Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
baby, ja som dnes jak mechom uderena...uplne mimo, nic sa mi nechce...2 hodinky boli take, ze ma pobolievalo podbrusko a krize, raz bolelo, potom prestalo...no a preslo to...
@vcielkamaja ...no Majka ja som na tom dnes rovnako, zaspávam postojačky 🙂to bude asi zmenou počasia. Náš maličký ani len náznakom neprejavuje záujem prísť na svet, takže sa už cítim ako balón. Dnes mi už opuchli aj stehná, takže vyzerám ako vrhačka guľou.
holky pobolieva ma to tam dole akoby som mala svalovku ... nemoze to byt to ze sa otvaram? ale to by som musela mat bolesti v podbrusku nie?
Ahojte, koho bolia tak bedrove klby ako mna? priserneeeeee
ja mám termín 3.9., tak som blízko ku Vám augustovkám a tiež ma tak popichuje dole, tak pichľavo, boľavo. CS mám 5, bábätko veľké pred 10 dňami 3400g, tak sa aj chystám skôr rodiť...🙂
@viktorka555 ahoj, niektore, ktore mali termin zaciatkom augusta, tak porodili zhruba koncom jula, tak mozno budes aj ty augustovka... 😉 aj ja by som sa chystala rodit skor, keby sa malinkej chcelo...mozno do vianoc to stihne 😀
@adidaska84 no mne stehna neopuchli a poviem ti, ze ani by som to nezbadala, lebo oni su uz aj bez opuchov straaaaaaasne velke 😀 mne v tehu trpli stehna, ked som dlhsie bola na nohach, ale aj to preslo. aj chodidla ma dost boleli, aj to preslo...len ked dlhsie som na nohach, vtedy zacnu boliet. vcera ta unava bola asi naozaj zmenou pocasia.
@monika1091 , @jespera...nebadala som svalovku alebo bolesti klbov...to asi preto, lebo vacsinu dna iba prelezim...mna skor pobolieva podbrusko a krize, a od vcera to zacalo viac, teda castejsie...malinka sa dost hybe, ci skor natahuje, akokeby ani nespinkala...aj jej dohovaram, aby uz konecne vysla, ze potom sa moze natahovat a hybat kolko len chce bez obmedzenia, ale ona nieeeeeeeeeeeeee.... 😀 neviem, po kom to dieta je 😝 😀
@vcielkamaja :D .......zlata je moja ignoruje moje poziadavky a aj vyhody kt jej davam.....ale nic nepomaha :D
@vcielkamaja si kočka tak prestan !
neboj zachvílku porodíme a zas budeme všetky fit 🙂
ja sa už teším ako zhodím aspon 10kg a hned sa mi bude super obskakovať detičky 🙂 🙂
Tak čo baby, ktorú z nás dnes "odvezú" do pôrodnice ? 🙂 ...ja už strašne chcem ííííííííííííííííísť !!!
@adidaska84 ty si už po termíne tak možeš ist my ostatné ešte máme čas tyzden 🙂
@adidaska84 a kedy to ideš do bs ?
ti nezávidím to máš dost dlhú cestu :/
Ináč ked kukám upútavky na panelák tak sa už neviem dočkať 🙂 🙂 🙂 až na Fialovú všade sa tlačí :()
taký super pohodový večer s mužom a krpcom a ešte menším krpcom a kojenie v kresle ktomu sledovanie paneláku no už sa neviem dočkať 🙂)))
@miskachrumka ...na poradňu idem v utorok, predpokladám, že ma tam už tentokrát naozaj nechajú. Tá cesta nie je až taká dlhá. Som u rodičov pri Nitre, takže za cca 1hod.15min. som tam, takže v poho. Prvý termín som mala 3.8., potom 9.8. a stále nič. To je na tom to najhoršie...to čakanieeee. Ešte, aby ste ma všetky s neskorším termínom nepredbehli ☹
@adidaska84 no tomu verím že na 100000% ta tam určite ....nechá !
čo sa už teraz čudujem že ta minule tam nenechal ležať :O
lebo primár si dáva záležať ..na termíne ale ty si písala že ho nemáš zazmluvneného tak asi preto !
ja idem tiež utorok lebo dnes večer pride drahý a pondelok ideme ešte kupovat podlahu do obyvačky ....tak idem sa ešte poflákať lebo bohvie čo mi povie v utorok :/
@miskachrumka ...no super, tak sa vidíme. No ja som tam zo štvrtka na piatok ležala na hoteli a chodila na záznam pre istotu, ale keďže bolo všetko OK, tak ma primár poslal na víkend domov, že nemá význam, aby som tam zostala. Takže mám vraj prísť keby ma to "chytilo" a ak nie, tak sa vidíme v utorok na poradni.
@fate_girl No to si ma nepotesila 😢(((
@smolinka024 mnuz, mozno ty budes mat rychlejsi porod ako som mala ja.. a tak aspon vy teraz nemate tie horucavy ako som mala ja pri porode, takze to zvladnete... neboj 🙂 a ako tu uz niekto pisal, vlhcit si pery mozes, len nemozes pit... inak to ti potom odporucim zobrat si do porodnice aj balzam na pery, bo ja som ich mala strasne vysusene a musela som si ich natierat...
@adidaska84 tak mna dnes moj manzel odveze akurat tak k mojim rodicom do NR, a nie do porodnice 😀 ako v tejto chvili sa na porod vobec necitim...uplne som fit 😀 byvame u svokrovcov na dedine a manzel mal doteraz dovolenku, ale od zajtra uz ide do prace. a keby ma to tu doma chytilo pocas dna, tak by ma nemal kto odviezt do porodnice...svokor je bud v praci alebo ked je doma, je totalne nespolahlivy a vypije si hned ako rano vstane z postele 😠 svokra nema vodicak, a keby som aj volala sanitku, tak by ma odviezla do nemocnice v Novych Zamkoch, co ja nechcem, lebo chcem rodit v NR. takze tym padom som do porodu u nasich, comu sa straaaaaaaasne tesim 😵 lebo tu je desna nuda...
@miskachrumka Panelak som nikdy nepozerala, ani 1 cast som nevidela kompletne celu...nejako ma to neoslovilo...
@nati04 Aj ja by som skusila kontaktovat poradkynu. Ja som si dala este teraz pred porodom s jednou stretko a podla mna mi povedala vela uzitocnych veci...A potom jej mozem kedykolvek zavolat, ked bude problem... Mozno mas len tu laktacnu krizu, ktoru treba prekonat...
Ahoj volam sa Dusanko, narodil som 7.8. o 6:28 s mierami 3590 g a 52 cm 🙂
@vcielkamaja ani mna to nezaujalo pokial som to nezačala kukať v dánsku na voyo 🙂
odvtedy ho možem 🙂
@alinka01 jáj tak gratulujem 🙂
a tiež máte D+D aj my máme Dávidka a bude aj Dominik 🙂
@adidaska84 tak sa vidíme 🙂
ja dufam že zas tam strávim pol dna tak ma porazí ....40min kím sa dostanem na záznam potom na zázname pol hodina ... dalsia pol hodina kím sa dostanem na poradnu a potom dalsia hodina cakania na prietoky a utorok ma čaká aj interné ....a už som ho mala mat pondelok minulý týžden ....no zas som nešla zas ma sestrička zglbe ...ta vrchná sestra je dobre prísna !
no mi už len osem dni a sa nam narodi vytužena dcerka tešime sa možno pride skor už mam tyžden v kuse bolesti ale len večer ale nie su to ešte kontrakcie tak dufam že budem mat lahky porod lebo velmi sa ho bojim 😕
Baby - taka chulostiva otazka, aku velku pozornost davate svojim dohodnutym porodnikom za sekciu?
@jespera prečo by som mu mala dávať pozornost za sekciu 😕

Každá máme na všetko iný názor ......jedna povedala .....a hotovo ...pokial to moj gynekolog bude brať za normálne uživat ešte magne tak ho budem ešte brat on vie najlepšie ...čo je premna naj ....a vo francuzku je to tak a tam tak a zas tam hentak ........a ja som syna dávala odggnuť aj po kojení a veru koliky sme nepoznali ...jedíne čo nás trápilo bol reflux do 4mes....potom sme zahustovali a bolo všetko super 🙂
tak každá mamina vie čo je naj pre jej dieta !