icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

miskachrumka
10. aug 2012

@nati04 a ako strácat ?nechápem !
hlavne že je všetko okej 🙂
a ako nocujete ?

nati04
10. aug 2012

@miskachrumka dakujeme ;)

miskachrumka
10. aug 2012

@nati04 a čo opuchy zmizli ?

nati04
10. aug 2012

@miskachrumka ze ma malinka malo vzduchu;( ponocujeme lebo nas trapia vetriky brusko junbolieva lebo ona spapa a neodgrgne si nevies mi poradit co snou?ked si nechce odrgnut?

nati04
10. aug 2012

@miskachrumka este nezmizli;(

miskachrumka
10. aug 2012

@nati04 skus ju dlhšie nechat na ručkach a jemne šúchat po chrbátiku to pomáha 🙂
a masáž bruška si neskušala ?na tie vetríky !ale cvičenie nožkami ?:

miskachrumka
10. aug 2012

@nati04 a to je ako možne ?
aj ti niečo odporučil na to dr ?

nati04
10. aug 2012

@miskachrumka vsetko to robim a malinka place ;(

monculka
10. aug 2012

straaaaasne ma bolia krize ☹

kalifa28
11. aug 2012

@nati04 pokial kojíš, tak si bábätko nepotrebuje odgrgnut... ked sa napapá a ty vidíš, že sa jej chce zaspat, kludne ju nechat na prsníku nech zaspí, potom vyber a máš to 🙂 kojené detičky nemusia grgat.... kedže dojčenie služi aj ako uspavaci prostriedok 🙂

vcielkamaja
11. aug 2012

@monculka nech ti da tvoja polovicka masaz 😉

vcielkamaja
11. aug 2012

teraz neviem, ci sibe mne alebo mojmu muzovi...vcera vecer si prilozil ucho na moje brucho a tvrdil mi, ze nieco pocuje....reku co ti to uz nacisto? 😀 😀 asi sa uz nevie dockat...viac ako ja 😀

ela2710
11. aug 2012

@monculka podobne - aj mna strasne bolia krize, celu noc som sa len prevalovala na posteli ako taka velryba, nic som sa nevyspala 😒

potvorka88
11. aug 2012

@nati04 skus davat malinkej infacol. Nam to pomohlo pri syncekovi. Nam ho odporucil nas pediater a pouzivali sme ho asi do prvych prikrmov. Ak nekojis tak k UM pridaj dophilus infants probiotika

monika1091
11. aug 2012

@kalifa28 aha takze cista voda.....no dobre teda.......som myslela ze aspon nejaky ten vyvar z kamilky....

gabkostanka
11. aug 2012

@nati04 odgrgnut davam aj na pleci a jemne posucham chrbatik, ja kojim a na prsniku asi neogrgne nikdy, na pleci obcas, no a tiez mame problemy s prdikmi, 1. synovi som davala espumisan, tak idem skusit aj teraz a este na brusko sme mali krem pupik

miskachrumka
11. aug 2012

@gabkostanka moj malý si tiež nikdy neodgol pri prsníku ......vždy som ho zobrala oprela o plece a jemne hladkala a bolo 🙂 taký grganec ako svet 🙂 🙂 🙂 hned sme boli obaja spokojnejší 😵

miskachrumka
11. aug 2012

Ahojte dobré rano .....ked spomínate kríže to už asi každu bolia vtomto tyždni .....ja už nemám žiadne opuchy ...... 🙂
ako ostalo chladnejšie nič ma netrápi len to tvrdnutie bruška ☹

miskachrumka
11. aug 2012

@gabkostanka nám pupík nepomáhal ...ale espumisan je super vec 🙂

nati04
11. aug 2012

@kalifa28 praveze momentalne nemam mliecko asi z toho stresu;(

nati04
11. aug 2012

@potvorka88 dakujem

bonninka
11. aug 2012

@nati04 já jsem teda naprosto proti užívání léků naprosto zbytečně a u tak malých dětí zvlášť, když na to stačí naprosto v pohodě uvařit fenyklový čaj (ten dětský se může dávat od 1 týdne věku - koupit lze v pohodě v lékárně), nebo svařit trošku kmínu (rasca), obojí se dá dávat prckovi na lžičce, potom bylinkový krém na pupík, pocvičit nožičkami a hlavně ten pupík zahřívat a jde to ven jedna radost. Ještě nejlépe to pak jde, když je krpec na bříšku. Náš prvorozený měl koliky a v pohodě jsme si s tím vystačili 🙂 žádná chemie nebyla potřeba - ono vždycky farmaceutické firmy tvrdí, že je to neškodné, ale každý lék v podstatě zatěžuje organismus,...každopádně rozhodnutí je na tobě 😉

bonninka
11. aug 2012

@miskachrumka tak jak jsi na tom? máš už v pondělí termín, že? držíme pěstičky. A jinak ta mastička od Aventu na bradavky je naprosto úžasná, netvrdím, že mě nebolí, ale v porovnání s bepanthenem, co jsem měla při prvním je to super 🙂

cicimon
11. aug 2012

@gabkostanka nekusala si ho dat lezat na brucho nech si tak odgrgne?

miskachrumka
11. aug 2012

@bonninka nie nie preložil to o tyzden neskor 😒

miskachrumka
11. aug 2012

@bonninka preložil to ako som už písala on mi 12teho povedal termín v 35tt no kedže vidí že je všetko ok a už sa velmi nestažujem tak to odkladá ...ale ešte hádam tyžden vydržím a 20teho už bude musieť 🙂

v pondelok mám poradnu alebo pojdem utorok .....ešte neviem .....a uvidím 🙂

miskachrumka
11. aug 2012

No kočky kedže som si od štrvtku nemala íst ako zakúpit magne tak od stredy večera fungujem bez magnézia a to ešte sa čudujem že vobec chodím a že sa citim tak ako sa citim 😕 😕
no zajtra asi ho idem poctivo zakúpiť 🙂

dulkagabulka
11. aug 2012

@miskachrumka
pisla mi jedna baba , ktroá žije vo Fracúzsku, vraj sa to tam prestalo predpisovat, lebo deti mavaju potom "abstáky" na magnézium, ktoré sa prejavujú neutisitelným plačom , trasom bradičky 😒
bola by som opatrna, v 39tt magnezium nie je sranda..

miskachrumka
11. aug 2012

@dulkagabulka ja som dnes začala len 38tt
a opýtam sa gynekologa čo mi povie som zvedavá 😕

dulkagabulka
11. aug 2012

@nati04 čisto dojčene dietatko si nemusi odgrgavat...ak masproblemy s dojcenim, skus najs na www.mamila.sk poradkynu