Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@miskachrumka čítala som len to čo si poslala 🙂 , apropo olejčeky upchávajú póry 🙂
ahojte davate svoje deticky ockovat?
@miskachrumka Bio oleje lisované za studena
Lisovanie za studena je najšetrnejší spôsob získania oleju z rastlín. V takto vyrobenom oleji zostáva maximum cenných látok v prirodzenom stave a takto ich vie telo najlepšie zužitkovať.
Minerálne oleje, ktoré sú základom väčšiny olejov alebo kozmetických prípravkov na trhu sú získané z ropy s nulovým obsahom cenných látok. Minerálne oleje priľnú k pokožke, zabraňujú jej dýchaniu, nevstrebávajú sa a upchávajú póry.
http://www.alpe-sro.sk/obchod.html
@nati04 nie je náhodou očkovanie povinné???
@kvietok173 mozes zaplatit pokutu ak nechces dat zaockovat. neviem mam strach po tom co sa stalo tomu Maroskovi;(
@nati04 treba myslieť pozitívne, človek fakt nikdy nevie čo, kde a ako???
@kvietok173 ahoj kvet 😀
@kvietok173 len ja naozaj neviem co spravit ;(
baby mam farbu na hlave...blond tak som straaaasne zvedava ze ako mi to chyti 😀 samozrejme ze dam foto aby ste sa zabavili na mojej zltej hlave ked mi to tak chyti 😝
@monculka ahoj 😀 smeješ sa z predošlej debaty???Ja tiež 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@monculka takže sa túžiš zahrať na princeznú Zlatovlásku 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@kvietok173 ano kvietok smejem sa... 😅 nooo uvidime...teraz som si umyvala hlavu a zatial su zlte tak uvidime ze ake budu ked vyschnu...pojdem si vysusit neviem sa dockat vysledku 🙂
z očkovania som na vetvy aj ja...dnes nas čaka poradňa...
@vcielkamaja tak potom napis ze ako si sa rozhodla ja naozaj neviem ale na 98% nie
@nati04 a koľko je pokuta? A iba pokuta?
@kvietok173 300 je pokuta
@nati04 tak to je teda dosť 😖
@kvietok173 my excipial taky používáme už i s prvním synem jsem ho používala a absolutně na něj nedám dopustit 🙂 Oleje nejsou pro miminka vůbec vhodné.
@monculka Jasné Mončulka že je to oki 🙂 🙂 🙂 a keby nie tak co urobíš 😀 😀 😀 , ale nie srandujem je to oki 🙂, ale fotka je len fotka, aj blesk tam urobí svoje, chcelo by to vidieť na živo, uvidíš čo povie Tvoja polovička a či sa Mončulka malá bude na Teba viac usmievať
@bonninka už som Ťa tu dlho nevidela 🙂 , ako sa máte? Pekný dník 🙂
@kvietok173 no tak to som potom rada 🙂
@luci137 neskusala si spat v jednej posteli spolu a kojit poleziacky? Mne to velmi pomohlo kvoli unave, zaspavame spolu pri kojeni.
My sme vcera mali super den. Paradne som krpatu uspala na rukach za 15 minut. Ale vecer mi to vynahradila a nemohla poriadne zaspat 2 hodiny 😀. A rano uz od stvrtej mrncanie a od siestej uplne zobudena. A dneska pokracujeme v zlom zaspavani, musela som vytiahnut satku.
No zaujímavá debata o kozmetike pre bábätká,ja som už počítala tolko rôznych nazorov,že asi treba veriť len tomu čo vyskusame a čo robí našim dedickam dobre...aj ja som najprv používala olivový olej,lebo som čítala že je to dobré,potom som našla,že nie tak teraz používam niveu sensitiv....každému dietatku vyhovuje niečo iné...na ritku máme sudocrem...sú aj názory nepouzivat nič a nakoniec asi vsetky sme boli kedysi odchovane na avirile a tiez sme to prezili🙂
😅 neviem čo bolo na tej debate také strašne smiešne jedna tomu ani nerozumie vobec 😅 😅 😅
@satko17 presne každý máme vyskúšané niečo iné a ako každá matku tu je individuálna 😨 tak aj babatká sú rozne 😉

@kvietok173 no tak si si čítala iný článok onom ako ja