Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@vcielkamaja asi tak veru ...ved som povedala že jeden den nedostane nič a hotovo lebo čo on navymýšla to je des !
dobre ranko 🙂 no tuto noc som sa zasa nevyspala...zaha ma palila neskutocne a asi 5x som bola na wc...uz mam toho fakt dost...nevladzem nic...cele dni by som len spala...este aj to pocasie mi berie energiu....este ze som vcera navarila a dneska mam pokoj od toho 🙂 jaaaj aj kutik sa mi urobul ta neviem ani usta otvorit poriadne 😝
@vcielkamaja ano ano stím že to povedal na konci 35tt som sa stažovala že už mi je na prd že ma všetko bolí no nejak to všetko povolilo a myslím si že ma bude držať pokial sa bude dať 😒 😒
tak neviem ......ak ostane takto tak ešte vydržím ale ak sa zas oteplí už viac nie .....pozajtra začínam 38tt tak ešte tyžden a možno ho už prehovorím !
No idem kočky do mesta ......držte palce aby mi vyšiel benzín po benzínku 😀 😀 😀
nejak ukazuje málo ....ešte pojdem s bandaskou peši natankovať 😕 😕
papa pekný den poobede ked malý zaspí sem skočím 🙂
@miskachrumka to mi pripomina mojho chlapa ...aj ten len vymysla, ale ked je velmi hladny, tak zje aj to, coho je velkym odporcom... 😀
@monculka mi to pripada, ze sme uz zrele do srotu...kazdu nieco boli a kazda ma stale viac a viac problemov...ja ledva hybem zapastiami, aj kutik sa mi v nedelu zacal robit, infekcia na jazyku mizne iba velmi pomaly...
vcera sme sa s muzom boli okupat u svagrinej v bazene, a muz mi hovori, ze "keby ti teraz odtiekla plodova voda v bazene, tak to ani nezbadas..."
@vcielkamaja ako ja cez den aj v pohode fungujem len to teplo je hrozne..a uz druhu noc som nic nespala...raz na wc som sla o 15 minut si dat anacadi na zahu...potom teplo mi bolo...joooj proste zle...uz nechcem to brusko...uz chcem Nellinku vedla seba mat...este ,mam 9 dni do terminu ta uvidime ze co...
@monculka kedy mas poradnu? ja zajtra, tak uvidime, ako sme na tom po tyzdni...
@vcielkamaja no ja v piatok...tiez som zvedava...ale mam pocit ze nic sa dole nezmenilo...a to prvy termin mam uz na pondelok...joooj este aj chrbat ma neskutocne boli 😝 a teraz mi strpla tak noha ze nou neviem pohnut... 🙂
@vcielkamaja
@monculka ale baby ved si to užívajte však sa to už nevráti ...a verte tomu čo vám píšem že vam bude aj velmi luto že už je po.... 😒
@vcielkamaja ja ked si pomyslím že som tehu posledný krát a to mi tahá na 25-ku ....tak mám ztoho mindráky ......ale už nechcem viac detí dve su akurát na tuto dobu !
@miskachrumka no miska ja si to uzivam a az priliz 🙂 lenze uz tieto posledne dni mam dost 🙂 uz by som bola radsej keby mala bola vedla mna a nie vo mne 🙂
baby...vcera som robila sosovicovu polievku ale moj drahy povedal ze je strasne riedka...mozem dneska do nej urobit zaprasku?:nech zhusthne????
@monculka podla mna možeš aj ked som to ešte takto nerobila 😒
@miskachrumka ta vyskusam a uvidim no... 🙂 ked nevyda nevadi...je tam este maso z ryzou
@vcielkamaja ...tak to držím palce, možno keď sa trošku ochladí, príde to aj skôr 🙂 A kde budeš rodiť, v Nitre? Ja idem do Banskej Štiavnice.
@miskachrumka fúha ešte šoféruješ? ta obdivujem....ja som to už vzdala tiež som išla ak nič a skoro to zle dopadlo,nemám už absolutne cit v nohách iba opuchnuté a strpnute - citim sa ak slon, ale ked sme vydržali doteraz tak uz tých par dní vydržíme, ešte nám aj lúto bude 🙂 ja už vidím ako ttesne pred termínom panikárim že ešte nie .... ešte chvílku...... 🙂
@monculka no vidiš ..a ja mám rada redšie polievky nie betony 😀
@adidaska84 ale ?ideš rodiť unás?prepokladám že pri primárovy
kolko stoja tie poporodne nohavicky?
@luci137 a ako sa budem ináč presúvať ?
ja nemám nohy hrozné cez den len na večer !
@monculka skús vygoogliť ja si pamatám mne ich dali sestričky ale teraz si kúpim
@miskachrumka no ja som si uz aj objednala z netu ale este pred dvoma tyzdnami...za 2 daco 5kusov...len nejak zabudli poslat
@monculka asi ich nemajú na sklade ...
@miskachrumka asi...inac ty si sa pocas tehu prefarbila na blond???
@monculka áno ano prečo ?
len mi nepíš že to škodí alebo čo :D
ale aj tak nemám farbu akú chcem asi to robia tie hormony tak si počkam a mesiac po porode si zafarbím
@miskachrumka ale kde...nejdem ti pisat ze to skodi...len sa tak pytam...aj ja chcem ist na blond a silno rozmyslam ze este pred porodom by som sla na jeden blond melir a potom uz by som si len farbila na blond...ked skodi farbenie vlasov tak aj lakovanie nechtov ne? 😉 su to bludy podla mna...

@miskachrumka a na kedy to mas naplanovanu sekciu? nespominala si 12-teho?