Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@monculka dakujem .....nevyzerám ako strašidlo ? 😀 😀
@miskachrumka ja som už mala asi vsetky farby, každý mi ale povedal inak niekto že tmave lepšie a druhí zase že bledé,mne sa velmi páči taká popolavá blond ani hnedá ani blondavá...problem je ze najst takú farbu je umenie, vždy musim aspon o dva odtiene bledšiu ako chcem mať inak mi ani nechytí...aj teraz by som sa chcela zafarbiť ale uz ani neviem ktora značka,niektore chytili krásne a 2x som sa zmyla a už ak keby som sa ani nefarbila..
@monika1091 vieš čo taký mesiac ....možno mesiac apol....on bol dobrý celkom ....sú aj ovela horšie deti
holky je moznost ze ak zajtra pojdem na poradnu na kontrolu kazdotyzdennu... zeby som doktorovi povedala nech mi da vyvolavacku? lebo uz nevladzem?.......lebo ma bolia rebra a tazko sa mi dycha...... ved uz som v 39 tt ved to je uz normalny cas na porod ci?... povedzte nazor..... ci mam pockat az do 40 tt...
@luci137 toto poznám ...ja som už tiež mala všetko na hlave ....no aby som neklamala tak ryšavú som ešte teda nemala 😅 a mne tiež nejak čudne chytala farba na hlave cele tehu to asi tie hormony
@miskachrumka a kolko krat za noc si vstavala.... kazde 2-3 hod.... toto neviem co ak mi mala bude spat ...to ju mam nechat pokial sa zobudi?.. ale to by potom nejedla v spravnom case..... toto neviem
@monika1091 možno by aj povolil....neviem ty ho musiš poznať ....niektorý ani za svet nepovolia a čakajú...je iné asi ako ja že aj tak bude sekcia a nemusím čakat na otváranie alebo odtečenie plod vody .....tak keby som mu povedala že to dáme na vikend možno by aj suhlasil...ale u teba je to iné .....opýtaj sa ho ....
@miskachrumka no ved to ...nechcem sa farbit moc často ale ked mám svoje vlasy tmavé tak to je otras ked je už moc vyrastená farba som z toho nervozna 🙂 to je nevýhoda ked je bledšia farba a ešte aj to ze su viac suché z tej farby,aj nájst dobru kozmetiku na vlasy je umenie.....ešte sa mi to nepodarilo
@miskachrumka takze uz mas naplanovanu sekciu vsetko?........ a budes uspata ci len znecitlivena od pol pasa dole......
@miskachrumka nie vobec nie,preco by si mala? 🙂 dobre si vyzerala a drzim palce nech sa ti splni tvoj sen ze sa dostat do rovnakej formy 😉
@monika1091 ja som nebudila ....čakala som sám si vypýtal 🙂
do 5tyzdnov sme vstavali často ...no potom papal večer o osmej potom o pol noci a vydržal aj do siestej 🙂
@monculka 😉 dakujem 🙂
dúfam ,že sa to podarí .....
ej ako sa to tu rozbehlo 🙂 idem urobit poriadok do kuchyne 😝
@miskachrumka ale to si ho kojila ci dokrmovanie?... dufam ze budem mat silne mlieko nato aby ju nasitilo.....
@monika1091 ano mám naplánovanú mala som ju mať včera .....no preložil to ....a neviem teraz kedy .....a uplnú anestezu budem mat ...
@miskachrumka tak nech vsetko dobre dopadne a nech je maly zdravy......to moze prelozit?.... a nepovedat na kedy sa to preklada? ta to co za lekara....
@monika1091 no u kaderničky som nebola ani raz .......fabila ma švagriná .....a neviem kolko ..vela krát a už nechcem čierne ...s blond si pripadám taká veselšia a sviežejšia
ja vidim ze mne tu bude svietit este aj 41tt 🙂
@monika1091 no on mi povedal v 35tt som mala kritický .....všetko ma dost bolelo tak ma chcel nechat ...v nemocnici ....no ja som slubila že budem vela oddychovat a pustil ma a že musim vydržat aspon dotoho 12teho ...a minule povedal že ked sa to zlepšilo nebude to súriť .....doteraz to bolo super .....no dnes mám velké bolesti :/
@monika1091 a podobne ...nech ste zdravý a nech máte dobrý porod !
@miskachrumka dakujeme obe...... len dufam ze sa ultrazvuk nepomilil... :-P ..... ja by som radsej chcela ist na sekciu ako na prirodzene...... bojim sa tej bolesti......
@monika1091 joj ja mám vyskúšané obidvoje ......kedže som najprv 15hod rodila normálne no malému sa zpriečila hlávka......a išla som na sekciu ...a možem napísať že mala som bolesti veliké dva dni ma pichali na porod a všetko sa to nakopilo naraz a tie bolesti boli velké ....ale ta bolest po operácii je ešte horšia !
ale každá sme iná !
@miskachrumka no ano po sekcii je bolest ale nie dlho len 3-4 dni ci kolko......
@monika1091 no a po klasickom porode nemáš žiadnu bolest ...možno zo šitia ale to sa nedá porovnať podla mna s bolestami po reze !
@miskachrumka kazdy vravy ze bolest z porodu nieje nic ako bolest zubou... :-P neviem nemala som ani jedno s toho :D
@monika1091 no bolest zubov je tiež hnustná bolest ....je to ale iné ked ma bolia len zuby a ked ta boli všetko od pol pása dole !
@miskachrumka aha nmo uvidime co a ako 🙂 no zajtra z dokim budem mat vaznu debatu... :-P
@monika1091 tak ja som nabrala zatial 18 kil!!!!!!!!! a to bolo minuly tyzden, teraz sa bojim postavit na vahu, vaha je mojim nepriatelom 😠 tak mi nehovor, ze sa citis jak balon 😉 moju konecnu vahu ti radsej ani nenapisem, lebo odpadnes, exploduje ti z toho monitor 😀
@smolinka024 pocuj, a nebudeme spolu na izbe? 😀 😀

@miskachrumka a ked sa maly mnarodil ako dlho si sa nevyspala... taky mesiac co? ak nie viac.....