Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@maria.vinea no presne o tom hovorim ....a nic a nic......ja uz chcem ist do porodnice.... :-P
@diamand no mne povedia asi to co kazd tyzden ze bez zmeny ale neodidem pokial mi nedaju vyvolavacku lebo uz nevladzem .....
jeeej tak už sa nám tu riadne spôrodnieva, GRATULUJEM všetkým čerstvým mamičkám a prajem veľmi veľa zdravíčka, pohodové maminkovanie a veľa mliečka! 🙂
@monika1091 a my kedy? Ja mám dnes poradňu, o 11:30 idem tak potom hodím news 😉
@mishuu mozno si ta tam nechaju a daju ti nieco na vyvolanie ... ja zajtra si to budem pytat nieco na vyvolanie bo sa osalim
@monika1091
skus doverovat svojmu telu a hlavne svojmu dietatku, ze ono VIE kedy bude pripravene a kedy sa bude chciet narodit..
ak si neuživala lieky na uvolnenie maternice, porod by sa mal pekne rozbehnut sam...
vyvolavanie porodu bez medicinskej pričiny, teda vyvolavanie porodu pre pohodlie (to je oficialny nazov v anglictine) je podla mna pachanie nasilia na babatkach a v neposlednej miere aj na mamičkách
@dulkagabulka ale pri mojej rychlosti sa ten porod mozno spusti az niekedy koncom roka.... ak nie po novom roku....
@monika1091 juj no to nechcem. Ja vyvolávačku pokiaľ nebude nutná nechcem 😉 termín mám až v piatok, tak máme ešte čas, aj keď najradšej by som rodila v tejto sekunde, ale radšej nech to príde prirodzene 😉
@monika1091 pri akej tvojej rychlosti? 😀 😀
tehotenstvo trva 38-42 tyzdnov..to znamena, ze za prenasanie (v zahraničí)sa povazuje az stav, kedy by si bola dva tyzdne PO termine a ty si este stale PRED terminom..
@monika1091
porzi si čo vravi tento lekar
@monika1091 viesco ja sa ti fakt necudujem a byt na tvojom mieste tak sa snazim o to iste som dva tyzdne po tebe ale vobec by mi nevadilo kebyze to dojde uz za chvilu lebo ia uz tiez navladzem.... pripadaj si tehotna aspon 2 roky..... a to ze sa v pribehu 5 minut potrebujem pretocit na posteli aspon 5 krat je riadne o huhu:-\
@mishuu no ved uvidim co mi povie zajtra lekar ......
@monika1091 držím palce, bodaj by sa to spustilo 😉 ja som tiež zvedavá čo mi povie dnes..
@maria613 pretocit sa na posteli?.... nedajboze mi nieco spadne.... to zdvihnutie vyzera ako vylovena ryba na suši......
@mishuu no potom mi faxni spravu ze co ti povedal lekar... :-P
@monika1091 sedí vec 😉 aj ja som zvedavá zajtra na teba 😉
@monika1091 mozno ze uz aj zajtra 🙂
Baby ja som si dnes vyskusala nocne kosele, co som si pred 2 mesiacmi kupila do porodnice a som v nich ako hurka 😉 Podotykam su to Lka, predtym mi boli fakt volne a teraz som v nich vyzerala ako zabalena v celofane. Taku "krasnu" prdel, boky, faldy, prsia som dlho nevidela 😒 😒 😒 To bude pozeranicko pre doktorov !!! 😀 🙄
mam strasne naliate prsia a dneska z jedneho mi neskutocne tieklo mlieko...mozem si dat na ne aj studeny zabal?okrem masirovania
@smolinka024 ja radsej ani neskusam, staci ked sa pozriem do zrkadla
Ahojte, tak my už máme doma malé levíčatko Samka. Ale voláme ho mačiatko, lebo tak rozkošne mňavčí a pije mliečko 🙂 Rada pre tie, ktoré to ešte len čaká: neposielajte manžela kúpiť do lekárne popôrodné nohavičky a vložky (radšej sa zásobte dopredu) 🙂 ten môj sa netrafil ani tretí pokus a teraz máme doma množstvo rôznych nepoužiteľných vecí 🙂)))
@smolinka024 po porode to bude lepsie, zhodis par kil hned na stole a po par dnoch sa odvodnis a budes na tom lepsie 😉 na porod som prisla v obtiahnutych nohaviciach a z porodnice mi uz plandali na zadku a stehnach 😀 a doktori su zvyknuti, ti to urcite riesit nebudu 🙂
@keshka Gratulujem Vam a vela,vela zdravicka zelam 🙂
🙂
Ahojte, ja mam sice termin 9.9, ale lekar povedal, ze to bude asi este august 🙂 Maly uz ma dobru vahu aj polohu a je aj dost akcny, tak uvidime 🙂
@mishuu no mna poslu domov jak vzdy ze nic noveho sa nestalo... :-P
@monculka no ja zajtra na kontrolu idem o 10-tej :D
@monika1091 ahoj,tak len teraz som prišla domov...žiadna zmena, stále na špičku prsta, ale že to sa môže zmeniť z hodiny na hodinu...prietoky OK, malinká spinkala, srdiečko 131 🙂 no a trochu som sa bála, že mi odteká plodovka, lebo nohavičky v posledných dňoch veľmi mokré mávam, musím nosiť vložku, ale urobil mi na vložke test a nie je to plodovka, že ani vnútri nevidí známky odtoku, takže všetko v pohode. Videla som aj maličkú, je krásna líčkatá 😵
No a ak do nedele neporodím, ta v pondelok hospitalizácia a asi sa ide rodiť, ale že ak bude malá OK, tak nemusím dostať vyvolávačku ak nechcem, ale musím byť v nemocnici (podľa mňa totálna somarina, ale vraj radšej chcú monitorovať bábätko na ctg každý deň kdyby neco, keďže je už veľká a pripravená na pôrod) Takže baby prosím modlite sa za nás, nech do nedele porodím prirodzene, nechcem ležať ešte týždeň - dva v nemocnici ☹ ďakujem Vám 😉

@monculka no pekne a kedy domov?