Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@lucia795423 dakujem ja si teraz často poplačem do vankúša ked mi je za ním smutno alebo ked je tažko :(
ale vždy vinde slnko 🙂 a bude lepšie
@carodejnica aký je chutný 🙂 ako náš len Dominko má hnedé očká po ockovi ako aj Dávidko 🙂 a tiež nemáme vela vlásov
Veď to žienky pozerám akých máte holohlavých 🙂 , môj je vlasáčik a to ma počas tehu vôbec nepálila záha, lebo sa zvykne hovoriť, že páli ak dieťatko má veľa vláskov
@carodejnica vážny pohľad 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 , aj môj malý je taký chmuravček, ale sa aj usmieva, len to dá roboty ho rozosmiať 🙂 🙂 🙂 , vážny chlapi 🙂 🙂 🙂
@lucia795423 😀 😀 😀 my mame 7týzdnov a 6100g 😀 😀 😀 a to mame reflux 😀 😀 😀
@konvalink my sa tiez takto vazime 🙂
@carodejnica tak toto je u nas,jediné po com nas pokazde trapilo brusko bolo, ked som denne jedla pribinaciky a ked som si dala tvarohove rezance tak sa cela vysypala a doslo mi to az ked som si spravila "zdravu"tvarohovu natierku 😒 Inak tiez skusam zaradovat vsetky potraviny a uz som aj prvy krat okusila dusenu cervenu kapustu a zatial vsetko OK
@chrumka84 ...no a ja som myslela,ze len my sme na tom zle...zaspavame zasadne iba na rukach a samozrejme iba mojich 😀 pri prekladani sa milion krat zobudi a kolobeh zacina odznovu...cez den iba v kociku,iba vonku a iba za pochodu,co je strasne lebo som sa tak tesila,ze si ju pekne uspim na zahrade a necham spinkat tak 2-3hod.ako starsiu...no kdeze,matka mieni dcera meni...ak uz konecne zaspi tak maximalne spi hodinu a to dost prikreslujem..Zato aspon v noci spi dobre co som rada ale vypinam na noc kurenie lebo nema rada prekureny a suchy vzduch...
@miskachrumka my tiez vyvadzame po cesnaku,cibula tepelne upravena je u nas ok ale cesnak nie ☹
Kocky,davali ste uz robit dievcatam dierky do usiek?
Ahojte maminy, môj malý má 11 tyzdnov, ale ked ho dám spinkať na bok okolo 20:00 v noci sa mi zobudi o 2:30 tak leží na chrbátiku a pozerá sa do stropu, mám obavy aby nemal deformovanú hlavičku. Aj ked ho dám do kocika na bok tak a chvilku sa mi pretoci na chrbatik a hlavicku nechce mat otocenu ba bok. Pritom ked je hore tak hlavickou toci z jednej strany na druhu. Ako vy polohujete svoje deticky aby nemali deformované hlavičky? dakujem za radu
@martinam77 mojej malej prepichovali uši na 1.poradni a poviem ti, že už nikdy viac by som jej to nedala urobiť...radšej nastreliť ako prepichnúť. ale už má ušká zahojené, všetko už je ok
@katka1981nb tak moja spáva iba na chrbátiku a hlavičku sama otáča na obe strany. na bruchu ani na boku ešte nespala
@vcielkamaja ja som zasa pocula ze radsej preichnut ako nastrelit lebo jednemu dietatku pri nastrelovani zastalo srdiecko...ja sa chystam tento tyzden dat nasej herecke nausnice 🙂 lebo vyzera jak chlapcenska kopia svojho otca 😅 😅 😅 mala Igorka 😀
@vcielkamaja to je najhorsie, ze ked spi na chrbatiku tak neotoci hlavku ani dolava ani doprava asi budem musiet zbehnut za doktorkou
@kvietok173 jooj moja ma asi 3 vlasy na hlave 😀 a v zadu ma uuuplnu plesinku ako sa jej sucha hlavicka...dufam ze bude mat kucery jak tato 🙂 a huste jak on 🙂
@vcielkamaja za to náš spí len na bokoch ....ale on je taký špekulant že ked ho kojím napr na pravej strane tak drží hlávku ako náhle je najedený už sa otáčá lahnem si knemu z lavej strany tak otoči hlavu na pravú s. ako by chcel tím povedať , že neotravuj už som nejdený 😀 😀
ahojte prajem pekný pondelok ....ako ste nocovali ?
Tak my sme mali po dlhšej dobe zlú noc ....už to začalo o desiatej sa vkuse mrvil ,mrnčal ,krútil a ani za svet nie zaspať ☹
Neviem či nemal po našej návšteve z očí 😖 ale som mu očká pretrela a nič 😒
aj v noci sa nonstop krútil a kopal nohami aj zareval ako keby bol nesvoj ☹
@vcielkamaja išiel zarobiť peniašky do zahraničia
@martinam77 waw no teda 🙂 tak vy super prospievate
@miskachrumka my sme mali uplne super noc, vcera sme cely den cavargovali po meste a potom sme zmakli dve navstevy urobit, prisli sme o desiatej a po kupeli a nasich ritualoch sme o 12 tej zaspoli a spali prvy krat v zivote do 6 tej rano...juj uz som dlho 6 hodin v kuse nespala...sa citim jak newborn....len aby nam to tak vydrzalo...
@miskachrumka 😀 až lekár zapochyboval či len čisto kojim...ale ked zbadal tatina,tak zistil odkiaľ vietor fúka...ja mám totiž len 164cm ale môj muž 188cm 😀 takže fyzionomia malej je jasná...
@martinam77 ja som skor myslela tu vahu ..nášmal k 7 tyždnu 5200g
Baby moj malý v poslednom čase vygrckáva už len smotanu myslim husté ako smotana už mu netečie riedke mlieko .....dufam že je to lepšie
@martinam77 jemine a to som sa zlakla ze moja je nejaka tazka...si ma upokojila...musi lubit velmi tvoje mlieko...
@miskachrumka to znamena ze uz je natravene, ze? No super, drzim palce nech uz je ten reflux minulostou...