Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@lucia795423 ale hedlix je na vlhký kašeľ
@miskachrumka no ja pouzivam johnsons telove mlieko a nevihadzala sa mi vobec a kraaasne vonia...a aj ked ju nenatriem aj tak kraaasne vonia...ale teraz asi bude troska smrdkat kedze prave tlaci 🙂
Jej baby dakujem za rady...skusim ten zazvorovy caj...av lekarni sa popytam...lebo tu v irl napr.nemajuhomeopatika, tie mi poslala sestra...a skusim sa opytat aj na tie cukriky...
@monculka
@miskachrumka
@kvietok173
Čaute žienky, tak mne pri oboch deťoch pomohlo na lupienku jedine toto (bez mastenia vláskov, čo mne vždy vadilo, že tá masť od doktorky, alebo olej sa nešli dlho umyť, hlavne, keď mala Naďa dlhšie vlásky) po prvom raze vyčesať, postupne lupinky zmizli, u Mateja zmizlo po prvom umytí a vyčesaní ... kúpite v lekárni...
BABE ŠAMPÓN NA MLIEČNU CHRASTU - http://www.mojalekaren.sk/babe-sampon-na-mliecn...
No a aj nepoužívam žiadne krémy, malého nekrémujem a má krásnu pokožku hebkú, na umývanie používam Niveu, umývací gel.
čaute maminky, tak už máme aj drobčeka chorého... ja som bola pred troma týždňami, podarilo sa mi ho od toho uchrániť, aby to odo mňa nedostal a predvčerom v noci to začalo :( celú noc iba chrčal, ani dýchať sa mu nedalo :(
@carodejnica dakujem 🙂 urcite jej to kupim
Ahojte baby, aj moj maly mal tie supinky. Doktorka mi kazala kupit salicilovy olej v lekarni, vraj je na to lepsi ako olivovy. Ale aj tak nam to nepomohlo. Pri prvom synovi mi to islo dole aj s olivovym olejom. Ja som potom kupila v lekarni taky krem od Biodermy na mliecnu chratstu a ten mu pomohol. Natrela som nechala som pol hodinku pososbit (dala som ciapku), potom som ho okupala a pekne vycesala. On mal toho velmi vela.Stloji okolo 10 eur. A tiez mi nukali sampon babe, ale ten som neskusala.
aj my s tým bojujeme a máme doma celý zoznam : šampon na mliečnu chrastu od @carodejnica, dalej salycilový olej, salycilovu mast zarábanu, biodermu od @alinka01, olivový olej a prd z toho. šupinky už síce nemá, tie som jej po nanesení oleja, mechanicky z nechtom zoškrabkala (išlo to super, za 15 min. mala celu hlavku čistu) ale teraz bojujem z takými draplavými miestami na hlavičke a v oblasti čela a spankov. Tam sa krutime už aspon mesiac. Inak tiež nie som zastanca všeliakých telových kremov, olejčekov a iných hovadín, ktoré táááák krasne vonaju. to je čistá chemia. však bábätko vonia krásne len tým, že je bábätko, krásne, čistučké...
@carodejnica my to máme oto lahšie aj stím olejčekom že ani jeden ani druhý nemal na hlávke vlásky
@kalifa28 takže tebe nepomohol ani ten šampón na mliečnu chrastu???
@kvietok173 pri prvej dcere pomohol, ale tá mala len taku malu mapku nad čelom, tentokrát žial nie
@miskachrumka no a okrem toho mojim deťom tie olejčeky a mastičky vôbec nepomohli, až tento šampón... 😖
@kalifa28 takže teraz čo pomohlo? My máme veľa vláskov, aj Vy?Asi to pôjde teraz ťažšie?
@kvietok173 mne pravdepodobne ten sal. olej. ale nesmie sa dostat do očí a malá to mala aj v obočí 😝 tam to ešte stále nie je celkom čiste.
@kvietok173 vláskov ma malinko, skor viac vzadu, hore nič moc 😝
ahojte baby...neviem čo riešite, nechce sa mi čítať, takže len posledné príspevky...naša malinká má málinko vláskov. hned po porode som jej doslova hladala vlasy na hlave 😀 mala ich bledé a vyzerala ako plešatá...teraz jej aspoň trocha stmavli. choroby nás zatial obchádzajú. dnes sme boli na poradni a Lenka má 58cm a 5130g. po celý čas bola ticho, lebo hladela do stropu a kukala na svetlo, velice sa jej to páčilo. a vrešťať, to pravé orechové, začala až pred odchodom, ked som jej dávala čapicu. tie z duše nenávidí 😀
@vcielkamaja aj moja Mia nenavidí !nenávidí! čiapky. a furt kruti hlavou v kočíku, lebo ked nosila ešte také letne, bez uväzovania, tak tie sa jej vždy podarilo tým krutením vyzliect. a teraz sa kruti aj s čapicou opica. tak jej treba, som s nou vybabrala 😝 😝 😝
@carodejnica ved ani nám to nepomohlo hned..dost dlho som musela čakať kím sme sa toho zbavili 😒
ale dakujem za info 🙂 určite vyskúšam 🙂
@vcielkamaja presne ako unás už ked idem dvíhať Dominkovi hlávku už vie ča sa ide robiť a začne vrieskať
Maminy nechcela som sa chváliť a tešiť príliš skoro ale moj malý zničoho nič samé od seba už 4dni ani raz nevygrcol len grgne a to je vše 😵 😵
neviem čo to mám byť ?
že by už bolo po .... 😕 🙂 ale pochybujem tomu neverím ....verím že sa to nenakopí a nepríde to po tích dnoch všetko naraz ☹ ☹
davitkahdjjjjxxxxxxnhdjdjdj shahhaohsjb
@vcielkamaja ani nasa neznasa ciapky 😀
@lucia795423 už si si urobila zázvorový čajík? Ja si teraz akurát pochutnávam. Ja si robievam do 1/2 hrnčíčka 🙂 🙂 🙂 a dávam jednu lyžičku postrúhaného zázvora a je dosť silný, ale super posilní a prehreje.
žienky, tak som sa dočkala 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 , konečne dnes mi váha klesla pod 60 kg, pripadala som si ako slonica, teraz to už ide pomaly dole.Takže môžem mužíčkovi vďačiť, že som momentálne na všetko sama aspoň sa hýbem, teda lietam z miesta na miesto 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 , ale je pravda, že som veľký žrút sladkého, tak som to troška obmedzila.Dnes som mala napr. na obed varenú pohánku s mrkvovojablkovým šalátom, ale asi som nikomu neurobila chuť 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 , ale na večeru budeme mať fajnu kuraciu polievočku s kopou zeleninky 🙂 .
@kvietok173 aj ja chcem schudnuuuuuut 😀 mam 65kg :( chcem dat aspon 10 dole :(
@kvietok173 este nie, cakam na muzika kym pride z prace...nevladzem sa ani po dome pohybovat, nieto este von do tej zimy...ale urobim urcite, uz sa neviem dockat..
@kvietok173 jak to robis ze chudnes? Ja sa ties citim jak tulen...
@lucia795423 napr. teraz idem šupnúť malého do overalu sadám do auta a letím pre malú karatistku 🙂 🙂 🙂 , malého hojdám - budem mať super bicepsy a už som si našla aj postavenie že mi zaberajú brušné.Čo už keď musíme opatrovať, tak nech to stojí zato, načo kupovať činky a platiť a chodiť do posilky 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 😀 😀 😀 😀 😀.
@kvietok173 mna akurat chrbat neskutocne boli...a k tomu mam skoliozu 😅

@lucia795423 ja som tiež teraz chorá, ale mne už bolo tak blbo, že som skončila na atb. do hrdla bioparox a raz za 24h tabletku. inak na kašel si dávam hedelix sirup a proti soplom sinupret. toto všetko je o.k pri dojčení.