Pôrod v decembri 2011
Hľadala som, či tu takáto téma už je, ale nenašla, tak si ju dovolím založiť....pre všetky tehuľky, ktorým sa narodia decembrové bábätka v roku 2011.
@swanqueen No my mame prave s priatelom Simonu pre dievca ako favorita. Este som mala ze Olivia ale to ze nie budu ju volat Olina 😀 a Ester mi zamietol okamzite....takze Simona je take neutralne ,...ale pre chlapca vobec neviem ☹ a mam pocit ze to bude prave chlapec...vy ake keby bol chlapec??? nech sa trochu inspirujem 😉
@zuzana151 no mne sa Olivia tiez paci a povodne sme chceli Ester tak isto. ale potom priatel vyrukoval so Simonou. my sme pre chlapca chceli Alex a mne sa pacil aj Oliver. ja som si tiez myslela ze to bude chlapec, aj kazdy tipoval,lebo vobec nepriberam, male brusko, ani nie som skaredsia a hlavne tie moje neskutocne chute na slane a pikantne.. aj teraz som si dala pikantnu pizzu 🙂
noo so Simonkou môžem aj ja suhlasiť je to pekne nezvyčajne meno a zaroven slovenske a jednoduche..a ktým poverom no neviem ja mam velke bruško na moju postavu mi až rýchlo začalo vykukať neošpatnela som praveže vraj opeknela do tváre ,tak každy hovori juuj ty budeš mat chlapca lebo ti krasu necháva a vykuka rýchlo no neviem ešte može byt ale boli sme na morfologickom sone a tam jednoznačne niekolko krat zaznelo že dievka to bude tak neviem mohol sa zmýliť a vyjde na poveri ludi ale myslim si že to všetko zaleži tieto priznaky od tela ženy a toho čo babo potrebuje nie ake pohlavie je..my sme zatim stale pri Sofii ako som aj pisala tak uvidime napodiv suhlasi aj polovička tak uvidime ešte si to nechame prejst hlavou..
@blela nam na morfologii v utorok pekne bolo vidno pisulku, doktor nam ukazal male aj velke pysky, cize 100% dievka. malicka nam ju ukazala zo vsetkych stran 🙂 ale brusko mam velmi malinke. vykuklo mi tak trosku viac az teraz zaciatkom 20tt, aj to je veeelmi malicke. ale ja som mala, chuda, tak asi je to normalne, hlavne ze babo je v poriadku. ja uz sa s tou Simonou zacinam pomaly vyrovnavat, lebo priatela uz na ine meno neprehovorim, o inom nechce pocut. a o tych poverach, tomu ani ja neverim, podla mna sa to neda zovseobecnovat..
@venny26 nam doktor uz v 13tt ked sme boli na 3D povedal ze to vidi na dievca, ale este to bolo skoro tvrdit na 100% a kupili sme si aj test pohlavia a tiez nam vyslo dievca. takze ja som cakala by to tak aj mohlo byt 🙂 som sa nevedela dockat utorka kedy sa to uz dozvieme 🙂 a teraz jej uz konecne mozem hovorit maličká, aj rozpravat o nej a nie iba v strednom rode 🙂 som zvedava co budete mat vy, ale hlavne nech je zdrave.
ahoojte žienky..chcem sa opýtať ako ste natom s citenim pohybov vašich anjelikov no ja mam v tom zmätok som v 20tt sice vravia že prvorodičky ich citia teda rozoznaju neskôr ale mne sa aj zda niekedy že to herečka mala vystraja jeden den ciitm to iste intenzivnejšie druhy menej no neviem mam ist do poradne vo štvrtok tak sa popýtam dokiho ale chcem vediet a j vaše skusenosti nech zbytočne nešpekulujem a netýram psychiku..dakujem
@blela vobec sa nestresuj, nas drobec tiez ako sa mi presuva po brusku tak kope raz slabsie raz silnejsie, raz casto rano, raz zas predtym nez idem spat 😉 je to urcite v poriadku neboj nic ...
@swanqueen gratulujem k babulke, dufam, ze aj my sa coskoro dozvieme co cakame 🙂 Inak prepac, ale mne keby mm povedal ze taketo meno dame dievcatku a o inom ani pocut tak ho asi kopnem do riti 😀 ved rodicia ste predsa obaja, ci ? Simca je zlate meno, ide mi len o princip 😉
@wieruss tak ja som to tak surovo napisala, on nepouzil tieto slova ze o inom nechce pocut, len ma proste vsemozne presviecal o vyhodach tohto mena, ake je pekne, ako sa hodi k priezvisku, ze proste nechce take moderne meno, aby nemala s tym problem a bla bla, a uz ju tak aj vola, cize nepriamy natlak. ja uz som videla ze s nim nepohnem 🙂 ja som chcela totiz Zara. to je az take hrozne meno? jemu sa nepaci.
@swanqueen prepaaac, ja som to tak pochopila, ze proste Simca a bodla 😅 😉 Hehe vyhody mena to skusam aj ja zakazdym ked objavim nove meno.. a Zara sa paci aj mne , take nie moc rozsirene. A pokial sa Vam hodi k prezvisku Simca tak to mas celkom v pohodicke . Hlavne sa s tym musis stotoznit ty 🙂 inak, mne sa paci Lorena - skratene Lora, Lorinka , ale kazdy na mna kuka ako na cvoka, ze to co za meno som vymyslela 😅 A Sofi-ale to je asi teraz kazdde druhe dievcatko ... 😠
@wieruss no mne sa pacia take kratke mena, ako Zara, Nina, Nela, Ella a z tychto najviac Zara. ved je dokonca aj v kalendari, takze nie je to nejake vymyslene. ale on povedal ze ako pre psa 🙂 Lorena je pekne meno, mne sa pacia nezvycajne mena. Sofia sa niekedy pacilo aj mne, ale teraz je kazda druha, cize som od toho upustila 🙂 takze ratas ze to bude babulka? kedy sa dozviete? 🙂
@swanqueen u nas povedal mm, ze Saskia je ako pre psa 😀 No nie ze by som ratala, ze to bude babulka, ale pre chlapca meno mame - Marek po ockovi, ale dievcatko mi neda spavat meno, takze vymyslam, ze ked to bude babulka, aby som bola pripravena 😀 Inak ideme teraz stvrtok na morfo sono aj s mm tak dufam, ze sa ukaze co sa skryva v brusku... hrozne moc som zvedava a tooolko krasnych veciciek som uz videla aj pre chlapcov aj dievcatka... jaaaj 🙂
@wieruss tak potom daj vediet co tu budee, my sme boli minuly utorok, tiez som sa uz nevedela dockat, ale hlavne ze vsetky organiky su zdrave a vsetko je zdravotne v poriadku, v utorok vazila 242g 🙂 a ty uz nieco aj kupujes? lebo viem ze baby uz kupuju,ale mne sa to zda este skoro. akoze pozeram, aj kocik uz mam skoro vybraty,ale este nekupujem nic. a ty?
@swanqueen jasne, dam vediet... ja tiez dufam, ze je babo hlavne zdrave, ale nejak si myslim ze je, ked tripple testy aj NT skrining mam dopadli v poriadku 🙂 a poslala som ti ziadost o priatelstvo, nech mi vidis albumy -nechce sa mi ich mat verejne 😉 kupili sme par veciciek zatial len oblecenie a jeden dudlik, lebo boli v dobrej akcii... inak pozeram teraz baby pestunku a monitor dychu v jednom angel care ac401 sa mi moc paci... a kocik mate aky vybrany ?
@swanqueen no ja som tiez nevedela ze aky cumlik, to mi odporucila kamoska co ma uz 2 deticky teraz male, ze ten nech kupim, tak som ho hned kupila, nech nezabudnem 😀 a tie kociky som pozerala, su peknucke, len ja by som sa bala kvoli tym malym prednym kolieskam, ze u nas v Ziline je vzdy plust a hnusna plackanica v zime, ze to budem mat problem utlacit ten kocik . Mne sa paci Dorjan Danny Sport Prestige 🙂 ale to len tak este kukam, myslim ze do zimy casu dost, posnorime nejaku akciu mozno, naco davat kopec koruniek hned 🙂
@wieruss tak toto som tiez ja riesila, ci do snehu a do zimy su dobre, ale citala som co baby pisali co ich maju, ze v pohode vraj, ale to ja este len tak pozeram, este sa nechystam kupovat. a kde nakupujes? u vas v obchodoch ci cez internet? myslim nie len oblecenie,ale aj ostatne vecicky. ten Dorjan som v zaciatkoch aj ja pozerala, sa mi pacil fialovy.
@swanqueen no vecsinou na internete, mimibazar, babybazar, minibazar, bazar tu na konovi 😀 ten pas bezp. napr. stoji 40 eur co sa mi zdalo fest dost na tych par mesiacov aj ked chodim casto autom a zohnala som ho na bazariku za polovicu... vela veci sa da takto lacnejsie aj tehu nohavice som si takto kupila .. V obchodoch som zatial bola len v takom detskom - tam musim este ist, ale az po vyplate hehe a v tescu... ked bude drobcek uz vecsi potom ho oblecem drahsie, ale teraz na tu chvilu mi je luto tolko koruniek zbytocne davat ...
@wieruss ja som tiez zvyknuta kupovat veci cez net, ja skoro vsetko co mam mam kupene cez ebay, najviac z ameriky, takze asi aj teraz pre mimi to bude takto. a mas pravdu, nam sa mimina narodia v zime, budu stale zababusene, takze staci potom na leto ked uz bude teplucko nejake pekne vecicky.
@wieruss to su neporovnatelne ceny!!! ja tu u nas uz ani nie som ochotna nakupovat, lebo to je neskutocny rozdiel. taketo drahsie veci jednoznacne cez ebay. a ten americky je najvyhodnejsi, skvele ceny! potom napis ked nieco nove kupis, nech sa inspirujem 🙂 my sa chystame prerabat byt, ale uplne a totalne, burat priecky atd, budeme byvat inde, takze ja este ani nic nekupujem,aj tak by to len vo vreciach stalo. az ked bude byt aj izbicka hotova zacnem kupovat.
@swanqueen fuu tak to nezavidim, teraz prerabat tak si asi hodim slucku ... som mala dost ked som robila byt a to som nebola ani tehu a vsetci z rodiny mi pomahali (moj mm zial nie je na taketo fyzicke prace, to skor ja viem porobit 😀 ale tak aspon mam omalovane ako som chcela heh) A jasne, dam vediet len co bude nieco nove 😉 izbicku chcem este teraz prerobit, lebo uz len ta neni urobena - lenze to treba najskor popratat veci a tie neviem kde strcim zatial kurnik 😠
@swanqueen ano, v januari sme sa stahovali a od zaciatku decembra predtym sme prerabali - malovali, robil sa sadrokarton na bodovky do obyvacky (moj sen) a upratovalo sa... este stale nemame prerobenu kupelku +wc, ale to je uz vymurovane, takze obklad + vymena zariadenia nie je take hrozne 🙂

@venny26 dakujem peknee, si zlata, lebo fakt nikto nie je nadseny z toho mena.. tak som chcela povzbudit trochu 🙂 ale uz si pomaly zacinam na neho zvykat. lebo priatela uz nepresvedcim podla mna..