icon

Pôrod v decembri 2011

chirabell
30. mar 2011

Hľadala som, či tu takáto téma už je, ale nenašla, tak si ju dovolím založiť....pre všetky tehuľky, ktorým sa narodia decembrové bábätka v roku 2011.

flowerfairy
27. okt 2011

@marthiana Aj mne povedala doktorka to iste, ale jasne, ze sa neda stale lezat. A to mam termin az 19 decembra. Jasne, ze by som chcela, aby to bolo cim skor, ale nie az takto skoro 😝 Ake mas CS?

fuska
27. okt 2011

@dulkagabulka Ja uz som tam bola, cca 2 mesiace dozadu. Co by Ta zaujimalo? Teraz chodim na predporodnu pripravu, takze som sa dozvedela nejake nove informacie. Pred tymi 2 mesiacmi som veru nevedela, co sa mam pytat. 😉

dulkagabulka
27. okt 2011

@fuska škoda...z poslednych dvoch prehliadok mam spravy, potrbujem prave z tejto,čo bude...dakujem ti velmi pekne...možno sa stretneme na tvojej priprave, ak chodiš do MC na Okružnej...Janka ma zvykne na jednu hodinu pozvat... 🙂
keby si poznala nejaku maminu, čo tam teraz pojdeš, bola by som ti vdačna,keby si ma na nu mohla nakontaktovat..

fuska
27. okt 2011

@dulkagabulka Ano, chodim tam. 😉 Teraz pojdem poslednykrat s laktacnou poradkynou a potom este 4x z dalsieho kurzu. Tak sme sa s Jankou dohodli, lebo som si neskoro zmyslela a keby som zacala az ten novy kurz, tak by som to do porodu nestihla. Tak sa budem na Teba tesit. 😉 Inak, ta prehliadka na mna zaposobila velmi dobre. Povedala som si, ze dam na prvy dojem a bola som spokojna. Snad nebudem po porode sklamana.

adrianmama
27. okt 2011

ahojte maminy decembrovky, ako ste na tom s pocitom, ci budu doktori pracovat v porodniciach v decembri.dnes nieco vypustila markiza do eteru, sice im moc neverim, ale zacinam mat tak trochu obavy, ci to bude Ok...hmhmm

monika288
27. okt 2011

@adrianmama ahoj. tak to niesi sama co ma obavy, aj ja mam strach co bude ci budeme mat kde priviest nasich drobcekov na svet ☹ Musime dufat ze to dobre dopadne

adrianmama
27. okt 2011

@monika288 ved ine nam ani neostava, akoby uz tych starosti naozaj nebolo dost...radsej by som mala kratsiu matersku, ale o to kvalitnejsiu zdravotnu starostlivost....snad tu antoslku dovtedy nezatvoria..;)

lucylla
27. okt 2011

@adrianmama
@monika288baby, prave nad ty tiez rozmyslam, ze co bude s nami, nezvyknem stresovat, ale toto nebude asi sranda... a tiez idem na Antolsku. Doktori strajkuju, vlada nic nerobi, a samozrejme doplatime na to zase my obycajni ludia.... Presne, ako keby sme toho nemali dost teraz, este nas aj stresuju, je mi z toho na nic... A co nas poslu domov, alebo nas odrodi daky zubar, co bude mat prave sluzbu 😀 ...? Je mi z toho dost na nic ☹

adrianmama
27. okt 2011

@lucylla @monika288baby je to zlozite, mozno sa zas po sto rokoch rozbehnu porody doma, inak to asy nevidim.alebo budeme musiet platit este vacsie sumy v sukromnych klinikach...mno to je uz o buducnosti nasich este nenarodenych deti...doteraz som sa obavala sviatkov, teda vianoc, lekari uz budu jednou nohou v teplej obyvacke, ale s tymi vypovedami a mozno zatvorenymi porodnicami, teda nic upokojujuce...hmhm ☹

lucylla
27. okt 2011

@adrianmama tak tak, ako pises, v duchu dufam, ze nebudem rodit az na Vianoce, aby tam bol nejaky porodnik a este toto do toho..., naozaj neviem co robit, ci si niekoho zazmluvnit, alebo uz ani to nepomoze ☹ ..., ach jaj

bambicka
28. okt 2011

ahoj dievcata...dlhsie som tu nebola...chcem sa len spytat...uz ste vsetky doma a oddychujete alebo tu este niektora pracuje? lebo ja chodim stale do prace, pretoze sa citim skvele a keby som nemala brusko tak ani neviem, ze som tehotna 🙂

wieruss
28. okt 2011

Babule, davali ste si niektora robit profi foto brusenka s oteckom ? 🙂

janka3591
28. okt 2011

@wieruss ano my sme boli pred tyzdnom 🙂

bambicka
28. okt 2011

@alenka600 ...ahoj alenka...ja mam termin 19.12. a 28.12 k nam pride svokra na 2 tyzdne...uz teraz sa tesim, ze bude mat kto navarit a upratat a aj pomoct s babatkom 🙂 ale viem, ze sa budem tesim aj ked bude odchadzat a ja budem moct robit vsetko podla seba 🙂

zuzlik_12
28. okt 2011

@votaress no naše mimi si včera riadne užívalo. boli sme cvičiť a večer sme si bláznili po celom brušku 😀

wieruss
28. okt 2011

@janka3591 dakujem , akurat som pozerala, krasne fotecky mate 🙂 odkial si brala ispiraciu ? ci Vas navigoval fotograf ? Lebo aj mi ideme dnes a mam trosku nervozitu z toho, ze co si zobrat a co si obliect a taaaaaaak 😅

wieruss
28. okt 2011

@zuzlik_12 a kde ste boli cvicit ? 🙂

zuzlik_12
28. okt 2011

chodim na cvičenia pre tehotné k Radke do priestorov, kde je Čajovňa u dobrej víly - pri kine Centrum

zuzlik_12
28. okt 2011

@swanqueen jej ďakujem..tak to teda hej. Chudatko, to bude riadny valibuk a ešte počkaj dokonca. xi 🙂 Ale čo by sme pre ne neurobili. inak nebolí ťa chrbát? ja už mám čo teraz robiť a neviem si predstaviť čo ešte za mesiac 😀

swanqueen
28. okt 2011

@zuzlik_12 mna skor krize bolia ked vela chodim. a hlavne sa mi uz tazko hlada poloha vnoci, ked sa prevalujem fucim ako velryba 🙂

zuzlik_12
28. okt 2011

tak tú velerybu poznám ja už teraz. xi. a hlavne keď v noci stávam na wcko 😀 a keď si opäť ľahnem tak mimi akoby sa práve zobudilo a začne si užívať

janka3591
28. okt 2011

@wieruss vdaka, mne robila fotky ona uz pred tym 😉 cize som viacmenej vedela, co by sme chceli 😉 zober si skor farebne vecicky a nieco na telo, neviem aky styl fotiek by ste chceli, ale my mame 2 stylingy len v spodnom pradle, co sem vesat nebudem 😀 cize vyslovne foto len pre nas do ramecku 😉

wieruss
28. okt 2011

@janka3591 take skor decentnejsie fotecky, vyzlecene asi moc nie, na to ani ja ani mm moc nie sme 😀 dakujem za radu, dufam, ze to dopadne ok 🙂

janka3591
28. okt 2011

@wieruss urcite ano 😉 pekne su farebne vecicky a hlavne obtiahnute, aby vyznelo vsetko to co ma 😉 drzim palceky a tesim sa ked ich budem vidiet 😉

lienocka1212
28. okt 2011

@alenka600 gratulujem k rannej prechadzke ,dolezite je ze ta optimizmus neopusta☺

marthiana
28. okt 2011

@flowerfairy No treba si dávat asi pozor.Jedna známa,že ona porodila v 35.tt.A to mám v rodine jednu babu a ona mala termín okolo 12.dec.potom 6.dec.a teraz jej doktor povedal,že či už je zbalená do pôrodnice,lebo je otvorená na jeden prst. 😒 Potom len rozmýšlam,lebo nechcem tak skoro,radšej ešte donosím.A čo to je CS?

swanqueen
28. okt 2011

@zuzlik_12 mna zabija to nocne vstavanie na wc, kym sa z postele vytrepem. moja praveze vnoci spiiii, ani sa nehne, akurat ze sa ulozi stale do nejakej divnej polohy, ze pod rebrom mi trci hrca, alebo v strede mi trci hrca, no rada by som to vidiet, ze jak je tam ulozena, ale vtedy ma to dost tlaci 🙂 no zaujimave su tie noci 🙂

zuzlik_12
28. okt 2011

@swanqueen no tak to u nás je fakt presný opak. bude asi žúrovať po nociach.xi.a strašne sa teším aj ja, kedy to budem takto vidieť aj ja. keď sa bude vrtieť či bude vidno aj nožičku a tak....som zvedava 😀

swanqueen
28. okt 2011

@zuzlik_12 mne pravidelne trci niekde taka malicka hrcka, neviem ci je to nozka,alebo koleno,alebo laket, ale je to zlateeee. no moja je fakt celu noc ticho, ani o nej neviem. mohlo by to tak byt aj po porode, tiez by mohla takto pekne spat celu noc 🙂

swanqueen
28. okt 2011

@zuzlik_12 ozaj a ty co vlastne cakas?? nemas napisane pohlavie.