icon

Pôrod v decembri 2011

chirabell
30. mar 2011

Hľadala som, či tu takáto téma už je, ale nenašla, tak si ju dovolím založiť....pre všetky tehuľky, ktorým sa narodia decembrové bábätka v roku 2011.

adunka73
22. dec 2011

@dazdovka elektrosoky v rozkroku 😀 😀 ...tak to uz mas opravdu blizko 😕

drobcek24
22. dec 2011

@hanahsuza jeeej tak ty mas termin ako ja a tiez stale nic ? tak som rada, ze nie som sama ....a co ti povedal doki ? nebudu ti vyvolavat porod ? ako dlho ta nechaju prenasat ? ja uz mam nastup do nemocky na 27.12. na vyvolavanie, lebo malinka je uz dost velka a nie je potrebne aby tam dlho nadcasovala 😀 a mozno sa este vypyta aj sama ved uvidime do 27.12. ma este 4 dni 😝

@dazdovka tak vy mate este cas do 26.12. 🙂 ale aj tak porod moze nastat kedykolvek, mne uz sa tiez tazsie chodi a tiez ma obcas picha ale len dole v maternici.....treba uz len vela oddychovat a nenamahat sa tolko 🙂 ved idu sviatky.....

Baby a kde rodite, v ktorej nemocke ????

tehulka14
22. dec 2011

@adunka73 juj tu bolest poznam tiež mam pri každom prisati slzy v očiach straašne ma to boli☹

fifi284
22. dec 2011

Ahojte baby 🙂 Tak konečene doma!!!!!!!!!!!! Teraz len rýchlo napíšem, že sme obaja v poriadku, idem sa chytro vybaliť a potom, keď bude trocha času, tak sa podelím o môj dosť náročný pôrod. Teraz ale ešte je všetko nové, nezladené, nezabehané. Dúfam, že si rýchlo zvykneme a bude všetko ok. Ozvem sa. Ďakujem každej, čo ste písali a gratulovali 🙂 Milé privítanie 🙂

fifi284
22. dec 2011

Dodatočne gratulujem každej mamine a každému novému prírastku želám hlavne zdravie, aby tie deťúrence veľa papali a mamičkám, ktoré chcú kojiť, nech sa podarí. Ak aj nie hneď zo začiatku, nevzdávajte to!!!! Aj my sme zatiaľ na striedačku - cici, dokrmujeme umelým mliekom. Verím, že časom bude môjho mliečka toľko, aby sme umelé už nepotrebovali...

fifi284
22. dec 2011

Ehm, ako si zmením, že už nie som pred pôrodom, ale už mám krpčeka??? Nevie niekto poradiť? 😨

lusja
22. dec 2011

Taaaak, a uz sme doma od utorka! Maly Radko sa narodil 16.12. a ma 49cm a 3150g 😉
Stastne a vesela Vianoce prajeme!

hanahsuza
22. dec 2011

@drobcek24 Zajtra idem akurát opäť do poradne a keď nič tak v utorok opäť a takto si ja budem asi chodiť dokiaľ si drobík nerozmyslí, ale Vianoce by som rada strávila doma 🙂 zatiaľ sa o vyvolávačke nezmienili ani náznakom, tak uvidíme.

hanahsuza
22. dec 2011

@fifi284 Prepáč, iba teraz som si všimla, že už aj ty máš drobčeka pri sebe, veľmi gratulujem, buďte zdraví, radostní 🙂

katkaking
22. dec 2011

@adunka73 aj my bojujeme s bolavymi bradavkami, ale pravidelne si to osetrujem Avent kremom a velmi to pomaha, vlastne lava strana je uz v pohode... 🙂 Necitala som dozadu viacero stran, len pozeram ze mas chlapceka? nemala si mat dievcatko-ale mozno si to mylim... 😖 tak aj ja gratulujem k drobciatku, ze je to po dievcatach celkom zmena... aj my sa vytesujeme, len malinky stale spinka, tak ked je na chvilocku hore vsetci su hned okolo neho a kazdy ho chce, najma jeho sestricky... a aky je vas malinky?

katkaking
22. dec 2011

@tehulka14 presne, presne, to poznam aj ja a velmi dôverne 🙂

julie1412
23. dec 2011

@lusja gratulujem, nech sa dari a zelam krasne vianoce🙂

nikita308
23. dec 2011

@lusja Gratulujem a želám veľa zdravíčka mamine aj maličkému... keď budeš mať čas, napíš ako si bola spokojná s pôrodnicou... 🙂

drobcek24
23. dec 2011

@hanahsuza nooo ved dlhsie ako 7 dni by ta nemali nechat prenasat a 27.12. to bude prave 7 dni co by si prenasala nie ? ja som tiez rada, ze stravim Vianoce doma este sa tesim ze sa budem moct napapat vsetkeho na co budem mat chut 😝 a potom 27.12. nastupujem na vyvolavanie celkom mi to vyhovuje ak nas prepustia 31.12. akurat to stihame medzi sviatkami porodim a potom zase domka oslavujeme Novy rok 2012 uz s malinkou 😀
a kam chodis do nemocky, kde budes rodit ?

hanahsuza
23. dec 2011

No zatiaľ nič nespomínali, uvidíme čo mi povedia v utorok ak dosiaľ neporodím, som z okresu Lipt. Mikuláš takže v Mikuláši budem aj rodiť..je tam pekné, nové pôrodnícke oddelenie, príjemné sestry a dobrý lekári 🙂 Ty si prvorodička, že? Bola si sa už kuknúť v pôrodnici tam u vás? U nás je to tak, že prvorodičkám urobia malú exkurziu po pôrodnici aspoň pred štyrmi rokmi to tak bolo a bolo to fajn, aspoň som vedela kam idem 😉

zuzlik_12
23. dec 2011

Ahojte kočeny. Takže všetkým už maminkám a ich ratoliestkam želám len to najlepšie, hlavne veľa veľa zdravíčka, lásky a radosti a maminkám nech im to ide ako po masle. a čakateľkám pekné čakanie. My tiež ešte čakáme. Len dúfam, že to bude čoskoro, lebo už len tak prežívame 🙂 takže ešte raz krásnučké sviatky.

hanahsuza
23. dec 2011

@lusja gratulujem, držkajte sa 🙂

zuzika251
24. dec 2011

ahojte kočeny, je tu ešte taká, ktorá je 2v1 s podobným TP ako ja? ja už začínam byť z toho zúfalá...

tina_telekova
25. dec 2011

Krásne a požehnané Vianočné sviatky prajem všetkým. Dňa 16.12.2011 o 12:00 sa narodila naša Kristínka, 4750 gr, 61 cm! Už sme konečne doma a musím uznať, že doposiaľ som nechápala význam slova MAMA!!!! Je to nádherné a zároveň taaaak náročné.
Gratulujem aj všetkým ostatným decemprovým maminkám 🙂

slniecko2011
25. dec 2011

@tina_telekova
fuuu tak to riadne miery mala 😉
srdecne gratulujem a prajem vela zdavicka, nech vam malinka robi radost 🙂

adrianmama
25. dec 2011

mile decembrovky, pomaly sa presuvam do fora, ako to zvladnut s dvoma detmi bez urazu a v pohode...nasa mala sa nam narodila 12.12.2011, 4230 gr a 53 cm....musim povedat, ze druhe babo si uzivam o trosku viac..;)ale opatrnosti nie je nikdy dost...blahozelam vsetkym maminam a babetkam co ste sa uz narodili a tim nenarodenym, vsetko dobre a pohodu pri porode...;) som rada, ze som ocakavanie prezivala aj na tomto fore.. 🙂

julie1412
25. dec 2011

@tina_telekova Gratulujem k malickej /ak sa to da tak povedat 🙂 / a zelam krasne vianoce🙂

julie1412
25. dec 2011

@adrianmama Blahozelam a krasne Vianoce prajem🙂

nikita308
25. dec 2011

@tina_telekova Gratulujem a želám veľa zdravíčka.... krásne miery... 🙂

lucylla
25. dec 2011

Ahojte decembrovky, tak aj ja sa chvalim, ze to mame konecne za sebou, Nikolas sa narodil 20.12.2011 s mierami 4220 g a 52 cm a od vcera sme uz doma, zvykame si a ja sa pomaly davam dokopy..
Vsetkym novopecenym maminkam gratulujem a tym cakajucim prajem rychly a bezbolestny porod a posielam povzbudenie...., neexistuje krajsi pocit ako ten, ked sa divate a priviniete si dietatko k sebe, v zivote som necitila tolko lasky ako teraz 😀
A dodatocne prajem vsetkym krasne prezitie vianocnych sviatkov 🙂 .

tatianka7
25. dec 2011

@katkaking no kocka,tak mna maly potrapil presne osem a pol hodiny,ale s tyzdnovym odstupom hodnotim nas porod ako nadherny zazitok,,aj ked to nebolo na jedno zatlacenie. 😉 a sitie bolo hadam horsie ,vcera som si pryvykrat bezbolestne sadla.tak sa drzkajte,pa a vela zdraviadrobcekom 🙂

katkaking
25. dec 2011

@tina_telekova gratulujem, ja som porodila o 40 minut neskôr ako ty... 🙂 ale ty si mala teda asi co robit s takym velkym babatkom, co? az nechapem ze take velke sa moze narodit...super!
a krasne meno, aj my mame doma Kristinku 😉 tak prajem vsetko dobre, najma vela zdravicka a mliecka 🙂

tatianka7
25. dec 2011

@lucylla pekne si to vystihla,ja tiez 🙂

katkaking
25. dec 2011

@tatianka7 no, uz si nemozem sadnut ani ja...neviem ci to tie vnutorne stehy alebo co, ale tipujem ze mi nepridavaju ani hemoroidy...naordinovali mi po porode zelezo, tak ma zacalo zapchavat...
vela zdravicka aj vam 🙂

tatianka7
26. dec 2011

@katkaking Dakujeme,aj ja mam zelezo ,ale nastastie take,co nezapeka-zatial.No bezim,maly sa zobudil 😀