icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

vcielkamaja
8. aug 2012

@miskachrumka a na kedy to mas naplanovanu sekciu? nespominala si 12-teho?

miskachrumka
8. aug 2012

@vcielkamaja asi tak veru ...ved som povedala že jeden den nedostane nič a hotovo lebo čo on navymýšla to je des !

monculka
8. aug 2012

dobre ranko 🙂 no tuto noc som sa zasa nevyspala...zaha ma palila neskutocne a asi 5x som bola na wc...uz mam toho fakt dost...nevladzem nic...cele dni by som len spala...este aj to pocasie mi berie energiu....este ze som vcera navarila a dneska mam pokoj od toho 🙂 jaaaj aj kutik sa mi urobul ta neviem ani usta otvorit poriadne 😝

miskachrumka
8. aug 2012

@vcielkamaja ano ano stím že to povedal na konci 35tt som sa stažovala že už mi je na prd že ma všetko bolí no nejak to všetko povolilo a myslím si že ma bude držať pokial sa bude dať 😒 😒
tak neviem ......ak ostane takto tak ešte vydržím ale ak sa zas oteplí už viac nie .....pozajtra začínam 38tt tak ešte tyžden a možno ho už prehovorím !

miskachrumka
8. aug 2012

No idem kočky do mesta ......držte palce aby mi vyšiel benzín po benzínku 😀 😀 😀
nejak ukazuje málo ....ešte pojdem s bandaskou peši natankovať 😕 😕
papa pekný den poobede ked malý zaspí sem skočím 🙂

vcielkamaja
8. aug 2012

@miskachrumka to mi pripomina mojho chlapa ...aj ten len vymysla, ale ked je velmi hladny, tak zje aj to, coho je velkym odporcom... 😀
@monculka mi to pripada, ze sme uz zrele do srotu...kazdu nieco boli a kazda ma stale viac a viac problemov...ja ledva hybem zapastiami, aj kutik sa mi v nedelu zacal robit, infekcia na jazyku mizne iba velmi pomaly...

vcera sme sa s muzom boli okupat u svagrinej v bazene, a muz mi hovori, ze "keby ti teraz odtiekla plodova voda v bazene, tak to ani nezbadas..."

monculka
8. aug 2012

@vcielkamaja ako ja cez den aj v pohode fungujem len to teplo je hrozne..a uz druhu noc som nic nespala...raz na wc som sla o 15 minut si dat anacadi na zahu...potom teplo mi bolo...joooj proste zle...uz nechcem to brusko...uz chcem Nellinku vedla seba mat...este ,mam 9 dni do terminu ta uvidime ze co...

vcielkamaja
8. aug 2012

@monculka kedy mas poradnu? ja zajtra, tak uvidime, ako sme na tom po tyzdni...

monculka
8. aug 2012

@vcielkamaja no ja v piatok...tiez som zvedava...ale mam pocit ze nic sa dole nezmenilo...a to prvy termin mam uz na pondelok...joooj este aj chrbat ma neskutocne boli 😝 a teraz mi strpla tak noha ze nou neviem pohnut... 🙂

miskachrumka
8. aug 2012

@vcielkamaja
@monculka ale baby ved si to užívajte však sa to už nevráti ...a verte tomu čo vám píšem že vam bude aj velmi luto že už je po.... 😒

miskachrumka
8. aug 2012

@vcielkamaja ja ked si pomyslím že som tehu posledný krát a to mi tahá na 25-ku ....tak mám ztoho mindráky ......ale už nechcem viac detí dve su akurát na tuto dobu !

monculka
8. aug 2012

@miskachrumka no miska ja si to uzivam a az priliz 🙂 lenze uz tieto posledne dni mam dost 🙂 uz by som bola radsej keby mala bola vedla mna a nie vo mne 🙂

monculka
8. aug 2012

baby...vcera som robila sosovicovu polievku ale moj drahy povedal ze je strasne riedka...mozem dneska do nej urobit zaprasku?:nech zhusthne????

miskachrumka
8. aug 2012

@monculka podla mna možeš aj ked som to ešte takto nerobila 😒

doory
8. aug 2012

@monculka jasné,kludne urob 😉

monculka
8. aug 2012

@miskachrumka ta vyskusam a uvidim no... 🙂 ked nevyda nevadi...je tam este maso z ryzou

adidaska84
8. aug 2012

@vcielkamaja ...tak to držím palce, možno keď sa trošku ochladí, príde to aj skôr 🙂 A kde budeš rodiť, v Nitre? Ja idem do Banskej Štiavnice.

luci137
8. aug 2012

@monculka myslíš celé znova prevarit? jasne nič sa nestane, aj moj stále reklamuje ze je polievka riedka...... mám na to nervy lebo ja nemám rada vsetko "zabiť" múkou...vždy mu hovorím tak si daj viac chleba k nej 😀

luci137
8. aug 2012

@miskachrumka fúha ešte šoféruješ? ta obdivujem....ja som to už vzdala tiež som išla ak nič a skoro to zle dopadlo,nemám už absolutne cit v nohách iba opuchnuté a strpnute - citim sa ak slon, ale ked sme vydržali doteraz tak uz tých par dní vydržíme, ešte nám aj lúto bude 🙂 ja už vidím ako ttesne pred termínom panikárim že ešte nie .... ešte chvílku...... 🙂

miskachrumka
8. aug 2012

@monculka no vidiš ..a ja mám rada redšie polievky nie betony 😀

miskachrumka
8. aug 2012

@adidaska84 ale ?ideš rodiť unás?prepokladám že pri primárovy

monculka
8. aug 2012

@luci137 ano znova prevarit 🙂 ale teraz sme spolu volali som mu povedala ze mu zahustim polievku a on ze uz nemusim ze zje aj tak...taze pre mna lepsie 🙂 joooj taka som leniva ze zle 🙂

monculka
8. aug 2012

kolko stoja tie poporodne nohavicky?

miskachrumka
8. aug 2012

@luci137 a ako sa budem ináč presúvať ?
ja nemám nohy hrozné cez den len na večer !

miskachrumka
8. aug 2012

@monculka skús vygoogliť ja si pamatám mne ich dali sestričky ale teraz si kúpim

monculka
8. aug 2012

@miskachrumka no ja som si uz aj objednala z netu ale este pred dvoma tyzdnami...za 2 daco 5kusov...len nejak zabudli poslat

miskachrumka
8. aug 2012

@monculka asi ich nemajú na sklade ...

monculka
8. aug 2012

@miskachrumka asi...inac ty si sa pocas tehu prefarbila na blond???

miskachrumka
8. aug 2012

@monculka áno ano prečo ?
len mi nepíš že to škodí alebo čo :D
ale aj tak nemám farbu akú chcem asi to robia tie hormony tak si počkam a mesiac po porode si zafarbím

monculka
8. aug 2012

@miskachrumka ale kde...nejdem ti pisat ze to skodi...len sa tak pytam...aj ja chcem ist na blond a silno rozmyslam ze este pred porodom by som sla na jeden blond melir a potom uz by som si len farbila na blond...ked skodi farbenie vlasov tak aj lakovanie nechtov ne? 😉 su to bludy podla mna...