Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@vcielkamaja ani mne ešte nenabehla
@vcielkamaja tak ja som teraz kukla a už je tam hurááá 🙂
@misovicovap ja ešte nič, tetušky na úradoch by si mohli pohnúť...
@vcielkamaja no veru tam majú večne čas a ty si si platila dobrovoľné?
@misovicovap nie, neplatila...
@vcielkamaja Ani mne este nenabehla...ale den este neskoncil, takze nadej stale mam 😉))
júj aj mne by mohlo niečo nabehnúť 😵 ale musím si počkať ešte .... ako to vlastne je s rodičovským?ak by sa narodil este v auguste tak prvý príde v sept.alebo v oktobri?? alebo spolu aj s prispevkom ?
juj,ale som si dobre pospala... 😅 od pol 11 doteraz... 😅 materská mi už nabehla...
@luci137 osobne mám z tých všetkých príspevkov na dieťa riadny chaos 😅
baby to je mozne stratit mliecko po 2tyzd?neviem ci je to tym
stresom alebo cim;( teraz malinkej davam len bebu dufam ze to staci.
@vcielkamaja preco chaos, ved to su len 3 papiere, vyplnis, odnesies na urad a cakas 🙂
@nati04 preco si myslis ze nemas mlieko?
neskusiš sa obratit na laktačnu poradkynu? bola by škoda aspon to neskusit....
holky dneska som plna energie este sa mi to nestalo......pocas celeho tehotenstva...... ale ked sadnem necitim nohy... :D a udychcana som ajk slonica :-P
@nati04 v 2 tyzdnoch mas obrovsku sancu vratit sa k vylučnemu dojčeniu...prečo si nezavolaš laktačnu?
@nati04 urcite si najdi poradkynu - staci ju informovat resp. poradit sa aj cez telefon, mozno je to len kriza - alebo si malo dojcila doteraz? mozno tam mliecko je, len je zla technika kojenia... ale to su moje amaterske uvahy...
Tak ja mam po dnesnej poradni a podla doktora sa uz na buducu stredu neuvidime (termin mam inak buduci stvrtok) 😉)) takze asi mozem cakat, ze to na mna zachvilu pride 😉))) hlavicka je uz vraj uplne dole - ved aj citim ako maly tlaci a tlaci 😉))))
@smolinka024 neviem ale ja citim ze tam nic neni
baby urobte kukuc do albumov na titulke, je tam jedno babo, co ockovali proti tuberkuloze...chudatko.... no strasne
@nati04 sup sem http://www.mamila.sk/pre-matky/poradkyne-pri-do... - za telefonat nic nedas....
Babenky a vy co ste z NR mam na Vas zasadnu otazku aj ked asi este nie taku "aktualnu". Ja by som chcela dat potom nasho krpca pofotit ked bude mat ale 2 mesiace. Poznate nejakeho dobreho fotografa/fku v NR?
@vcielkamaja mne dnes nabehla, ale nejak málo, na materskej som od 15.7. takže by som mala mať časť PN a časť materskej za júl no a nakoľko som si platila DNP tak som čakala viac, ale prišlo mi "len" 409 €, malo mi prísť okolo 600€
Neviem či zajtra nezavolám známej do SP, nech sa mi na to mrkne, lebo dúfam, že budúci mesiac dostanem normálnu materskú! Hádam som si DNP neplatila nadarmo!!! 😔
@smolinka024 skus na facebooku tuto babu, je to kamoska mojej kamosky a tiez mi bude fotit malinku, pozri si jej fotky v albume, krasne vie nafotit deticky... Lucia Gasparovicova Photography .. alebo potom este jedna baba, ktora robi fotografku v N-Centro Iveta Sediva, tiez robi krasne fotky...
@vcielkamaja mne este nenabehla :( ale to asi zalezi aj od banky, ja mam Postovu banku.. tak hadam zajtra uz bude..
@kukucino ahoj, ja neviem ako veľmi sa otváraš, ale mne ped 2 týždňami povedal, že som na špičku prsta a že určite porodím skôr, vraj ho nestihnem počkať ani do najbližšej poradne, keďže má teraz môj doky 2 týždne dovolenku, no a stále nič, v pondelok poradňa a ja si myslím, že vydržím...ale každá sme iná, možno to u teba bude mať rýchlejší priebeh 😉 držím palce...
@konvalink
@carodejnica baby gratulujem k bábätkám, prajem veľa zdravia a pohodičky 🙂
@miskachrumka a ty sa drž tetuška, už pozajtra budeš mať maličkého v náručí, jeeej a aj pekný dátum narodenia bude mať 😉
Ahojte, tak už aj naša malá princezná je na svete. Narodila sa 11. 08. 2012, o 21:23, mala 3650g a 51cm. Som neskutočne šťastná, že to mám za sebou.
@marcela2003 jéj blahoželám my sme vtedy mali termín 🙂 ale našej slečinke sa nechce tak v piatok nastupujeme do nemocnice a hádam sa cez víkend narodíme 🙂 želáme vám veľa zdravíčka a radosti z bábetka
gratulejem mna to ešte len čaka termin mam 20 ale bolesti už mam tyžden 😉
@konvalink zlatý 🙂

len taká otázočka, na ktorú sa tu hnevajú viaceré užívatelky...nabehla vám materská? 😀 mne ešte nie...snád dnes príde...