Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@kalifa28 ved trošku brzdi ..... 😀 😀 😀
ja len nad tím uvažujem a ak budem presvedčená že to bude to lepšie prenho tak prečo ho nie prikrmovať ....ako každá pišete """každá matka vie čo je pre jej dieta naj !""""
a malý ma od narodenia slabinový pruh ...ako mu klesalo vajko tak mu potiahlo črevko všqak vieš čo je pruh nie ?
a ak operovať tak až o rok skor nie ak nebude nutné ....som ztoho velmi hotová ...ale chlapci to maju a neuveritelný počet mamičiek mi napisalo že to maju tiež až som bola v šoku :O a že to nič vazne nieje 🙂 tak som trošku pokojnejšia
@miskachrumka noja len, že nech ta nenapadaju hovadinky 😀 😀 máš fajnový na mieru vyskladaný megasuper kokteil pre Dominika, tak sa im vykašli na tie ich umeliny.... um nebude pre tvoje dieta NIKDY lepšie ako materske mliečko.... 🙂 🙂 🙂 🙂 ved sme tááák chceli kojit naše druhé detičky, ked už to v prvom prípade nešlo 😝
@kalifa28 ja si syna nemožem ani na bruško dávať ani nič urobiť popri stále mi všetko v byte stojí lebo lebo sa nemožem od neho ani pohnuť a to nie preto že by musel byt na rukách ako iné deti ale preto že si z mojho prsníka robí dudu a vkuse by papal ...vygrcne zas chce papať zas vygrcne zas chce papať ak nie papať tak mama daj cecok aspon na dudkanie a takto presedím vyše pol dna len pri nom a ja sa potrebujem venovať aj druhému on chudačik je stále sam už vidí že nemám dost času nanho a toto som nechcela a ani nechcem !
potrebuje tiež pozornosť kolko krát plače že nemám čas na to očo ma poprosil ☹ ☹ ☹
lebo Dominko si zas zmyslel že chcem cmulať prsník dve hodiny len tak bezpredmetne ☹ ☹ ak ho dám von začne sa rev .krik nič nepomáha len zas mu ho dať a je spokojný jedine čo vydrží je vonku v kočiku a dokonca aj po kupaní rýchlo rychlo obleicť on už macká ustami že chcem "dudku" tak isto v noci som hrozne unavená ja mu ten prsník dam len on ho zas chce mat aj 3hodiny a ja si nemožem poriadne zdriemnuť lebo sa bojím ☹ je to každý den to isté každé rano vstávam stím že stredobodom dna budu len moje "dudle" 😒
@bodka70 Dakujem no ako sa mam snou spojit? ako ju najdem na MK? Tovsetko co si napisala robim ale oddychu je malo nemam ako oddychovat maly ma bolenie bruska..Ten cumlik to som nepocula ze na caj! ja som s v ochode pytala najmensi pre skoro narodeneho synceka.ja neviem co budem robit no asi sa dalej trapit..si zlata ze si mi napisala...velmi dakujem
@kmkke dakujem zacala som to brat len mam strach ze to co mam ja je 3mesacna kriza pocula som ze je v 3 a 7mesiaci..ja odsavam uz pomali 4mesiace a teraz to prislo..je pravda ze mam stres a nemam cas oddychovat ..no tak strasne chcem davat syncekovi papat mlieko odomna..neviem co robit...
@vierazit198 - tu im napíš 😉
https://www.modrykonik.sk/forum/dojcenie/vsetko-o-dojceni/ bud @strapco13 alebo @beton alebo aj iným babám
@bodka70 moja to si mi dala baby ktore maju rady na laktaciu alebo maju skoro narodene deticky ako ja?
@vierazit198 , to je na laktáciu všeobecne, poradia 😉
Ktoré ste už krstili ?
nás to čaká zajtra sa tešíme krstíme obidvoch naraz 🙂
@chrumka84 my máme teda menej kg okolo 4500g ale máme ovela vačšie šunčičky .... 🙂
mamicky poradte mi.... je zena v 6-to nedeli plodna? len ci mozem ocakavat to co mam uz doma mesiac a tyzden... 🙂 .....
@monika1091 hmmm... v nemocnici na pôrodnici mi jedna známa sestrička hovorila, že priamo na wc si to po pôrode pár dní rozdávala čerstvá mamička s oteckom... odchádzala z pôrodnice už tehotná...rodila pred nedávnom toto dieťa...
@monika1091 tam je najvyššia pravdepodobnosť že otehotnie žena !
ako sa hovorí "má primo poorané na siatie " 😀 😀
no tak to ste ma nejako nepotešili holky....
a tu tabletku po alebo ako sa to vola asi nemozem zobrat co?... nekojim uz...
@monika1091 aj nám sa šuplo ale trošíčku idem kupiť test buduci týžden .... 😒
@monika1091 no to neviem nemám stím skusenost
@miskachrumka mna porazi ak budem opat tehotna.....
@monika1091 ved prečo by si nemohla, ked už nekojíš?
určite ano.
@kalifa28 nekojim ale mam kopu mlieka ja odsavam mlieko ale beriem homeopatiu na odstavenie mlieka....
@fate_girl na pediatrickej kontrole si nebola? Chodí sa tam každé 3 týždne a ak by dr. niečo povedala tak k neurologičke je potrebné ísť, tá Ti ju vyšetrí, môjho malého vraj trocha tiež točí do jednej strany keď je na brušku, ale všimla si to až neurologička, ja a moja dr. nie, ale poradila mi nejaké cviky 🙂
@kalifa28 práve včera sme to riešili s našou dr.Tiež presne nad obočím, k vláskom líčka, ušné lalôčky a za uškami.Povedala že do roka to zvykne vymiznúť pokiaľ to nie je niečo iné a dala nám nato excipial mastný krém, na hydratovanie.Mal to aj môj 10ročný syn, fakt cca rok, zo všetkého reakcia, voda, zima, slnko a potom to samo vymizlo a ja som pobehovala po kožných a nič nepomáhalo.Teraz už z toho nestresujem a počkám.
@kalifa28 Ale zistila som, ze mu skodi cibula a urcite aj jablko a banan...pre istotu nejem teda ani korenene jedla...a teraz mi doktorka povedala, ze by som mala obmedzit kmin - kedze maly sa tazko vyprdkava aj ked sa vyprdkava, ale budi ho to zo spania- no a zjedla som aj z krstinovej torty marcipan a to potom boli kriky...takze preto sa radsej "obmedzujem" :((( ale uz mam deficity...akoze ziadna zelenina ani ovocie...:((( to dlho nevydrzim
@miskachrumka My sme to uz stihli tuto nedelu 🙂 presne mesiac po narodeni maleho...
@monika1091 no čo dodať .....nemám čo napísať
a ináč sa ako máte ?
ja si konečne po žehlení ,zmývaní a vešaní konečne sadla chalani buvajú a ja mám chvilku pre seba 🙂
@smolinka024 aj ste dávali niečo farárovy ?
@smolinka024 a to fakt kmin toje to iste sko rasca...lebo ja som myslela ze je to na prdiky...a davam toho teda bohate...

@tamara2307 na plecku ak mu je dobre, tak ho pestuj chudačika... určite mu tá poloha sposobuje ulavu
ja ked mám malu na pleci (že sedím za pc a ona popritom zaspí) tak sa dám na stloičke do takeho pololahu a ona sa tým pádom dostane na bruško, cíti tlkot maminho srdca a je taká spokojná...