Pôrod v decembri 2011
Hľadala som, či tu takáto téma už je, ale nenašla, tak si ju dovolím založiť....pre všetky tehuľky, ktorým sa narodia decembrové bábätka v roku 2011.
áno buduci tyzden pockaj to do toho centra?centrum penatralne diagnostiky?
zuzka17 ahoj Zuzka, keď mne doktor zistil zvýšený výtok tak nad tým pol hodinu rozmýšľal a povedal, že keby mi aj čokoľvek dal nie je to dobré pre mňa alebo to môže uškodiť malému. Idem teraz v piatok na krv- vrodené vady, tak sa spýtam doktora či je alebo to nie je nebezpečné ( infekcia,....). takéto problémy som mala aj pred tehot. a preliečoval ma tabletkami do pošvy a mastičkami.
@swanqueen nuz ja asi az v septembri bojim sa nieco kupit a nahodou vies nieco sa stane a nechcem sa na to pozerat. Takze vsetky pripravy aj detskú izbu si planujem od septembra. Prerobím kupelnu a potom detskú a chodbu v oktobry pojdem nakupovat veci musim pockat aj co dostanem a podla doho vela veci vraj nebudem musiet kupovat co vravela moja teta ze mi da ona mala 2 deticky aj chlapceka aj dievcatko a vsetko odlozila. Takze uvidim...a ty?
@gloria9 no super, ja tak isto planujem az v septembri zacat, tiez sa bojim skor, ze co ked sa este nieco stane. len sa pytam pre istotu,lebo vidim ze niektore baby strasne skoro si kupuju veci, tak ci nie som jedina co este nic 🙂. tiez nam treba este byt prerabat, cize koopec roboty 🙂
@swanqueen juuuj no super tak my sme prerabali uz minuly rok ale este kupelna nam ostala aspon nam rychlejsie ubehnu tie tyzdne. Velmi rychlo to ide uz je stvrtok zajtra piatok prejde vikend a buch 17 tyzden. Neviem sa dockat prvych pohybov myslim si ze vtedy si zacneme uvedomovat ze nieco v nas rastie. Tesim sa na utorok vtedy po prvy krat moj milacik uvidi malicke a snad sa dozviem aj co to bude. Vy to chcete vediet?ci budes kupovat neutralne veci?a meno ste uz vyberali?Vau ved to uz ideme do 5 mesiaca. Juupi. Len to leto musíme prezit nejak...mozno sa stretneme v tej istej nemocnici🙂
@gloria9 no veeed, hrozne to leti, ja tiez uz sa neviem dockat pohybov, presne ako vravis, vtedy si zacneme uvedomovat, ze cakame babo. moj drahy bol so mnou uz v 13tt na 3D usg, lebo sa s dr. dankovcikom poznaju a vtedy videl prvykrat drobca a teraz v utorok bol so mnou tiez, ale to bol obycajny usg u mojho gynekologa. no nam dankovcik povedal uz vtedy ze on to vidi na dievca a aj sme si kupili ten test pohlavia a tiez nam vyslo dievca. ale moj priatel je stale presvedceny ze to je chlapec, cize cakame do najblizsieho 3D, to uz budeme vediet naisto 🙂 meno sme zatial vyberali iba pre chlapca,lebo od zaciatku sme si mysleli ze to bude chlapec a dievcenske sme este neriesili 🙂 ja zacnem kupovat veci az ked uz budem vediet naisto co to bude. a kde planujes rodit? uz si rozmyslala?
Ahojte babenky. Ja som akurát skončila 11tt. V pondelok mi brala doktorka krv a už teraz som nervózna ako to dopadne. V rodine sme nič nemali ale pre istotu. Človek ma take blbe pocity kym mu niekto nepovie do oči vetičku: "Všetko je v poriadku" 🙂
@swanqueen tak este stopercentne nie som rozhodnuta ale myslim si ze saca je super nemocnica aspon co som pocula od kamosiek tak neviem juuj ale bojim sa strasne dufam ze to zvladnem. mám velmi malicky prah bolesti takze budem to mat zrejme dost tazke hmmmm ked ine zeny to prezili tak snad to prezijem aj ja
@zuzlik_12 ahoj! vobec sa nestresuj, uvidis, vsetko bude v poriadku, preco by nemalo byt. sice ja som taka ista, tiez sa bojim ake budem mat teraz vysledky triplu, ale ja verim ze v poriadku, tak ako vsetky doteraz. uvidis potom ten uzasny pocit, ked ti oznamia ze je vsetko negativne ;)
@zuzlik_12 no urcite nie si sama, podla mna kazda jedna je na tom tak isto 😉 ja idem v nedelu na dovolenku a cakam na vysledky z triplu, tak sme povedali sestricke nech nam posle sms. takze tam budem trpnut. dufam ze mi zlepsi dovolenku ta sms a nie pokazi 😒 rastieme rastieme, ale len babo, ja nerastiem velmi 🙂 dolezite je ze babo pekne rastie 🙂 ja sa tesim z kazdeho dalsieho tyzdna co mame za sebou.
@swanqueen Tak to je super. Ja idem na budúci týždeň opäť na sono. Mala by byť aj fotečka podľa toho, čo mi rozprávala kamoška. A neboj, na dovolenke určite aspoň nebudeš na to toľko myslieť a stavim sa, že dostaneš dobru sms 🙂 Ja dufam, že tiež bude rásť hlavne mimi a nie ja. xi. Ale už teraz vidno, že mi už trochu rastie bruško a manžel sa strašne na to teši 😀 A kam sa chystate dovolenkovať?
ahojte ja sem medzi vás nechodím, len dnes som sem nejak náhodou zavítala. a pozerám že sa tu opisuje presne to čo prežívam. v stredu som bola na krv na tripple a výsledky budú o 2 týždne. normálne som rozmýšlala, že tam nepôjdem. asi by som sa toho krpčeka aj tak nedokázala vzdať, aj keby boli výsledky zlé, tak na čo sa mám stresovať? ale ak budú výsledky dobré, tak až do pôrodu nás už žiadne takéto nepríjemné vyšetrenia nečakajú, aspoň myslím. ja sa napr. bojím aj sona, už keď som tam a je všetko o.k. tak sa teším že vidím malinké, ale pred tým mám väčšinou stresy či sa dobre vyvíja. tak nám želám krásne zdravé vianočné darčeky 😉
@zuzlik_12 dakujem, dufam aj ja 😉 ideme do Turecka. doktor schvalil, keby nieco mame mu volat, tak snad bude vsetko v poriadku. mne praveze az tento tyzden trosku narastlo, ale to tak malicko, ze vyzeram len ako trochu viac najedena. ale vidim ze je to individualne. ked pozeram fotky, tak baby v 9tt maju vacsie brucho ako ja teraz 🙂 jasne ze by som chcela aj ja, ale ked je mimi v poriadku,tak sa nestresujem a vravim si ze cim mensie narastie tym mensie aj potom ostane 🙂 ja mam dve fotecky v albume. a este mam dve z 10tt doma. krasny mas termin, mozno to bude silvester 🙂
@swanqueen Tak to je super, My sme tam boli v októbri na svad. ceste. Je tam fakt krasne. Užijete si. A myslim, že ak je mimi ok, tak je super, že veľmi nepriberaš. Aspoň nebudeš mať po pôrode čo robiť. heh 😀 . Kuknem si fotečky, ja som si akurat teraz dala profilovu. A parada že na silvestra. Tak to ako ja. Doktorka mi dala termin na 30. 12. Takže budeme mať vianočný alebo novoročný darček.xi..
@gabriellka Neboj, ako pozerám, je nás tu takých veľa. Ale všetko bude ok, len my stresujeme už dopredu. Aspoň teda dúfamm..xi.. A aj tebe krásne tehuľkovanie a hlavne milý vianočný darček 🙂
@zuzlik_12 ja som v 10tt isla na vysetrenie a uz mi ho kukol aj v 3D 🙂 on si to tam len tak prepina medzi obycajnym usg a 3D, tak sem tam prepne na 3D a mam 3D fotku aj z 10tt, ta je kraasna,ake bolo este malinkee, dam ju do albumu ked budem doma. ja som v prvom trimestri schudla 3kg z toho ze mi vobec nechutilo jest a nonstop ma napinalo a tento tyzden som konecne pribrala jedno kilo a to este stale nie som ani na svojej povodnej vahe!! na dovolenke bude all inclusive, uvidime aka sa vratim 🙂. ved o tebe som pisala ze mas pekny termin. ja mam 5.12., budem mat mikulassky darcek 🙂
Tak to je super. Asi prva fotečka do albumu.xi. Ja zatiaľ zvladam celkom ok, byvalo mi teda zle ale ani raz to neskončilo na wcku. Iba ako na kolotoči ale teraz je to v poho. Teda sú dobré a sú zlé dni ale myslím, že sú na končky čo sú na tom dosť horšie 🙂 Ale som ešte stále strašne unavená. Kde si sadnem tam driemem 😀 najhoršie v práci poobede.heh...A neboj, na dovolenke bude pokoj a mooore jedna, takže si to užijete. Len ti odporúčam moc neexperimentovať s jednom, ja som sa už poučila. Lebo keď sme boli my, všeličo som chcela ochutnať a potom si to odniesol žalúdok..Manžel sa len škeril 😅 . Takže darček príde v mikulášskej čiapočke? hmm, si musela poslúchať 🙂

@swanqueen tak to je super tesim sa kedy ides najblizsie?tiez chodis kazde 3 tyzdni?