Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@ktore no neporadim ti, lebo mne starsi syn pil nutrilon ale stolicu zelenu nikdy nemal, zajdite k detskej 😉
@lucia795423 vidim v profile ze aj vy mate velky rozdiel medzi deturencami.aj ja mam presne desat rokov.aj som sa trochu bala ale je to ok.
@ktore aj moj starší syn pil um aj ked nie nutrilon ale humanu a tiež z nej nemal zelenú stolicu !
@ktore Ahoj ja som mala ten istý problém tento týždeň. Dávam malému nutrilon HA a prestala som kojiť. malý mal zelenú stolicu a ťažko kakal. Tak som mu dala čajík a už mám pokoj. Poradili mi, že keď dieťatko papá len umelé mliečko, treba dávať aj čajík. Zo začiatku ho nechcel, ale zvykol si. Čajík mu nesladím, alebo mu dám prevarenú vodičku.
nutrilon aj beba obsahuju vela zeleza preto je stolica zelena mne lekarka povedala ze je to v poriadku
@ktore je to uplne super, Lucka je velmi samostatna a aj mne velmi pomaha...takze ja som velmi spokojna...akurat som pozerala, ze aj moja mala mala presne take iste miery...😉
@kvietok173 hnusny kasel mam, ale aj tak mi nepomohli, dali mi sice antb. ale povedal mi doki, ze len keby mi bolo velmi zle...tak to radsej vydrzim na zazvore, citrone a mede...diky ze receptik Alenka, urcite skusim...tu hnedu ryzu mam na obed casto sj ja s vajckom abo so sunkou a syrom mnamka...
@monculka ja i rok idem na druhy kusok...😀 mm chce este chlapceka...
Zaujímavé ak nás bolí hlava, alebo čokoľvek iné.... !!! 😕 😅
IBALGIN A DOJČENIE
"Liečivo, ktoré sa v Ibalgine, nachádza, je z takmer úplne viazané na bielkoviny, čo znamená, že nie je k dispozícii na vylúčenie do materského mlieka. Preto nemá zmysel časovať dojčenie podľa užívania Ibalginu a môžete dojčiť tak, ako obvykle."
ňhttp://www.mamila.sk/objects/forum/comment.php?...
Mamička trojičiek - akože klobúk dolu ! 😅 😀
@gabkostanka ten náš sa teda vobec nerehoce ale hučí v obchodoch ked nedajbože nekúpime čo chce ,pritom má tolko hračiek že sa nimi može dva krát zasypať ....ale všetko to kazí moj muž lebo mu kúpi aj modré z neba 🙄 ....niekedy ma aj capká rukami a robí naschvál 😠
niekedy by som mu už tak capla že by videl 🙄
skús tu metodu a daj vedieť 😉 ja som to ešte neskúšala 😀
@lucia795423 tak klobúk dole teda ....moj by chcel tiež ešte jedno ale ja už asi nemožem mať tretí cisarák ....ale ak by náhoodu bolo všetko okej tak by som sa možno dala nahovoriť ale určite nie skor ako 5-7rokov 😉
aj ked pochybujem !Keby sa podarilo dokončiť domček a mali by sme všetko že by mohol byť teda na 100%na sk tak by som aj suhlasila ale to je všetko hudba budúcnosti
Mamule čo robíte dnes celý den ?
Tu prší a prší a prší 🙄 🙄 😠
Dominko konečne zabúval sme si gágali vyše hodiny ...a Dávidko sa už unudil z hračiek a sedel hodinu pri notebooku ....dúfam ,že sa vyčasí a zajtra budeme mocť ísť von
@carodejnica musela som to zdielať na fb klobúk dole!
No ja mám oboch soplavých, tak mám zábavku... 😠 Ešteže bez teplôt!
@carodejnica zas máte soplíky ?
to ti nezávidím ten moj starší dnes rano zvracal ...nechápem z čoho ☹ ☹
ale nie vela len tak po troške ....dala so mu kinedril a je dnes na suchej strave
Maminyy čo hovoríte na tento fusak https://www.modrykonik.sk/bazar/kociky/sguk/fus...
@miskachrumka ja by som osobne nekupovala.Dnešné fusaky v pohode vyperieš doma, keď Ti na budúci rok zašpiní topánočkami.Ja som tu kúpila nový Kaiser a som max spokojná, je hrubý a teplučký.Z ovčej vlny musí ísť do čistiarne.
@miskachrumka ja mám tento, vnútro čierny flis a vonkajšok mám pieskový.
https://www.modrykonik.sk/bazar/kociky/4pw3/cie...
@miskachrumka https://www.modrykonik.sk/bazar/kociky/ixd4/zim...
tento je nový a za super cenu, akej farby máš kočiar?My& máme hnedosivý preto mám pieskový fusak.
@miskachrumka my sme tu mali krasne slnieckovo, sestricky boli spolu vonku a mala spala 2 a pol hodky aspon som ako tak upratala a navarila v ramci mosnosti...a poobede ai pospala s nou...hned mi je lepsie...
@miskachrumka je peknucky...ja budem mat jeden z ovcej vlny a jeden ten na e, neviem ako sa vola...sestra posiela, lebo tu som take nevidela..ona si velmi ten druhy pochvalovala...
@miskachrumka emitex
@miskachrumka Naďka nosí zo škôlky virózy... 😕 😒 Ale nie je to nič vážne, ani neodsávam, len je Maťo mrzutý horšie s mu papá... 😒
@kvietok173 ked ja si nepomožem vobec mi ten kaiser či jak sa to volá nepripadá hrubý 😒..možno to len na fotke tak vyzerá
@lucia795423 ja si tiež myslím že vačší vekovy rozdiel je fajn ..ja by som brala keby mal Dado aspon 5 rokov
@lucia795423 no len ako to nebude mocť prať ?????? ma porazí 😕
@carodejnica to poznám aj Dado už čo to ponosil domov 😠
nepochopím matky čo su doma na zadku alebo na materskej a daju chore dieta do školky 😠 😠 😠 by som ich .... 😠
@miskachrumka ja som emitex videla v obchode a tento je hrubší, ale samozrejme je to na tebe, ja som max. pokojná a mala som možnosť porovnať.

@kmkke to som sa zasmiala na tej metode, skusim ju pouzit na syna, aj ked tento tyzden s revom prestal, ale zacina sa sialit aj v obchode, zacne behat a rehotat sa ako sisi 😕 cim viac ho upozornujem tym sa viac rehoce 😠