verit, ze ma cez vikend budu riesit..to tam skor budem len nezat a cakat..co nie je nic lakave 😒

konvalink
1. aug 2012

@mahalo do piatka a pondelka este daleko a moze sa to este vselijak zvrtnut takze este to mozno budeme mat za sebou este skorej 🙂 ktovie...

kvietok173
1. aug 2012

@bonninka gratulujem 🙂

kvietok173
1. aug 2012

@miskachrumka tak to mi je ľúto, dúfam, že mu to čoskoro prejde 🙂

kvietok173
1. aug 2012

@smolinka024 to ako keby som seba videla 🙂 🙂 🙂 mala som pocit, že to sama som taká a že asi nie som celkom normálna 🙂 , dnes som buntošila od 1 do 4,30 a potom som si schrupla do 7 🙂 🙂 🙂

lucia3006
1. aug 2012

@miskachrumka nie si sama 🙂 ja som bola dneska na poradni, u mňa sa za posledný týždeň nič nezmenilo... takže ešte minimálne tri týždne nič - asi 😒 a ja by som to už tak veľmi chcela mať za sebou... tiež som už uboľavená, hlavne panva ma bolí...

kalifa28
1. aug 2012

takže naša Amelka sa narodí 16.8. 2012 🙂 už nech je to tu 🙂

smolinka024
1. aug 2012

@miskachrumka Mali by tusim 200g/ tyzden..

smolinka024
1. aug 2012

Tak baby ja som bola dnes na poradni...termin sa nemeni 23.augusta, ale uz som na spicku prstu az 1cm otvorena, tak neviem neviem ci to nebude skorej 😉))

vcielkamaja
1. aug 2012

@smolinka024 ako ti dopadli vysledky? aj sono ti robil?

mishuu
1. aug 2012

Ahojte augustovky 🙂 gratulujem prvým maminkám augustovým 🙂
aj ja som mala dnes poradňu, máme cez tri kilá a malá je už hlavičkou veeeľmi nízko, mám sa vraj pripraviť na pôrod skôr ako na termín 😉 keby aj zajtra to prišlo 😝 😉 , tešííím sa!

vcielkamaja
1. aug 2012

@mishuu tak to ti verím, že už sa tešíš 😉 mňa chytá zúfalstvo a velmi silno spomínam svojho gynekologa, lebo nič neviem, ani kolko váži naša malinká...jedna velká záhada...zajtra mám poradňu, ale pochybujem, že sa dozviem aj niečo iné ako výsledky z minulotýždnových odberov 😒

mishuu
1. aug 2012

@vcielkamaja môj ako mi robil prietoky tak už rovno aj mrkol malú, pomeral, aj srdiečko sme popočúvali...každý má iné postupy, skús ho o zmeranie požiadať, veď máš na to právo, držím palce, nech sa zajtra dozvieš všetko čo potrebuješ vedieť 😉

monculka
1. aug 2012

ahojte 🙂 tak dneska som bola v poradni...pocuvali nam srdiecko 🙂 krasne bilo...este som zavreta 😀 joooj uz keby som to mala za sebou...a inac nejak sa to ti uz rozbieha z tym porodom...aj ja uz chcem byt po tom a napisat sem ze mala nellka je medzi namy...jaaaj a dneska sme poskladali postielku...len este treba vymysliet ako to zariadime v spalni lebo nejak sa tam neviem ani pohnut teraz a to este stolik tam chcem dat 😀

barbarkapo
1. aug 2012

@bonninka gratulujem, veľa zdravíčka obom prajem 🙂