icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

kmkke
19. sep 2012

@miskachrumka A dávaš malému cumeľ? Lebo mne toto robí keď má dlhšiu dobu v puse cumeľ a potom idem kojiť. Keď začne jajčať, tak mu na chvíľu dám cumeľ aby sa upokojil a potom mu ho nasilu vytiahnem a hneď šupnem bradavku 😠 Ono to chce trocha cviku, ale už sa mi začína dariť na prvýkrát (zo začiatku som vymieňala bradavku s cumľom aj 10-krát 😀 )

miskachrumka
19. sep 2012

@kmkke ano ano dávam malého velmi ukludnuje 🙂

miskachrumka
19. sep 2012

@kmkke tak vyskušam dám vedieť dakujem za radu 🙂

miskachrumka
19. sep 2012

Maminky a ešte chcem že či dávate detičky buvat doma aj do autosedačky ?
moj nezaspí ináč ..resp najlepšie si zchrupne len tam ....v noci buva v postielke ..dávam mu vajičko tak aby v nej ležkal len nožky ma vyššie 🙂 a musíme hojdať pokím zaspí

jespera
19. sep 2012

@monculka ahoj, citam ze nekojis - sme na to rovnako, prosim ta ake mlieko davas babatku? a je spokojne - ako ti spi, kaka? Moj je na nutrilone Ha - ale katastrofa.....

miskachrumka
19. sep 2012

@jespera ja som dávala Dávidkovi nutrilon a potom dokonca nutrilon pre citlivé brušká a hroza chudačik :( hned som ho od nervov vysypala .....už som mu potom v buducnosti ani len kašu nutrilon nekúpila

monculka
19. sep 2012

@jespera no ja davam malej bebu...a zatial vsetko ok...stolicu ma ako kedy...niekedy 2x za den a niekedy raz...krasne mi spinka s plnym bruskom 🙂 chuti jej beba...co sa tyka toho nutrilonu som pocula uz od viac mamiciek ze im deti od toho hnackuju a tak...skus zmenit mlieko alebo potom neviem 🙂

monculka
19. sep 2012

@miskachrumka tak mame sa zatial super...dneska som bola na poradni a mame uz 4300g takze nam krasne rastie 🙂 musim aj poklopat ze v noci paradne buva...napapa sa pekne po kupani co je okolo 7-8 vecer a potom o polnoci a niekedy vydrzi az do 6 rana...je to taky maly hlados...vcera som jej dala 120ml mliecka a nestacilo jej tak som este musela dorobit 60ml a vsetko zjedla 🙂 a vy ako?

miskachrumka
19. sep 2012

@monculka no my teda nebúvame tak krásne ako vy .....malý chce byt stále na prsníku či je den či noc
v noci kojíme dva krát ináč okej dost v noci vymýšla ......niekedy sme planší inokedy lepší ......dost vygrckáva malý čo ma neteší Dadko mal do 4mes silný reflux :/
a my máme poradnu až 3.10

monculka
19. sep 2012

@miskachrumka no moja niekedy vydava take zvlastne zvuky...no akoby nieco rozpravala 😀 aj sa z nej niekedy smejem...nasa ani nie je celkom na ruky zvyknuta...kde ju dam tam buva 🙂 ci vo vajicku...v poctielke alebo na nasej posteli 🙂 najzlatsia je rano ked vstane...este nebol den ze by sa na mna rano neusmievala od ucha k uchu 🙂

ela2710
19. sep 2012

Ahojte, tak dnes sme boli na poradni, Tomáško má už 14,4kg a 90 cm, a Nellynka nam za tri tyzdne pribrala skoro kilo, uz ma 5230 g 🙂 dalsiu poradnu mame az 10.10.
dnes som sa dozvedela ,,cennu" radu od sestricky, mala mi po cikutke potrebuje hned papat, potiahne si len predne mlieko, chvilku, len od smadu a sestricka ,,stara skola" hned ze ju netreba krmit, ze ked je smadna mam urobit cajik alebo vodu, ja myslim, ze kojenemu babu je to uplne zbytocne 😖

satko17
19. sep 2012

@jespera ahojky,ja už tiež nekojim,mala som málo mliecka.My papame nutrilon Ha a malička je celkom spokojna,kaka niekedy raz denne,niekedy raz za dva dni,spinka uz celkom dobre,zobudí sa okolo jednej v noci a potom okolo piatej ráno. Niekedy si po papani trošku grcne,ale to je asi normálne.My mame už ale desat týždňov.

lucia795423
19. sep 2012

@miskachrumka moja opica nechce byt v autosedacke..no aby som upresnila bude v nej iba ked ideme v aute a nedajboze aby sme vymakli cervenu, to hned spusti tu svoju ... 😉 ...inak v autosedacke moze babobyt 2 hodky potom ho daj popretahovat...

miskachrumka
19. sep 2012

@lucia795423 vieš čo aj spí tie dve hodiny dlhšie nie 🙂
a on sa natahuje vkuse ako opička na strome 🙂
a také ksichytíky dáva že sa nasmejem vždy :D

lucia3006
19. sep 2012

@monculka my sme tiež už iba na UM, a ako často Ti papá? náš malinký je tiež veľký hladoš, aj doktorka vravela, že nech mu nedávame toľko papať... koľko Ti asi vypije za celý deň ml? náš tých 700ml alebo aj viacej...

tamara2307
19. sep 2012

@miskachrumka môj sa tiež dosť často mrví pri pití, niekedy je to až moc a vtedy ho musím odpojiť, aby mi bradavka ostala bez ujmy..lebo pri tom všetkom otáčaní sa jej drží ako kliešť a mna to bohovsky bolí vtedy.. :( len môj krpec to robí vtedy, keď mu mliečko vybieha späť do pusy, podráždi mu hrdlo a vtedy sa začne vypínať.

monculka
19. sep 2012

@lucia3006 tak asi kazde 3 hodinky papa...ked sme vonka tak spinka aj 4-5 hodin...ako kedy...mne doktor povedal ze nasadime jej nejaku dietu ked bude tak rychlo priberat :D samozrejme srandoval

smolinka024
19. sep 2012

@miskachrumka Toto robi aj moj a uz viem, ze bud si potrebuje odgrgnut - tak ho popestujem chvilku a potom zase papa na prsniku v pohode, alebo druhe horsie - ho boli brusko...a to musim pockat, kym sa pokaka,alebo si prdne - takze zatial sa pestujeme a cvicime a az potom opat ide papkat

lucia795423
19. sep 2012

@miskachrumka ja to mam presne tak isto ako smolinka, tiez ked sa mi mala zacne mrvit a zlostit tak bud jej treba grgnut, prdnut abo kakat...

miskachrumka
19. sep 2012

@tamara2307 vidiš aj to može byt :/
že sa mu vtedy vracia a on nevie čo robiť .....náš aj dosť vygrckáva aj starší mal reflux tak sa bojím aby sa to zas neopakovalo ..potom neviem čo robiť strašne ho chcem kojiť čo najdlhšie !

miskachrumka
19. sep 2012

@smolinka024 unás nie
samozrejme že dávame tiež grgnuť tiež ked sa velmi mrví ho dam na plece ale ked ho dám na prsník zas to robí ...a ked ho dám na plný druhy riadne naliaty tak je najspokonejší ako by mu ten prvy už vycicaný vadil 😒

miskachrumka
19. sep 2012

@lucia795423 už som písala smolinke že Dominko to robí aj po odgrgnutí a čo sa tíka prdkania malý prdí často a ked sa vyprdí tak dá usta do "O" oooo a už viem že prdne riadne a možme prebaliť 😀

fate_girl
19. sep 2012

@jespera ja uz tiez malu krmim len umelym mlieckom a davam jej z DM-ky Babylove a som nadmieru spokojna, malinka z neho rastie ako z vody, pravidelne kazdy den kaka, neboli ju brusku, poprdkava ako stary chlap 🙂 a co je podstatne oproti Nutrilonu kde 800 g krabica stoji 16 €, tak toto Babylove stoji 600 g krabica 5 € ... ja ho mozem len a len odporucit, bo je fakt super...

lucia795423
19. sep 2012

@miskachrumka a ako casto ti kaka? Lebomoja v kuse sere..😉)) a neviem uz ci je to ok...

lucia795423
19. sep 2012

Mamicky cO kojite, chcem sa opytat, mozno uz sa o tom tu uz hovorilo ale moja mala je od vcera taka ina...ani poriadne nehaja a dnes od rana je v kuse na ciciku abo pokakana...ani poriadne nespala...co jej moze byt???a este je velmi nervozna ked neni na ciciku...prdi a kaka takze brusko to nebude...

cicimon
19. sep 2012

@lucia795423 mozno jej nic nie je, aj deti maju dobre aj zle dni..

satko17
19. sep 2012

@fate_girl my máme našťastie ten nutrilon na predpis a tri balenia nás stoja 20 eur.

lucia795423
19. sep 2012

@cicimon asi hej len ja som asi precitlivela

cicimon
19. sep 2012

@lucia795423 moja ma taky kazdy druhy den... jeden den prespi a dalsi len reve a noci su podobne...

lucia795423
19. sep 2012

@cicimon no praveze u nas to bolo take celkom pokojne doteraz...preto ma to prekvapilo...ale asi nemozu byt kazdy den vianoce...😉))...nic len ciciky uz mam jak sacky vycucane dnes...