icon

Pôrod v decembri 2011

chirabell
30. mar 2011

Hľadala som, či tu takáto téma už je, ale nenašla, tak si ju dovolím založiť....pre všetky tehuľky, ktorým sa narodia decembrové bábätka v roku 2011.

dadik118
6. jún 2011

@simi251 @janka3591 baby dakujem za povzbudenie. 😀 😀 😀 ja som presne niekedy ako taka mala jedovita talianka, az mi je to potom taaak luto, ze aka som zla na seba, malinke a muza 😖. Posnazim sa byt pozitivne naladena a dufam, ze potom to pojde lahsie 🙂.
Dnes som premyslala, ci si nepojdem kupit test pohlavia, mate s tym skusenosti??? Len aby to neboli zas len vyhodene peniaze. Drzte sa 😀

ivka_marek
6. jún 2011

@dadik118 ahoj, uz mame zalozenu sukromnu temu, posli adminovi ziadost...tam sme uz tuto temu rozoberali asi pre 5 dnami 🙂

simi251
6. jún 2011

@ivka_marek Da sa to aj cez admina? Som myslela ze len chirabell tam moze zaradovat. ale ak to moze urobit admin tak super

janka3591
6. jún 2011

@dadik118 nie nemam skusenost!! Aj sme rozmyslali nad tym testom, ale pockame radsej na lekara 🙂 Ak by si nahodou kupila, a ak by ti aj nieco prezradil 😉 napis potom!! Velmi som zvedava 🙂

dadik118
6. jún 2011

@ivka_marek ja som to brala tiez, ze chirabell je ako dmin skupiny.

dadik118
6. jún 2011

@janka3591 jasnee, hned vam napisem 🙂 uvidime vsak ci sa to bude neskor zhodovat s realitou 🙂

janka3591
6. jún 2011

@dadik118 🙂 verme, ze ano 😉

simi251
6. jún 2011

@dadik118 Tehulky v sukromnej uz aj vyskusali, teda tusim jedna. Mala nejaky objednany cez net. Vyslo jej dievcatko tak bola stastna.. 🙂 Asi dalsie dve si ho tiez objednali, lebo sa nevedia dockat. Ale to ci sa mylil alebo nie, to si musime pockat este nejaky mesiac dva, ci to sono potvrdi. Jedna tehulka si dokonca davala robit krvne testy ale platila asi 70 eur ak sa dobre pamatam. Ten cez net spominali ze stal len 15 eur. Inak videla som ponuku na nete na IntelliGender na stranke mamaaja.sk a tam slubuju vratenie penazi ak sa ukaze ze klamal. 🙂

ivka_marek
6. jún 2011

@simi251 myslela som spravcu decembroviek - chirabell to nejakej dievcine prenechala, neviem komu.Ale ked sa bude chciet do skupiny dostat, ju to priamo hodi spravkyni do posty

simi251
6. jún 2011

@ivka_marek Neviem o tom, ze by to uz niekto po chirabell prevzal. Len mammy81 chce vynovit tabulku. Ale mozem sa teda na to opytat priamo v sukromnej.

ivka_marek
6. jún 2011

@simi251 ved skus, bud pusti do skupiny Chirabell alebo niekto iný

swanqueen
7. jún 2011

@dadik118 ahoj, ja som si ten test robila v nedelu a vyslo mi dievcatko. aj doktor sa priklanal k tomu, ze dievcatko, ked sme boli v 13tt na 3D, tak uvidime. lebo priatel je skalopevne presvedceny ze chlapec 🙂

dadik118
7. jún 2011

@swanqueen ahojky, gratulujem k princeznej 🙂))) ja som vcera zbehla do dvoch lekarni, ci naaahodou nemaju boy or gilr test a nic :/ takze internet to isti 🙂 Uz si bola na 3D-cku? Ja som v 14tt a lekar mi povedal, ze kam sa hrniem 🙂)) ze az po 20tt nech sa objednam. Najhorsie je, ze som taka zvedava ako sa ma malinke a ci je vsetko o.k, zeby som na ultrazvuk chodila aj kazdy den 🙂
To sme asi vsetky take :D

dadik118
7. jún 2011

@simi251 hmm...70e je dost, nieze by zvedavost nebola velka, ale aj tak je najdolezitejsie, nech je zdrave a o.k., ci to bude chalan alebo baba mi je v podstate jedno 😉

simi251
7. jún 2011

@dadik118 Jasne 70 je vela. Skus sa popytat v centre kde robia sono, ze ci neponukaju taku sluzbu ze za poplatok ti len pozru pohlavie. Nic ine. Skus ale nejake sukromne centrum kde maju 3D. Mozno to vyjde cenovo rovnako ako test a mas to istejsie ako z mocu. tu vo FR to robia od 17 tt za 35 eur. myslim si ze na SK by to bolo lacnejsie.

dulkagabulka
7. jún 2011

@dadik118 pozri sa do linkov..
dala som tam vyjadrenie lekara- neonatologa- čo vravi o ultrazvukoch...

quappa77
7. jún 2011

@ribana2 Dakujem 🙂

swanqueen
7. jún 2011

@dadik118 ja som bola na prvom 3D v 10tt, pretoze moj priatel je doktor tak ja mam vsetko vybavene 🙂 a v 13tt som bola druhykrat, to nam kontroloval nosovu kosticku, NT, zaludok, oblicky atd atd 🙂 ale celkovo som bola na usg uz asi 6x, tak mam obavy, lebo to je dost vela. ale tak ako pises, tiez by som chodila kazdy den, ci je vsetko ok 🙂 ja som ten testik kupila na prvykrat u nas v lekarni v obchodnom centre.

dadik118
7. jún 2011

@dulkagabulka a kde najdem tie linky?

dulkagabulka
7. jún 2011

@dadik118 v sukromnej teme decemroviek

dadik118
7. jún 2011

@swanqueen dakujem skocim aj ja do nejakej velkej lekarne, lebo tie kde som bola boli z tych mensich. Ja som zatial mala len prvy velky ultrazvuk - nos.kosticka, oblicky... a potom len take male minutove v poradni, ci je vsetko o.k. Dasli vacsi ultrazvuk mam az ten morfologicky v 20t. Niektory lekari hovoria, ze sa usg nema robit casto a ini zasa, ze ultrazvuk nemoze ublizit.
Tak je to aj s jedlom...niektory ti zakazuju bryndzu, prosciutto ... a ini v tom nevidia problem. No prosto vyber si 🙂

swanqueen
7. jún 2011

@dadik118 ja v podstate tiez len jeden velky, tie ostatne boli take rychlovecky, tak snad neublizili, do morfo uz nechcem ziadny, pre istotu. podla mna v obchodnom centre, v nejakej velkej lekarni ho urcite zozenies, potom napis co ti vyslo ;)

jania023
7. jún 2011

ahoj robili ste niektora ovu test v tehu?ja dnes 9dpo a ovu test skoro pozitivny

flowerfairy
8. jún 2011

Ahojte, mozem sa pridat? My mame termin 19.decembra, sme v 13tt. Dnes sme boli na tom velkom ultrazvuku, maly cloviecik nas potrapil, nechcel ukazat nosovu kosticku, stale sa otacal chrbtom akoze nam chcel ukazat, co mu mozeme. 🙂 Tesime sa velmi opatrne, lebo minuly rok sme o babatko prisli, ale verime, ze vsetko bude ok. 🙂 Vsetko dobre spolutehulkam! 😉

flowerfairy
8. jún 2011

A este ma napadlo s tym Intelligender, tiez som to chcela vyskusat, ale pozerala som na Youtube videa a dost ma to odradilo. Ta tekutina sa ma zmenit na oranzovu alebo zelenu podla pohlavia, ale vacsinou bola taka divna hneda, ze to mohlo byt aj jedno aj druhe. Jasne, ze ti vratia peniaze, ked sa netrafia, lebo kto povie s istotou, co to predpovedalo??? 😀

popetula
8. jún 2011

Ahojte babulky, dlhsie som tu nebola... Teraz som v 11tt a rano som sa prebudila s bolestou hrdla, od rana kloktam slanou vodou a zatial to nezabera, manzela som vyslala do lekarne a ten mi priniesol salviovy roztok s rozprasovacom, ale na nete som citala, ze salvia by sa nemala... co si myslite? alebo mi poradte co si mam dat. Bojim sa aby som mojmu drobcekovi neublizila. Dakujem

swanqueen
8. jún 2011

Ahojte, prosim vas,ake vam vysli hodnoty skríningu vrodených vád v I.trimestri???

flowerfairy
8. jún 2011

@popetula Ahoj, na hrdlo mozes jedine Septofort, lebo Orofar a tie ostatne obsahuju nieco, co skodi babatku. A myslim, ze sa moze aj Paralen. ale ja som cmulala len ten septofort. A dost dlho som sa z toho nevedela dostat, to bolo este v 6tt. Drzim palceky, nech ti to rychlo prejde 😉

superstarka
8. jún 2011

@popetula Ahoj,ja som mala podobný prípad.Bolelo ma hrdlo aj škrabalo a začalo štípať aj v nose.Ked som šla na školenie do Blavy a vrátila som sa,mala som 37,4 a to bolo po obede večer určite viac.šla som na pohotovosť,vravela že mám krvavé hrdlo ale asi to bola angína.Dala mi bioparox spray a antibiotika penbene.Pomohol mi sirup calcium. 🙂

superstarka
8. jún 2011

@simi251 Ak sa smiem zapojiť do témy,ja mávam velké výbuchy ale hormony s tým nič nemajú 😀 skor svokra 😅 rozčúlim sa na každú maličkosť lebo mi lezie na nervy. A fest mi pri nej pretekajú nervy.