icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

miskachrumka
8. aug 2012

@monculka ako može to škodiť prvé tri mes ked je všetko ešte také krehké ale potom určite nie !
ja som bola 4 roky blond potom som šla na čiernu a teraz po 3 rokoch zas na blond ....a chcem mat ešte bledšiu ....tak uvidím ako mi to bude chytat po porode .

miskachrumka
8. aug 2012

A lakovanie nechtov ? no tak to by už musel aj škodiť vzduch aj tam su škodliviny ...netreba si to pripuštat matky ktoré si davajú na všetko velký pozor prídu skor o babatko :( tehotenstvo nieje choroba !!!!!!!!!!!!!!a ako tie čo to berú tak ako to má byť ....nestresujú a užívajú si to a podobne 🙂

monculka
8. aug 2012

@miskachrumka tak tak....mas pravdu...v dnesnej dobe vsetko skodi...aj ja som mala asi 2 roky ciernu ale uz nikdy viac...kym som sa jej zbavila...radsej blond si dam...

miskachrumka
8. aug 2012

@monculka a teraz máš aku ?
ja už tiež nechcem tmavú ...a ani si neviem predstaviť že by som mala čiernu hlavu a vonku 38C 😕

monculka
8. aug 2012

@miskachrumka no teraz mam svoju hnedu farbu a v nej blond melir...ale ako pisem este na jeden by som sla pred porodom lebo uz mam aj dost odrastene vlasy...no ja som mala blond vlasy a reku dam si tmavohnedu ze aj tak mi to nechyti...a bum...nebola to tmavohneda ale cierna...ked ma priatel uvidel ta ma fajne zjebkal ci som normala 😀

miskachrumka
8. aug 2012

Náš kočik stavili sme na neutrálnu farbu 🙂
dufam že budeme nadmieru spokojný

miskachrumka
8. aug 2012

@monculka a farbu ktorú ?

miskachrumka
8. aug 2012

@monculka moj drahý vyberal kočík ...a chcel sivej farby tak máme tento 🙂
pri Dávidkovi sme mali zelený dost pestrý tak teraz sme chceli byt nenápadný 😉

monculka
8. aug 2012

@miskachrumka no bud hnedu alebo sivu 🙂 ale strasne sa mi pacia tie drevene rucky 🙂 som hotova z toho kocika 🙂

miskachrumka
8. aug 2012

@monculka to je hlavné že sa ti páči a že budeš spokojná ...ja som chela tento vyber nechat pre mužíka kedže aj meno si dávam po svojom ...len nejak mi vadí tá strieška že nemá ešte niečo v predu mám pocit že mu tam bude fučať :(
ale nechcela som mu dotoho kecať bol taký happy 😵

monculka
8. aug 2012

@miskachrumka pekny vybral...paci sa mi...vyzera byt taky mohutny 🙂...no moj drahy nechava vsetko na mna 🙂 vyber kocika a tak...len na mene sme sa najprv nevedeli dohodnut...on chcel po mne aby sa volala a ja som nechcela...a potom ma napadlo meno Nella...ale ako vidim aj tu na MK skoro kazde dievcatko sa tak vola...

miskachrumka
8. aug 2012

@monculka no aj je vysoký aj som taký potrebovala kedže mám 178cm a aj mohutný a vanička je hlboká a dlhá 🙂
ja som chcela Sofiu a dala by som to meno aj keby sa volala tak každá druhá ...je to také sladké meno ...no kedže bude zas chlapina tak tiež som stále hladala meno no braček rozhodol že bude Dominik tak budeme mať Dávidka a Dominika 🙂 🙂

loulou
8. aug 2012

Ahojte idem si k vám po radu, za 2 týždne mám termín a dnes už od rána mám pocit že mi roztrhne mechúr, aj keď chodím na WC a nič, mechúr prázdny. Bábo sa mi trocha zosunulo dole, tak by a zaujímalo či to môže byť z toho že už je nižšie. *Pri prvom som nič také nemala, bolesti začali sa tesne pred pôrodom, tak v tomto som, nováčik

monculka
8. aug 2012

@miskachrumka pekne meno dominik 🙂 a aj adamko je pekne...kamoskyn sa tak vola 🙂 adam je take sexi meno 😉

miskachrumka
8. aug 2012

@loulou ja to často pocitujem až ma pichá ked sa pohne a veru tlačí na mechur ...aj na prietokoch mi to povedali ....že nemá stabilnú polohu a aj ma niekedy páli pri pohybe ....ked sa otáča hlavkou je to bolest riadna 😒

miskachrumka
8. aug 2012

@monculka mne to meno prišlo až velmi obyčajné a si myslím že s menom Dominik budeme všetci spokojný 😵

monculka
8. aug 2012

@miskachrumka no ved hlavne je ze vam sa paci to meno...vy ho budete pouzivat 🙂 moja svagrina silou mocou chcela aby moja mala sa volala laura...ze inicialky L.L...ale som je povedala ze ked bude mat ona dieta nech si da...a bola si v tom meste? 🙂 si mala ist do mesta ne? 🙂

miskachrumka
8. aug 2012

@monculka nešla som lebo je málo benzínu :D
tak som neriskovala ...starký príde pojde on natankovať 🙂

loulou
8. aug 2012

@miskachrumka
ďakujem tak to bude asi len ten mechúr a hlavička, či ručička

monculka
8. aug 2012

@miskachrumka ja pojdem kuknut do tesca ze co to je tam za akciu na detske veci 🙂 este ze to mam od centra 5 minut pesi 🙂 ked som povedala svojmu ze idem do mesta tak povedal ze ale pomali mam ist a ja ze preco a on aby som neporodila 😀 ale to nic...pri sexe ma uz ako drzaaaaaal 😅 😅 😅 a ja ze co to robis preco ma tak tlacis prec od seba a on aby sme netlacili malu....zlatyyyyy 😅 😅 😅 😅

miskachrumka
8. aug 2012

@loulou asi tak nejak ...neboj ....mne sa to teraz zlepšilo ako klesol ešte nižšie 🙂
určite sa neboj ja čo som sa s mamičkami rozprávala v poradni tak to mali viaceré že až zastat museli ked sa dole hýbalo že ich to bolelo !

miskachrumka
8. aug 2012

@monculka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
no si teraz zabila 😅

miskachrumka
8. aug 2012

Idem lahnuť na hodinku krpec už buva tak sa idem aj ja vykotit 😀
papa

monculka
8. aug 2012

@miskachrumka ta co ti poviem 🙂 boji sa 🙂 minule sa ma aj takym vaznym tonom pytal ze do kedy mozem mat ja ako tehulka sex...lebo ze on tak pocul ze len do 8 mesiaca a potom uz nemozem 😅 😅

miskachrumka
8. aug 2012

@monculka no ved tak každý má strach ale pokial ti dr nič nepovedal nemusite sa bat ..ja si to už teraz užívam 🙂 🙂
nie ako pred 1-2mes to len ked som musela 😀
asi už citim že bude pauza 5-6 tyzdnov tak si to moj organizmus rozmyslel 😀 😀 😀

monculka
8. aug 2012

@miskachrumka no aj ja by som teraz aj kazdy den 🙂 len moj je nejaky bezvladny po celodennej robote 😉 na zaciatku som velmi nemohla lebo som mala nizko placentu...ale teraz uz je vsetko ok 🙂

vcielkamaja
8. aug 2012

@miskachrumka
@monculka pekne kociky ste si vybrali. ten babysmile mali aj u nas, v cierno-ruzovej kombinacii, velmi pekny. len manzel chcel, aby farba kocika bola neutralna...

a uz ked bola rec o "kekse", tak ten moj sa ma boji aj dotknut 😀 radsej sa bude hrat na mrtveho chrobaka 😀 😀 inak budu vase polovicky pri porode? moj manzel nebude,,,a ani nechce...

monculka
8. aug 2012

@vcielkamaja ani moj nebude pri porode...asi by to nezvladol...mal dost ked na rybacke mi nahodou hodil hacik do hlavy ked isiel nahadzovat do vody...a ked videl ako mi z hlavy vysi hacik mal dost...takze porod by bol prenho silny zazitok...

monika1091
8. aug 2012

ja chcem aby bol pri porode..... aj on len uvidime ako a kedy to pride na mna.....