icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

vcielkamaja
13. aug 2012

no inak...velice ze specialne kremy proti striam a nezaberaju...

monculka
13. aug 2012

@vcielkamaja ved nepomoze uz nic...len take asi su z ktorych skorsie tie strie vyblednu...nevadi...mne to neprekaza 🙂

luci137
13. aug 2012

mne tie strie tiez prekážajú najmenej ale je pravda ze sa stale natieram beznym telovym mliekom lebo zázračné krémy podla mna neexistuju je to len dobra reklama....skôr ma trápi že mám od včera už dost tvrdé brucho.....na par minut sa zase uvolni a potom zase...máte to tiež niektorá tak velmi casto??

smolinka024
13. aug 2012

@vcielkamaja Tak to sa v tej porodnici asi naozaj spolu stretneme 😉))

miskachrumka
13. aug 2012

@vcielkamaja joj prešlo lahla som a predýchala a som ešte doma rano poradna ...ale bolesti som mala riadne

miskachrumka
13. aug 2012

@luci137 mne tiež nič nepomohlo je to len reklamný ťah ..

luci137
13. aug 2012

@miskachrumka asi ako tabletky na chudnutie a krem proti celulitíde.... 😉

miskachrumka
13. aug 2012

@luci137 presne tak ..............všetko chcú len predať tak nakvákaju somariny ..... 🙄 🙄 🙄
ja sa celulitídy nemožem zbavit na stehnách už roky :(

marianka0101
13. aug 2012

Ahojte, ja som z októbroviek 2012, chcem sa opýtať, máte tu niektorá reťazový pôrod (z materskej do rodičovskej a znovu materská)? chcela by som sa opýtať niečo ohľadom materskej, úplne najlepšie by bolo, keby som našla mamičku,ktorá mala pri prvom bábätkom maximálnu materskú. Ak tu taká je, napíšete mi prosím IP? ďakujem

miskachrumka
13. aug 2012

Jáj zas ma to chytá baby ....keby aspon tento moj čert chcel spať ...a že by som si lahla sním .....no ako naschvál nechce spať !

luci137
13. aug 2012

@miskachrumka no to je moj večný problém široké boky a stehná, najviac nerváčim ked si chcem kupit nohavice 🙂 v páse velké a na stehnách obtiahnute na prasknutie ... 😒

monculka
13. aug 2012

mne brusko netvrdne...asi raz mi stvrdlo a od vtedy nic...a co sa tyka strii a celulitidy...absolutne to neriesim...prvorade je zdravie a potom krasa...a ved to casom aj tak vybledne a nebude to tak vydno...a celulitidu nemam...ale aj tak planujem po porode co to zhodit...

miskachrumka
13. aug 2012

@luci137 ja zas boky nemám široké v podstate keby som schudla z noh (stehien )a niečo na páse bola by som spokojná 🙂
len ked to sa nedá ...vždy chudneme tam kde nechceme a tam kde chceme nie 🙄 🙄 😖

monika1091
13. aug 2012

holky kolko ste nabrali kila .........ja max 9-10kg.... aj to sa uz citim ako balonik......

miskachrumka
13. aug 2012

@monculka tak ti poviem ...strie sú osud mamičiek ....no popravde ich majú aj baby čo nikdy nerodili ..ked vidím tie dievčatá čomaju celý život pred sebou a 14-15rokov a nikdy nerodili a vyzerajú ako basy tie pneumatiky a podobné veci 😅 :D :D
tak si pomyslím, že kde sa škriabem ...však po dvoch detoch vyzerám lepšie ako niektoré tie pubertácke "kočky "
a poznám aj matky čo vyzerajú tip -top aj po troch detoch ...tak klobúk dole
je to dost aj o metabolizme ....a o génoch .....su matky čo priberu aj 25kg a schudnu bez nejakej námahy a su matky čo priberú minimum a aj tak sa toho nemožu zbaviť 😒
a ešte som cchcela napísať že obdivujem ženy čo sa aj s 120kg vyzlečú do bikín .....je to hnustné ...a mám pocit že sa fakt nehambia-....ja by som sa nedala do plaviek !

miskachrumka
13. aug 2012

@monika1091 ja som mala minulý tyžden pondelok ....plus 4kg
ale už tyzden mám hnačky tak som možno aj kilo schudla 🙂
ale pri prvom som pribrala 20kg 🙄

monculka
13. aug 2012

@miskachrumka ved jasne...je to o genoch...ja som pred tym nahle schudla a potom pribrala a urobili sa mi strie na prsiach a bokoch ale len trocha...no ja som teraz pribrala nejakych 18-20 kg...ale ked neberem to ze pocas nevolnosti som schudla 10 kg tak som pribrala len 10 🙂 uz sa tesim ked si budem moct zasa obliekat veci co som nosila pred tehu 🙂

monika1091
13. aug 2012

@miskachrumka ale to este odpocitat kolo vazi plodova voda...... ale podla mna rychlo to pojde prec tie kila... kebo este ta dieta po porode.... ze nic mastne ziadne salamy a tak... aspon tak vraveli zname........ze pri tom schudli najviac a nic sladke

miskachrumka
13. aug 2012

baby tak to som vyzerala pred prvým tehu 🙂
tak chcem vyzerat naspat ..... 😕 😅
tak že 12kg dole .....8kg po malom prvom a 4kg dole po druhom 🙂

luci137
13. aug 2012

@miskachrumka no ved to preto ma to už netrápi ako pred par rokmi...teraz už máme iné starosti 😉 a ešte len budú 🙂 som zvedavá kedy sa malému uráči...kríže si už necítim ani .....ale teraz k tomu to tvrdnutie a také bolesti ako ked máte krče na take riadne prehánky a pritom nič ...no zaujímavé to bude ešte....

miskachrumka
13. aug 2012

@monika1091 no tíchto 4kg aj vyberu lebomalý ma okolo 3400g ....tak to bude super ale dalších 10-12kg by tiež bodlo dole 🙂

monika1091
13. aug 2012

@miskachrumka tmave vlasy ti sli viac........

miskachrumka
13. aug 2012

@luci137 ja mám bolesti od rána ako na silný menzes..presne ako keď mi vyvolali porod !

monculka
13. aug 2012

@miskachrumka hej hej tmava farba vlasov ti viac sedela na hlave 😉

miskachrumka
13. aug 2012

@monika1091 dakujem vela ludí to povedalo 😀

miskachrumka
13. aug 2012

@monculka ale no prestante ...viete kolko penazí som minula aby som mala zas blond 🙄 🙄

monika1091
13. aug 2012

@miskachrumka ja som rada ze som aspon nieco nabrala nejake tie kila lebo som bola chuda pred tehu....a teraz som spokojna.....len stehna su vadsie ale vsetko sa da zmaknut ak sa chce......

monculka
13. aug 2012

@miskachrumka no ja si to viem predstavit 🙂 ale ani ako blond to nemas zle 🙂

miskachrumka
13. aug 2012

@monika1091 dá dá len aby bol čas !
toho veru nieje a ja popri dvoch detoch pochybujem ...možno ked malý trošku vyrastie 🙂

monika1091
13. aug 2012

@miskachrumka kolko krat si sla ku kadernicke aby si mala blond...... ja som dumala nad blond...... ale aj nad tam ze skusim to postupne ze melirom hustym a potom uz len doplnat a budem blondinka... ale meliry uz enjako niesu ani v mode nejako