Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@vcielkamaja ..baby ja som tiež pribrala 18kg, hore je to ešte celkom fajn, mne to všetko sadlo na zadok a stehná. No a prsia mám tak o 2 čísla väčšie, čo sa mi vôbec nepáči, lebo sa bojím, čo bude potom. Ale tak snáď budem mať dosť mliečka a kojením to pôjde pekne dole. Čo by sme pre tie naše deťúrence neurobili, hlavne nech sme všetci zdraví 🙂
@adidaska84 joj prestante všetky sme krásne ved čakáme poklady.....a máme chlapov ktorý nás milujú
@monika1091 ja som povodne mala mat sekciu, ale nakoniec sa rozhodli lekari ma nechat rodit prirodzene, kedze sa mala rozhodla ist von o 3 tyzdne skor... sice najskor v tych bolestiach som prosila lekarov nech mi spravia sekciu, ale potom po porode som bola rada, ze som rodila prirodzene, bo ako vysla mala von, ziadne bolesti uz nebolim, trosku bolelo sitie na druhy den, ale inak v pohode... 2 hod. po porode som behala ako srnka, sama sa osprchovala a mohla som sama fungovat a starat sa o malicku, ktora bola potom stale so mnou a ked som videla baby co boli po sekcii a 3 dni boli v bolestiach a na 4 den mali navyse migreny zo spinalnej anestezie, tak som bola vdacna za to, ze som rodila prirodzene a nic mi nebolo... a navyse po sekcii mali deti len na kojenie a na izbu im ich doniesli na 2-3 den, zalezalo od zeny ako sa citila...
@fate_girl mne krpca na prsník doniesli hned 🙂
bol to nádherný zážitok ! viac som bojovala aby som sa zotavila aj ked to bolo tažké
@miskachrumka aj tu ti prilozia babo este na sale, ale ja som mala malu uz 4 hod po porode na izbe kde so mnou zostala, co baby po sekcii namohli...
Ahooojte,dnes ma cely den pobolieva zospodu ☹ aj krize trochu a do toho drobec tancuje jak divy.zeby sa uz pomaly k niecomu blizilo? 😅
@dandelions netes sa.... mna tam dole tiez boli...ale nic to neznamena........len to ze sa tam dole pripúravujes na porod... ale neznamena to ze dneska porodis... 🙂 to iste som si myslela aj ja ......
Tak dnes urcite nie 🙂 ale kto vie 🙂 doktor mi na 2 poradniach povedal ze porodne cesty su uz vyzrete a ze prenast by som nemala, usmieval sa zemto moze prist chvila 🙂 termin porodu mam od 21 - 29 augusta 🙂
@vcielkamaja co mam povedat ja? 35kg - ale musim povedat ze to vobec nie je na mne vidiet, jasne som sirsia aj vsetko - ale urcite nie na 35 kg tuku....ale zial vaha ukazuje co ukazuje.....som z toho na nervy, ale teraz sa neda nic robit, ale dufam ze o take 2 tyzdne to uz zacnem riesit....
No kočky dobrú noc vám prajem zajtra idem do poradni ráno ...tak napíšem čo nové držte palce 🙂
pekný večer 🙂
N
Ahojte, no mne prave zacala odtekat voda - zobudim sa tecie zo mna, pyzamo mokre, dlazka mokra....otazka znie co teraz, bolesti ziadne, asi pockam do rana a tak pojdem.....
@jespera kontrakcie ziadne? mne sa prvy porod zacal vecer odtecenim plodovej vody, a to sme si hned namierili do porodnice, tam sme stravili celu noc - bez kontrakcii a bolesti, a rano som dostala oxytocin a na obed bol maly na svete...tak ti zelam rychly porod, neviem, ako daleko mas porodnicu, ale radsej byt pod dohladom lekarov..... drzim palce....
@jespera držím prsty 🙂
@jespera no neviem, ci si este doma alebo ste utekali do porodnice, ale kazdopadne ti drzim palce, prsty a vsetko, co sa drzat da 😵 kamoske tiey najprv odtiekla plodova voda, bola bez bolesti, isli hned do porodnice, tam jej pichli vyvolavacky...bohuzial az 3, lebo sa neotvarala, a porodila tusim az o 24 hodin. tebe prajem rychly porod 😵 😉
zo mna tiekol v noci jedine pot 😀 ako ja uz neviem...vonku nebolo ani 10 stupnov, okno som mala otvorene, spavam iba v nohavickach a zobudim sa, a vlasy a cely krk mokry... 😖
@dandelions to aj mne povedal, ze uz sa to chysta na porod. ale povedal mi to pred 2 tyzdnami...a stale nic...
aj mne vravel dr. že už sa to chystá a stále nič ....no vidím to v piatok asi na vyvolávačku len nech už to je a malinká sa narodí 🙂
@misovicovap to oni preto hovoria, ze ono sa to naozaj blizi, lebo tehotne nemozme byt vecne ...kazdej sa to blizi, len nikto nevie, kedy to bude 😀
no veď práve, ja mám občas pocit či vôbec niekedy porodím. Mávam aj kontrakcie ktoré sa nestupňujú malinká ma riadne tlačí hlavičkou chodím na široko ako káčer a stále nič, myslím že sa ani neotváram. Som zvedavá čo mi povedia v piatok a ako dlho nám to bude trvať kým sa narodíme 🙂 A ty kedy máš ísť do nemocky?
ahojte 🙂
Neviem čím to je ale vždy ked mám íst do poradni ..........tak sa citim tak super...nič ma nebolí ako keby som ani tehu nebola :D...........ako naschval :D
@misovicovap fúha ty si už tyžden po termíne .......a to si ešte doma ?
@jespera držím palce nech je všetko okej 🙂
@miskachrumka ano ešte sme doma ale v piatok ideme na príjem prvý termí sme mali 11.8 a druhý 8.8 a stále sa nič nedeje tiež sa mi to už nepáči...
@misovicovap kedy mam ist do nemocnice? to ani srnky netusia... 😀 😀 vo stvrtok mam poradnu, uvidime, co povie doktorko. ale keby bolo na mne, idem sa do nemocky prihlasit hned v tejto chvili a nedostali by ma odtial, az pokial by som neporodila 😀 no ale ty uz mas riadne po termine...
@vcielkamaja no po prvom termíne je to len 6 dní tak také hrozné to hádam nebude šak tehu môže trvať 42 tt 🙂
asi zajtra by mi mala nabehnut 1.materska...ani neviem, kolko to bude, este som ziadne rozhodnutie nedostala... 😒
@misovicovap ja mam termin presne o tyzden a dufam, ze to dovtedy pride. nechcem prenasat, uz teraz som na nervy...
@vcielkamaja no to ti verím 🙂 ja som mala poslednú mrchu 5.11.11 a podla tehu kalkulačky som 40tt aj 3 dni
teda ale dnes som inak leniva...vcera a predvcerom plna energie a dnes sa mi nic nechce...
@misovicovap tehu kalkulacku som "odlozila bokom"...proste mi ostava 7 dní do termínu 😉 🙂
@fate_girl a s navstevami to je ako na oddeleni?
@misovicovap aha ja mám prvý teraz v sobotu a druhý až 25teho ........no uvidím ....no idem sa vyvaliť do vane už sa teším ...pekný den prajem 🙂

@vcielkamaja ale prestan take rozpravat.... ty to zhodis rychlo.... ved nieco vazi brusko.... mat tvoje problemy naozaj... :-P