Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@nati04 ano to má od mliečka .....jemne som to krpcovy utierala špicom plienočky , ktorý bola namočený do vychladenej prevarenej vody ......a jemne zotrieť nie celý jazyček ....lebo ju napne .....nikdy nám nešlo všetko dole ....ale aspon niečo ....aj náš to mal to je od mliečka 🙂
@miskachrumka dakujem ti ja som
celu noc nespala co som sa bala;(aj moj manzel je taky ze sa boji tak
si vies predstavit;(ja som hrozna;(
@nati04 ja som tiež tak prežívala prvú vychovu ...neboj každá to tak prežívala ....ja som tiež Dávidka vychovávala hlavne so strachom čo je ...čo sa deje ...robím to dobre a podobne ...no teraz to už bude iné 🙂
@miskachrumka dakujem ti si zlata vazim si tvoje rady.
@nati04 ja rada poradím ......tiež si spomínam na všetko zas to zúžitkujem 😉 😉 😉
@vcielkamaja ...ja už tiež maličkého cítim všade kde sa dá, ale opäť sa ani dnes vôbec necítim na pôrod. Po každej prechádzke, alebo väčšej námahe som väčšinou úplne strnutá a ledvaj sa pohnem.Ale vraví sa, že ak máš teraz veľa energie, tak sa to pomaly blíži. No nič, zajtra idem na poradňu a tipujem, že si ma tam už nechajú, takže tento týždeň som dufam na rade ja...veď hádam nebudem rodiť v 43tt ☹
Ahojte 🙂 Chcem sa opýtať, aké máte pripravené postieľky pre drobcov? Kolísky, postieľky? So spúšťacím bokom? S vyberateľnými tyčkami na boku?Drevené postieľky? Cestovné?Dík vopred za odpovede 🙂
@kvietok173 ...ahoj, ja mám, túto brezovú so spúšťacím bokom a kokosovým madracom a je podľa mňa fajn, dokonca sú k nej také plastové priesvitné chrániče, aby keď bude drobec väčší neohrýzal drevo a neporanil sa: http://www.brendon.sk/Products/ViewDetails/8338...
@kvietok173 tak my mame drevenu postielku este po mojom bratovi, postielka ma vyse 24 rokov. takze nic moderne, len je nafarbena na bielo...ale klasicky rozmer 120x60, s matracom kokos-molitan...
@vcielkamaja ...tiež mám u rodičov pripravenú postielku, kt. bola dokonca kedysi moja a natrela som ju iba na bielo 🙂 stále vyzerá super a je asi nezničiteľná...určite kvalitnejšia ako tie, čo vyrábajú teraz.
@adidaska84
@vcielkamaja Ďakujem 🙂
už aj Durianka porodila .....http://www.topky.sk/cl/100313/1319782/Durianova...
joj musim ist vyvesat praaadlo ale taaak strasne sa mi nic nechce dneska...aj vy mate take dni?ze nic sa vam nechce?lebo tento dnesok je velmy zly...
@adidaska84 všetko bolo ovela kvalitnejšie ako teraz vyrábajú :/
@miskachrumka hej porodila chlapceka romana 🙂
Maminy ktoré máte detičky staršie ...predávam značkové botasky ....do 5E na donosenie
@monculka no viem teraz som to čítala ....
@monculka ja už mám obliečky prezlečené a tie použite už povešané opraté ...aj povysávané ..kedže včera som zmývala dnes len vysávam podlahy .....ešte jednu várku povešať a zemiaky sa varia k fašírke tak pomaly končím ....a o jednej idem lahnuť s Dadkom 🙂
@miskachrumka ja akurat idem vyvesat 😀 potom dam varit maso aj zemiaky a vecer pokracujem v zehleni...aj ja pojdem poobede trochen zalahnut 🙂
@monculka a do porodnice už máš zbalenú tašku ?
jamm všetko pripravené už len hodiť do tašky a veci ako vložky a vložky do podprdy si zakupim aj v porodnici 🙂
@miskachrumka mam len nemam vlozky este a vlozky do podprsenky..aj jednorazove gate som si objednala...vyzeraju ako ten navlek na hlavu pre kucharov aby im nepadali vlasy do jedla...
@monculka ja som zvedavá čo mi povie zajtra ale dnes ma velmi boli spodok brucha aj kríže :/
ja si tieto drobnosti dokupim dva dni pred 🙂
@miskachrumka no aj mna krize bolia...a hlavne vecer ked si lahnem...neskutocna bolest...nevadi...za par dni uz nebudem mat bruch a konecne budem moct spat na bruchu....pred tehu som totiz stale len na bruchu spala...
@monculka ale totoje už iná bolesť ....ak to neprejde tak pojdem ....
@miskachrumka mna aj strie tak svrbia ze asi umrem...dneska som uz mala rodit 😉 dneska mam prvy termin...a nic...ani brucho mi nekleslo...aspon som si to nevsimla...
@miskachrumka preslo alebo nepreslo? zeby sa Dominik uz pytal na svet? 😉
@monculka aj si niecom natieras brucho? ja mam strie iba na bokoch, zatial nesvrbia. ale brucho ma svrbi aj bez strii...
@vcielkamaja nenatieram...natierala som olejom ale nepomohlo...po porode si kupim nieco na to...aj ked nic nepomoze ale aspon nech to skor vybledne alebo ja neviem....

@vcielkamaja no ja som bola v pohode do teraz...ale dneska...no neviem...asi som sa zle vyspala 😝