Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@vcielkamaja nebolo to nic vazne...mala som len 2 stehy 😉 ale bola sranda...tak sa zlakol chudak 😅 a ja som sa len smiala 🙂 no moj zacal robit a nejako sme prestali chodit na ryby...skoda....je to super...a hlavne ked nieco chytis...
@monculka moj chodil, pokial mi platil rybarsky listok, ale zaciatkom jula mu padla platnost, tak s tym prestal...aj ina robota prisla do toho...a u nas je to tak, ze za novy rybarsky rocny listok pytaju 250 eur, a potom sa predava uz len denny listok za 15 eur. fuuuha, 2 stehy...to som netusila, ze to az takto dopadlo 😕 sa ospravedlnujem, nechcela som z toho urobit srandu... 😅 😕
okolo obeda som si na chvilku zdriemla, teraz ma caka zehlenie...
@vcielkamaja no moj si teraz vybavoval ten rocny...ale asi len 2x bol od kedy ho ma...podla mna to bolo zbytocne...ale tak on chcel no...ved to bola sranda 🙂 ani to nebolelo...len ked mi vybrali hacik a prestala ucinkovat injekcia...som nevedela asi 2 noci spat na tej strane...teraz sa uz len na tom smejeme 😅 😅 😅
@monculka moj by si aj vybavil, ale nebude mat cas chodit na ryby. je profesionalny vojak a cakaju ho vselijake vycviky, aj dom ideme zateplovat, no dost je toho.,..
@vcielkamaja a moj si asi myslel ze nebude nikdy robit a len na ryby ze bude chodit...boli to len vyhodene peniaze...ani ryby nejak nechytaju...ale takeho pstruha by som si uz ako dala 🙂 mnaaaam asi ho poslem nieco chytit cez vikend...ked uz ma ten listok 🙂
No Vcielka dakujem .....aj ten čiernoružový je chutný ....🙂
a ja som veru na to chuť doteraz nemala len ked bol mm velmi travný tak som musela 😀
no teraz je to už iné mám na to chuť aj ja 🙂
a čo sa tíka porodu moj bol pri prvom no asi dva krát skoro odpadol 😅
ale zvládol to pokial ma neodviezli na sálu na sekciu .. 😒
a teraz ?nie nejde ani neviem či by ho k sekcii s uplnou anestezou vobec pustili 😕
nepýtala som sa veru ale pochybujem ....bude pekne čakať na chodbe 😉
@monculka náš tatík chodil preč no už dva mesiace je doma 6 tyždnov pracoval tu v bs a teraz chodí teraz na tyzdnovky 180km daleko tak určite lepšie ako 1800km 😲
a keby niečo ako može dojst hocikedy .....a ked chodil každý den večer z práce tiež unavený mal toho dost ani sa mu nečudujem :(
@vcielkamaja Podla mna ci das Lenku alebo Lujzu obe budu pekne a clovek si hned to meno bude asociovat s vasim babom 😉 a urcite mu pristane 😉))
ahojte...kedy mate termin???
@monculka ja som za jedny dala tusim necele euro...
@loulou Mna krpec tiez strasne tlaci dole, tak stale chodim na WC, ale mechur mam proste "skoro prazdny". Sestricka mi povedala, ze to si krpec uz steluje hlavicku do porodnych ciest... Ale boli to dost...a dost casto...
Baby a mali ste niektora uz stretko s laktacnou poradkynou?! Lebo ja uvazujem, ze sa este pred porodom s "jednou" stretnem. Bojim sa ze mi to nepojde s kojenim, lebo mamina aj obe sestry moje kojili len po mesiaci a to ja nechcem :(
@smolinka024 nooo, tiez ich mas dobre...labky, ale cochvila to prejde 😉 ja si obujem na nohy iba tie croksy ci crosky ci jak sa to vola, nic sirsie som uz nenasla. mala si dnes poradnu? ja idem zajtra rano.
@kukucino ahoj, termin mam 21.8. 🙂
My sme si kupili trojkombinaciu Camarello Q12 Evolution , vyberali sme velmi dlho, chodili sme po obchodoch a tento to nakoniec jednoznacne vyhral aj u mna, aj u ocinka, ma velku vanicku a ma vysoko ten spodny kosik 🙂 mame k nemu aj vajicko, aj autosedacku a dokonca nam dali az dve prebalovacie tasky, aj k hlbokej, aj k sportovej casti. 🙂
Moj chcel byt velmi pri porode, pri prvom bol a som rada, ze bol, velmi mi to pomohlo, no tentokrat neviem ci sa to podari, nemame v meste blizku rodinu a neviem, ci by stihli prist strazit maleho, ak nie, bude ho musiet strazit ocko a ja si to pojdem ,,odmakat" sama 😀
@ela2710 aj my ho mame, len taky uplne bleducky...
@vcielkamaja ja som chcela najskor trojkolesovy, ale tento nas ,,dostal" 😀 u nas mali tento a zeleny, a kedze sme uz vedeli, ze to bude dievcatko, vzali sme tento 🙂
@miskachrumka Ty si z BS? ano budem rodiť tam. Nemám so žiadnym z lekárov podpísanú zmluvu, takže budem rodiť u toho, kto bude aktuálne slúžiť. Na všetkých lekárov som počula iba samé pozitívne referencie 🙂 Naozaj sa snažím brať celé tehotenstvo aj pôrod ako prirodzenú vec, takže aj rpeto padol výber na BS. V BA by som asi zvažovala zazmluvniť si svojho pôrodníka, aby ma tam nerodilo 5 praktikantov, ale v BS to nechávam na toho kto bude slúžiť.
@miskachrumka ahoj, plati u teba ten termin 12teho? ci sa nieco zmenilo? Ktory prese tt a den budes v den sekcie....Ja idem v piatok na kontrolu a dufam ze mi povie - buduci tyzden na prijem...uz tiez mam toho dost...ako asi vsetky v tomto tt..
@adidaska84 ano som priamo z BS....ja mám primára....doktory su fajn len sestričky su dost neviem ako to nazvať čudné a neochotné :(
@smolinka024 ako keby som videla svoje....ja mam presne to iste....
@smolinka024 jooj moja, ty máš riadne opuchnuté tie labky teda ☹ a to ja sa stresujem, že mi puchnú nohy, ale v porovnaní s tvojimi mi vlastne ani nepuchnú 😀 tak ich len vycapni niekam do výšky, daj studenú spršku a vydrrrž 🙂 hádam už o chvíľku porodíme všetky 😉 😵
@jespera termín medzi 12-15.8 mi povedal v 35tt ked som sa citila na prd ....vtedy som mala kritický tyžden citila som sa hrozne a som mu to povedala a že mám vydržať do toho 12teho no začala som sa zas citit celkom fajn ......tak mi povedal že by som mohla ešte vydržat ..on ma podla mna nechá pokial bude dobre 😒 tak neviem povedať 😒
@miskachrumka a ten termin od 12teho - do 15teho - je termin porodu podla menzesu, alebo vasa dohoda? teraz si presne v akom?
@smolinka024 ako by som videla svoje priehlavky a členky presne mávam také isté ..... ☹
ale dnes už je chladnejšie tak už nemám také ....len ked je velmi horúce :/
ale mne dr vždy hovoril ked to puchne od členkov dole všetko je ok ak to puchne aj vyššie to už nieje dobre znamenie !
@jespera ja začínam zajtra 38tt a ty ?
@miskachrumka aj ja presne , zajtra zacinam 38. Preto hovorim - ze buduci tyzden by som chcela ist, vahu ma maly dobru aj tt...najvyssi cas ukoncit to...v noci som sa uz nemohla ani otocit na druhy bok....
@jespera kolko ma malý ?
náš mal v pondelok 3185 g a 51cm
mna bude držat si myslím aspon do toho 15teho si myslím .....ja sa tiež niekedy citim na prd ....a to mám ešte 3,5 roč škrekúna ktorý je akčný až moc .....no dá sa to vydržať tiež by som už chcela mat po ....aj ked čím dalej mám vačší strach

@monculka aj ty si chodila na rybacku? aj ja asi do siedmeho mesiaca...ale cesta k nam na jazero je dost hrbolata a sama jama, a ked sme isli autom, tak strasne ma to hadzalo. vtedy som sa bala, ze mi dieta vytrase z brucha...tak som to vzdala. ale ten tvoj mal teda dobry ulovok... 😀 😀 ale dufam, ze nic vazne sa ti nestalo...