Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
Ahojte kocky,tak uz som dufala,ze dnes pride ten den D...V noci som sa niekolko krat zobudila na silnejsie bolesti v podbrusku,o piatej rano sa pridali i krize a uz zase nic 😒 ...Zajtra mam poradnu,tak som zvedava co mi povedia,snad sa uz rozsypem tento tyzden...uz sa nevieme malinkej dockat 🙂
@carodejnica my zasa opačne... pri prvej ani za svet a teraz (klop-klop-klop) uplne v pohode 🙂
Aj ten nás prdí strašne vela ....ževraj j e to od bubliniek tak od teraz nevypijem už nič čo ma čo len jednu bublinku ☹
skor som na chlebiku a masku so zemiakmi a take podobné veci ..všetko mu zaťažuje bruško ☹ ☹
Ja som z Kosic a idem do Sace ak ti nieco hovorii sukromna nemocnica. Vcera mi po prvy krat napuchli nohy tak ze som ani spat nemohla. Asi je to posledne stadium uz sa citim ako baloooon
Jeeej zlata je tak si rada ze to mas za sebou asi si tu najviac stresovala . Ako to cele prebehlo? Tiez budem rodit v Saci
@monika1091 gratulujem ti!!! Jaka je nadhernucka hlavne nech ste zdravy a spokojny🙂 tak vidis uz to mas za sebou ja si este chvilu musim pockat ☹
@kalifa28 super, a prvú dcérku si ani nekojila? ja mám vďaka tomu, že som prvú kojila, obrovskú motiváciu prekonať tieto problémy, proste viem, že ak vydržím a nevzdám to, tak ma čaká sladká odmena.... 😵
@miskachrumka od bubliniek to nie je, teda neviem si predstaviť ako sa tie bublinky zo žalúdka dostanú do prsníkov... 😅 ak prdí to nevadí, horšie sú zastavené vetry... 😒
@miskachrumka Prečítaj si tento článok o stravovaní dojčiacej mamičky, nemusíš s obmedzovať a papať len chlebík s a zemiačky s mäskom... 😎 Je tam aj prelink na riešenie koliky... 🙂
STRAVA A DOJČENIE 😎
http://dojcenie.wordpress.com/zivot-s-dojciatko...
@ maria.vinea : Ja mám tiež rodinu v Košiciach a vo Veľkých Kapušanoch 🙂 Prajem Ti nech sa už čoskoro dočkáš svojho malého pokladu. Dúfam, že to budem mať tento týždeň už za sebou, nechce sa mi moc prenášať, aj keď si nevyberiem. 😉
@carodejnica ja milujem mlieko ......najprv mi moja mamina povedala že sa nemože studené ...a to nerobí dobre a mám vynechať bublinky ,,,,,,tu je písané že sa nemože vobec piť ....čo ty papávaš ?
@miskachrumka ja jem všetko 😎 😅
Mlieko sa môže, aj v článku sa tak píše, že len treba dôkladnejšie sledovať reakcie bábätka.. 🙂
@carodejnica tak včera som pila rano studene a mám bolasti dnes už len teple a žiadne bublinky
Ahojte, pridavam sa do klubu cerstvych mamiciek 🙂. Lucka sa nam narodila 26.8. s obrikovskymi mierami 4540g a 56cm 🙂
@chrumka84 Waw,gratulujem k malinkej ci velikej?! 😉 Snad si to zvladla v poriadku a vela zdravicka Vam prajem
Dievcata,tak v poradni pokrok....Konecne otvorena na 3prsty 🙂 opatovné pomahanie zo strany doktora,naordinovany sex a ak nic tak buduci tyzden nastup do porodnice...Tak snad sa ta Natálka umudry a vyjde sama 😀
@martinam77 Dakujem 🙂 Hej, zvladli sme to na jednotku a bez nastrihu. Samo, ze som sa vnutri trochu potrhala, ale hradza je poskodena menej ako keby ju nastrihli. Na druhy den som uz sedela. Som na seba strasne pysna :D
Tebe drzim palce, aby sa Ti to rozbehlo, posledne dni cakania su hrozne.
@chrumka84 no teda, klobúk dole, že bez nástrihu pri takých mierach 😲 😀
Ahojte, my sme mali dnes poradnu a mala pekne pribera, pred tyzdnom mala 3850 g a teraz ma uz 4310 g 😵 a co vase deturence? 🙂 a maly Tominko sa dnes konecne naucil, ze do serblika sa aj kaka, som nanho taka pysna, je riadne sikovny 😀
@dandelions Gratulujem, nech ste zdravucky a robi Vam len radost 🙂
@kalifa28 tak ste pekne pribrali 🙂 nasa schudla v nemocnici len 70 g a aj tie mala za 4 dni naspat, tak sa nam priberalo lahsie, a za tyzden dalsich 460g,mne velmi rychlo nabehlo mlieko a zda sa mi, ze ho mam az ,,prilis" vela, hocikedy sa mi zacne samo odstriekavat, co je taky neprijemny pocit, akoby mi cez ne presla vlna tlaku a ked mala pije z jedneho, tak druhy sa sam odstriekava, je to dost na prd, lebo bez kojacej podprdy nemozem ist ani na krok a kedze mam od porodu stale nejaku na sebe, tak ma to uz dost tlaci 😒 no musim ju nosit kvoli tamponom, lebo inak by som mala vsetky tricka mokre
@ela2710 tiež sa bez podprdy nemôžem ani vyspať, tampony mením každý deň a aj tak mi to mlieko cez ne dokáže pretiecť.. ale takého problémy sú vždy milšie ako keby som bojovala s jeho nedostatkom 😝
Ahoj dievčatá,tak konečne sa to spusta 😉 Včera som dostala kontrakcie,pravidelne ale bez stúpajúcej intenzity ale po 3hod.odozneli.Vratili sa opat vecer v kratsich intervaloch ale opat po 4hod.bolo po nich a na to mi zacala odchadzat hlienova zatka a este stale odchadza i ked uz nie s krvou...Ale po bolestiach uz ani stopy.Rano som si dala aj teply kupel,ci sa to nespusti uz na dobro ale stale nic. ☹ Neviete do kedy by sa to uz mohlo asi spustit? 😖
ahojte baby 🙂 no co?ako sa mame?ja celkom dobre...len unavena som jak kon...mala da zabrat...ale pre nu vsetko 🙂 len keby v noci viac buvala 🙂
@martinam77 to je individualne 🙂 mne po hlienovej zatke odtiekla plodova voda

@ maria.vinea : Ja odvtedy tie bolesti nemám, noci sú zatiaľ kludné 🙂 a poradňu mám 30.08. tak som tiež zvedavá, čo mi povie lekár, už aj muž má dovolenku, tiež by už chcel aby bola dcérka vonku. Všetko je už pripravené, tak už nám len ostáva čakať.... 😉 Kde pôjdeš do pôrodnice ? Ja do Trenčína, je to tam celkom v pohode....a po 4 rokoch sa to tam o niečo opäť zmenilo.