Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@vcielkamaja Ani mne este nenabehla...ale den este neskoncil, takze nadej stale mam 😉))
júj aj mne by mohlo niečo nabehnúť 😵 ale musím si počkať ešte .... ako to vlastne je s rodičovským?ak by sa narodil este v auguste tak prvý príde v sept.alebo v oktobri?? alebo spolu aj s prispevkom ?
juj,ale som si dobre pospala... 😅 od pol 11 doteraz... 😅 materská mi už nabehla...
@luci137 osobne mám z tých všetkých príspevkov na dieťa riadny chaos 😅
baby to je mozne stratit mliecko po 2tyzd?neviem ci je to tym
stresom alebo cim;( teraz malinkej davam len bebu dufam ze to staci.
@vcielkamaja preco chaos, ved to su len 3 papiere, vyplnis, odnesies na urad a cakas 🙂
@nati04 preco si myslis ze nemas mlieko?
holky dneska som plna energie este sa mi to nestalo......pocas celeho tehotenstva...... ale ked sadnem necitim nohy... :D a udychcana som ajk slonica :-P
@nati04 v 2 tyzdnoch mas obrovsku sancu vratit sa k vylučnemu dojčeniu...prečo si nezavolaš laktačnu?
@nati04 urcite si najdi poradkynu - staci ju informovat resp. poradit sa aj cez telefon, mozno je to len kriza - alebo si malo dojcila doteraz? mozno tam mliecko je, len je zla technika kojenia... ale to su moje amaterske uvahy...
Tak ja mam po dnesnej poradni a podla doktora sa uz na buducu stredu neuvidime (termin mam inak buduci stvrtok) 😉)) takze asi mozem cakat, ze to na mna zachvilu pride 😉))) hlavicka je uz vraj uplne dole - ved aj citim ako maly tlaci a tlaci 😉))))
baby urobte kukuc do albumov na titulke, je tam jedno babo, co ockovali proti tuberkuloze...chudatko.... no strasne
@nati04 sup sem http://www.mamila.sk/pre-matky/poradkyne-pri-do... - za telefonat nic nedas....
Babenky a vy co ste z NR mam na Vas zasadnu otazku aj ked asi este nie taku "aktualnu". Ja by som chcela dat potom nasho krpca pofotit ked bude mat ale 2 mesiace. Poznate nejakeho dobreho fotografa/fku v NR?
@vcielkamaja mne dnes nabehla, ale nejak málo, na materskej som od 15.7. takže by som mala mať časť PN a časť materskej za júl no a nakoľko som si platila DNP tak som čakala viac, ale prišlo mi "len" 409 €, malo mi prísť okolo 600€
Neviem či zajtra nezavolám známej do SP, nech sa mi na to mrkne, lebo dúfam, že budúci mesiac dostanem normálnu materskú! Hádam som si DNP neplatila nadarmo!!! 😔
@smolinka024 skus na facebooku tuto babu, je to kamoska mojej kamosky a tiez mi bude fotit malinku, pozri si jej fotky v albume, krasne vie nafotit deticky... Lucia Gasparovicova Photography .. alebo potom este jedna baba, ktora robi fotografku v N-Centro Iveta Sediva, tiez robi krasne fotky...
@vcielkamaja mne este nenabehla :( ale to asi zalezi aj od banky, ja mam Postovu banku.. tak hadam zajtra uz bude..
@kukucino ahoj, ja neviem ako veľmi sa otváraš, ale mne ped 2 týždňami povedal, že som na špičku prsta a že určite porodím skôr, vraj ho nestihnem počkať ani do najbližšej poradne, keďže má teraz môj doky 2 týždne dovolenku, no a stále nič, v pondelok poradňa a ja si myslím, že vydržím...ale každá sme iná, možno to u teba bude mať rýchlejší priebeh 😉 držím palce...
@konvalink
@carodejnica baby gratulujem k bábätkám, prajem veľa zdravia a pohodičky 🙂
@miskachrumka a ty sa drž tetuška, už pozajtra budeš mať maličkého v náručí, jeeej a aj pekný dátum narodenia bude mať 😉
Ahojte, tak už aj naša malá princezná je na svete. Narodila sa 11. 08. 2012, o 21:23, mala 3650g a 51cm. Som neskutočne šťastná, že to mám za sebou.
@marcela2003 jéj blahoželám my sme vtedy mali termín 🙂 ale našej slečinke sa nechce tak v piatok nastupujeme do nemocnice a hádam sa cez víkend narodíme 🙂 želáme vám veľa zdravíčka a radosti z bábetka

len taká otázočka, na ktorú sa tu hnevajú viaceré užívatelky...nabehla vám materská? 😀 mne ešte nie...snád dnes príde...