Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@miskachrumka aj tebe pekný deň...a čakáme na info 😉 teda aspon ja... 😀 😀 😀
@vcielkamaja napíšem napíšem ....neviem kedy dojdem domov ale ked pridem napíšem 🙂 papa 😉
@misovicovap naopak by to bolo horšie 😕
moje kuriatko v brušku sa už zobudilo a pekne sa mrví 🙂 už sa neviem dočkať kedy ju uvidím...som zvedavá na koho sa bude podobať ale podla 3D mi prišla celý tatinko 🙂
@misovicovap joj náš ked sa narodil tak detská sestra sa ani nemusela pýtat koho je malý taka strašná podoba ..ako keby cez kopírku ...a teraz ?
nemám nič pomne celý tato .ako keby mu z oka vypadol !...a verím že tento krpec budepo mamke nech sme fifty -fifty 🙂
@misovicovap ja som na 3D nebola, tak pre nas to bude total prekvapko. ale aj moj manžel si fandí, že sa bude podobať na neho....alebo som taká škaredá, že nechce, aby sa podobala na mňa 😀 😀 moja sa mrví hlavne večer, ked ležim a chcem konečne zaspať, a neviem si nájsť nijakú polohu na spánok...aj cez deň sa mrví, ale večer pred spánkom je to najintenzívnejšie
@vcielkamaja o hovorí sa že baby su na otcov a chlalani na maminy ...no sama vidím ,že to nieje pravda ...malý je celý oco ešte žemá blond vlasy pomne ..ja som totiž origoš blondína keby mal tmavé vlasy a obočie tak su ako jedno vajce :D....tak podla mna to nieje pravda !
moja malinká večer tiež kopká ale v noci pekne hajká... je dobručká...a najviac vystrája ked sme chodili na pásy to aj dr vravel no tá ale vyvádzala a ja že to my tak vždy na pásoch 🙂
@vcielkamaja tak s nastevami je to uplne, ze ale uplne cele zle!!!! navstevne hodiny su od 14 do 16 s tym, ze babatko nechavas za dverami na oddeleni a ty si s navstevou na chodbe, kde je 5 stoliciek, ktore su vzdy obsadene, takze tam stojis jak pipina, babatko im ukazat nemozes, mozu sa nan pozriet len cez okno na dverach, ktore je o velkosti asi 30x40 cm a musia stat na spickach, aby videli, bo to sklo je hore na dverach.. jedine ak by si mala nadstandartku, vtedy navsteva moze ist za tebou na izbu, kde im babo mozes ukazat a mozu prist hocikedy.. neni su nijako obmedzovani..
@misovicovap to my sme na pásoch ešte ani neboli 😒
😀 😀 😀 ako náš unás natočiť záznam je zázrak ...trochu pritlačia a koniec už uteká .preč .........a vkuse čká počas záznamu :D
@vcielkamaja to je ako možné ?myslíme záznam -.....srdiečko a pohyby !
@vcielkamaja to vážne? my sme boli už asi 3 krát a raz na pohotovosti ked mi nebolo dobre...dr. mi kázal chodiť zakaždým pred poradňou tú som mávala každý štvrtok ale tento už nemám chodiť a v piatok ráno hned na príjem ak nič dovtedy
@miskachrumka a kam uteká? 😀 😀 😀 ty máš v brušku riadneho výmyselníka
@fate_girl no naozaj celé zle...len rozmýšlam nad tým, ako ju uvidí cez to okienko moj manžel, ked on je vysoký iba ako ja...163 cm...asi si pri okienko bude musieť dať stoličku 😀 😀
@miskachrumka jaaaaaaaaaaj, tak to áno, srdiečko a pohyby to áno, to mi robí vždy, ked prídem na poradnu
@miskachrumka aj moja sa vždy presunie na inú stranu bruška a sestrička udivene to dieťa fakt zdrhá :D
@misovicovap prsne ...mne za hovoria aký je priečny 😀 😀 😀
@vcielkamaja no vidíš ...hned sa mi to nezadlo ,že ako je to možne 🙂
my mávame samé vlajočky na zázname no riadny rachot :D proste ten môj chrústik pásy nemá rada 🙂 a tiež často čkáme 🙂
@vcielkamaja ja mam 164 a na spickach som ju sledovala ked boli za mnou nasi 🙂 ale to opat sme sa bili pri tych dverach s inymi navstevami, kedze aj oni chceli vidiet svoje babatka a nie len my 🙂 ale tak na tajnasa ked som vychadzala cez dvere, tak som si ten vozik, v ktorom spinkaju dala medzi ne a nasi si malicku pohladkali, pofotili a tak, len je tam strasny prievan, tak potom malickej vzdy daj ciapocku na hlavicku, aby ti nechytila prievan..
Jáj maminy dobre sa mi tu kecá svami ..no kukám na hodiny a už je pomaly osem 😕
a to som o deviatej chcela íst z domu :D
no idem vážne majte sa 🙂
@misovicovap tie vlajky sú aj unás velký top 🙂
@miskachrumka ahoj veru letí to aj ja idem niečo robiť 🙂
@fate_girl dakujem za radu 😉
@miskachrumka tak ešte raz ahoj 😉
@misovicovap môj doktor je taký mumák, že mne nič nepovie...od neho som ešte nič iné nepočula, iba "všetko je v poriadku"...asi by sa mal naučiť viac rozprávať
@vcielkamaja 🙂 no ja tiež neviem koľko malinká váži a meria plus minus... niektoré maminy to vedia od dr.
@misovicovap no ved prave, že niektoré maminy to vedia a ja neviem vôbec nič. naša malinká Lenka lienka bude pre nás veeeeeeeeelkým prekvapením 😀
na to, že sa mi nič nechce, ma dobrá náladička neopúšťa...
@vcielkamaja mne sa strieda veľká lenivosť so silnou aktivitou :D včera som vysávala umývala podlahy utierala prach prala a večer sme boli s priateľom na nákupe a pred tým som bola u našich na cuketových plackách mamča robila :D
@misovicovap včera som aj ja bola aktívnejšia, teraz sa asi ledva premôžem ísť si umyť vlasy... 😒 poobede som bola s mamou na nákupoch v obchodnom centre. večer sme išli na prechádzku a nahodila som také tempo, že som skoro bola jak Forest Gump 😀 ako ja vládzem aj teraz, len na mňa dolahla silná lenivosť
@vcielkamaja no pre mna sú prechádzky už ako vysokohorská turistika :D rýchlo sa unavím a hlavne ma chodenie bolí malá tlačí

@miskachrumka tak už teplú vodu nám tečie od včera studená robia údržbu 😉