Pôrod v decembri 2011
Hľadala som, či tu takáto téma už je, ale nenašla, tak si ju dovolím založiť....pre všetky tehuľky, ktorým sa narodia decembrové bábätka v roku 2011.
@lenulienkat Daj vediet,co ti povedali 🙂
@katkaking Ahoj no tak to je super aj ja pôjdem rodiť do Žiaru. No ja mám termín dnes a niiiič ☹ som bola v poradni pondelok a tiež som rozmýšľala, že pôjdem do poradne k pánovi primárovi. Možno by sme sa tam aj stretli. Dnes ma trošku pobolieva už aj podbruško okrem krížov tak neviem možno to už pomalinky na mňa ide. Doktor mi povedal, že o týždeň sa v poradni isto nestretneme, že to vyzerá, že to pôjde do týždňa. Tak ma trošku potešil. Tak ty si rodila v Žiari? A môžeš mi povedať aké si mala dojmy? Je to tam OK? Ževraj ten primár je veľmi dobrý. A moja skúsenosť keď som chodila na pásy je aj s pôrodnými asistentkami - boli veľmi milé. Tak zatim som mala dobrý pocit. Budem rada ak odpíšeš a možno sa ozaj aj v tej nemocke stretneme. Držím palčeeeeeky.
Dnes mám termín 🙂 Zatial nič...už by som to rada mala za sebou,lebo už som nervózna.Keď nič do piatku tak v piatok idem na vyvolávačku 😒
@lienocka1212 V PN majú iba 3 izby.Nebudem to riskovať.Dala som si cez google porovnanie nemocnic a tá Ilava vyzerá lepšie.ešte skúsim porovnať Ilavu a Topolčany.V Bánovciach cisársky nerobia.
@nikita308 🙂 prstoklad som ocenila aj ja. Hlavne v týchto posledných týždňoch sa fakt zišiel. Raz už ani neviem kde som čítala, ako to baby otravovalo, keď sa ich ku koncu tehu každý iba vypytoval, kedy to už bude? ako sa cítia, či už rodia, čo je.... Nechápala som, prečo ich to po čase otravovalo... NO pomaly mi to dochádza 😀 Nie je to otrava, mňa aj teší, že sa okolie zaujíma, ale každý deň vysvetlovať to isté dokolečka, dokola.... Hm. Prstoklad je dobrá vec 😉
@fifi284 nie nie si z inej planety ja tiez telku nepozeram,nemam ani kedy a v tom case cvicim tak preto ma to napadlo a priznam sa panelak mam rada 🙂
@superstarka Ahoj... robia cisársky aj v BnB., jedna kočka odtiaľto z MK tam ide rodiť práve cisárskym... 🙂
@lienocka1212 cvičíš? nejaké tehotenské cvičenie? Či? Nech to je hoci čo, tak ťa fakt obdivujem. Ja som rada, ak dojdem ešte do mesta, alebo do obchodu. To je "iba" chôdza a dá mi dosť zabrať...
@nikita308 Ale na internete je písane že tam nerobia.
@lienocka1212 Ja mám také málo používané meno, 18.12. mám meniny, tak ak tam ešte vtedy budeme, môžme ich aj osláviť... 🙂 a ešte aj s @lusja ak tam bude s nami... 😉 ale asi len s detským šampusom... 😀
@superstarka No neviem, ale ona ide tam, lebo sme si písali, že ak by jej to tam nechceli urobiť, tiež pôjde do PN... ale nakoniec jej to tam budú robiť... tak potom neviem... 😕 a bola si v tom TN?
@nikita308
@lienocka1212
veru baby, mozno sa tam nakoniec aj stretneme 🙂 to by bolo celkom fajn! haha, mam doma jeden detsky sampus, vezmem ho so sebou a mozme veselo zapijat 🙂
@fifi284 cvicim podctivo na rotopede kazdy den, a k tomu s kamoskou,alebo manzelom 6km prchadzky a neratam aktivitu doma a vcei okol toho,ale to asi nerata(nechcem aby to vyznelo ako chvalenie sa)ale ja sa prost musim nieco robit...... 🙂 🙂
@lusja a super normalne sa zacina tesit 😀 dame baby party 😀 takze k zoznamu co treba do porodnice pribalit detske sampanske!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a kopec dobrej a pozitivnej nalady 🙂 🙂 🙂
ved ono nas ten smiech prejde 😉 😉
@lusja
@lienocka1212 Veru baby, aby nás ten smiech neprešiel.... 😀
@lienocka1212 nestras, dufajme, ze smiech nam ostane 😀 ale to sampanske asi fakt pre istotu vezmem! pozeram, kolko sa hybes!!! to je fantasticke, ja som rada, ze sa vygulam do podkrovia a ked stihnem daco aj navarit. ze 6km prechadzky!!! na to by som sa dala nahovorit...ale asi by ma drahy musel nosit na rukach, co by bolo celkom obtiazne teraz 😀 ako to robis???? 😉
@nikita308
@lienocka1212
ono, mozno na chvilu nas smiech prejde...ale verme, ze sa nam rychlo vrati! ja sa moc rada smejem a vymyslam kraviny 😉 smiech by mi mooooooooc chybal. 😎
@nikita308 zrovna mi doktor oznamil,ze malicke ma 3600kg tak 🙂 ma aj smiech zacina trochu opustat 🙂 ☹ 🙂 ,ale dodl aj plus minus ,este mam nadej 🙂 ako kde sa to zobralo 😀
@lusja
@lienocka1212 Ozaj baby a v PN pôrodnici je k dispozícii aj net??? Rozmýšľala som, že by mi potom doniesli notebook, ale asi mi nebude ani treba... 😉
@lienocka1212 no naše malé malo minulý týždeň 3200g, tak neviem koľko bude mať o týždeň... 😕
@lusja ja neviem strasne ma to naplna a mam potom taku dobru naladu,endorfin sa vyplavi,ja som stastna 🙂 ako keby na niecom ficim a dnes obzvlast 😵 a to som od 5 hore.
@nikita308 net ti urcite nebude treba tomu ver 🙂
ja so skoro padla z toho super kresielka u doktora ,ked mi oznamil ,ze kolo ma 🙂 som sa rehotala a to som 10kg dala.nechapem som v soku 😎
@smalova ahoj, tak aj ja som bola vcera u p.primara, povedal ze zatial je to este vysoko, ze mam prist o tyzden a dohodneme sa na planovanom porode, tak uvidim co vymysli 🙂 Ked som tam rodila bolo tam super, vsetci boli velmi zlati, pomahali ako sa dalo, na novorodeneckom sa nasla tusim jedna sestra co na nu nadavali, bola odmerana, ale ja som s nou nemala problem, cize v pohode. Ked som potrebovala napr. odsavacku alebo cumlik pre babo vyvarit, boli velmi ochotne. Aj sestry na gynde co sa starali o nas-mamicky boli zlate. A vyhodou bolo-co v Leviciach bolo velke minus, ze ked prisla navsteva, mohli sme spolu sediet v jedalni-a babatko som mala pri sebe, v LV len cez okienko a babatko nemalo byt vobec aby nedostalo prievan-kedze to bolo v zime. Strava tam bola tiez v pohode, len tiez nebola dietna pre kojace maminy (cize strukoviny, paradajkove veci apod. tam boli tiez zaradene, ale ja som jedla len co som mohla aby mala nemala vetry alebo alergiu). Ked je vsetko ok, pustaju domov ked je dietatko 4 krat 24 hod., my sme tam stihli aj tbc ockovanie, objednali nas na klbiky a spravili aj vsetky vysetrenia babatku, takze som bola veeelmi spokojna. Ak pojdes tento tyzden a mne sa to nejako nerozbehne, tak sa asi nestretneme, ale jeden nikdy nevie, aj primar mi povedal ze aj ked je to este dost vysoko, moze sa to rozbehnut kazdu chvilu-aj preto, ze uz budem rodit treti krat. Tak sa neboj, vsetko dobre dopadne.... 🙂 a drzkaj sa!!!
@lienocka1212 No inak, na tú kozu u tých doktorov už mám problém vyliezť, ešteže sú sestričky také zlaté a pomôžu zliezť aj dolu... lebo inak by som sa tam mrochtila ako morská panna... 😀 😀 😀
🙂 🙂 vidis teba aspon pomohli ,na mna pozeraju,ze ci si z nich srandu nerobim,ze o 6 dni rodim ja ze nie musim si brusko odfotit 🙂 dneska inak to nevidim 😎
@superstarka Preco chces rodit cisarskym???

@lienocka1212 skrytú vášeň??? Ehm, možno budem vyzerať ako z inej planéty, alebo akoby som doma nemala telku, ale fakt netuším čo to je 😀 Cez deň telku vôbec nepozerám a večer si zapnem akurát panelák, občas Zitu na krku a sem-tam simpsonovcov. Ale skrytá vášeň... Hm, mala by som?! 😅