Pôrod v decembri 2011
Hľadala som, či tu takáto téma už je, ale nenašla, tak si ju dovolím založiť....pre všetky tehuľky, ktorým sa narodia decembrové bábätka v roku 2011.
@dulkagabulka Ja uz som tam bola, cca 2 mesiace dozadu. Co by Ta zaujimalo? Teraz chodim na predporodnu pripravu, takze som sa dozvedela nejake nove informacie. Pred tymi 2 mesiacmi som veru nevedela, co sa mam pytat. 😉
@fuska škoda...z poslednych dvoch prehliadok mam spravy, potrbujem prave z tejto,čo bude...dakujem ti velmi pekne...možno sa stretneme na tvojej priprave, ak chodiš do MC na Okružnej...Janka ma zvykne na jednu hodinu pozvat... 🙂
keby si poznala nejaku maminu, čo tam teraz pojdeš, bola by som ti vdačna,keby si ma na nu mohla nakontaktovat..
@dulkagabulka Ano, chodim tam. 😉 Teraz pojdem poslednykrat s laktacnou poradkynou a potom este 4x z dalsieho kurzu. Tak sme sa s Jankou dohodli, lebo som si neskoro zmyslela a keby som zacala az ten novy kurz, tak by som to do porodu nestihla. Tak sa budem na Teba tesit. 😉 Inak, ta prehliadka na mna zaposobila velmi dobre. Povedala som si, ze dam na prvy dojem a bola som spokojna. Snad nebudem po porode sklamana.
ahojte maminy decembrovky, ako ste na tom s pocitom, ci budu doktori pracovat v porodniciach v decembri.dnes nieco vypustila markiza do eteru, sice im moc neverim, ale zacinam mat tak trochu obavy, ci to bude Ok...hmhmm
@adrianmama ahoj. tak to niesi sama co ma obavy, aj ja mam strach co bude ci budeme mat kde priviest nasich drobcekov na svet ☹ Musime dufat ze to dobre dopadne
@monika288 ved ine nam ani neostava, akoby uz tych starosti naozaj nebolo dost...radsej by som mala kratsiu matersku, ale o to kvalitnejsiu zdravotnu starostlivost....snad tu antoslku dovtedy nezatvoria..;)
@adrianmama
@monika288baby, prave nad ty tiez rozmyslam, ze co bude s nami, nezvyknem stresovat, ale toto nebude asi sranda... a tiez idem na Antolsku. Doktori strajkuju, vlada nic nerobi, a samozrejme doplatime na to zase my obycajni ludia.... Presne, ako keby sme toho nemali dost teraz, este nas aj stresuju, je mi z toho na nic... A co nas poslu domov, alebo nas odrodi daky zubar, co bude mat prave sluzbu 😀 ...? Je mi z toho dost na nic ☹
@lucylla @monika288baby je to zlozite, mozno sa zas po sto rokoch rozbehnu porody doma, inak to asy nevidim.alebo budeme musiet platit este vacsie sumy v sukromnych klinikach...mno to je uz o buducnosti nasich este nenarodenych deti...doteraz som sa obavala sviatkov, teda vianoc, lekari uz budu jednou nohou v teplej obyvacke, ale s tymi vypovedami a mozno zatvorenymi porodnicami, teda nic upokojujuce...hmhm ☹
@adrianmama tak tak, ako pises, v duchu dufam, ze nebudem rodit az na Vianoce, aby tam bol nejaky porodnik a este toto do toho..., naozaj neviem co robit, ci si niekoho zazmluvnit, alebo uz ani to nepomoze ☹ ..., ach jaj
ahoj dievcata...dlhsie som tu nebola...chcem sa len spytat...uz ste vsetky doma a oddychujete alebo tu este niektora pracuje? lebo ja chodim stale do prace, pretoze sa citim skvele a keby som nemala brusko tak ani neviem, ze som tehotna 🙂
Babule, davali ste si niektora robit profi foto brusenka s oteckom ? 🙂
chodim na cvičenia pre tehotné k Radke do priestorov, kde je Čajovňa u dobrej víly - pri kine Centrum
tak tú velerybu poznám ja už teraz. xi. a hlavne keď v noci stávam na wcko 😀 a keď si opäť ľahnem tak mimi akoby sa práve zobudilo a začne si užívať
@wieruss vdaka, mne robila fotky ona uz pred tym 😉 cize som viacmenej vedela, co by sme chceli 😉 zober si skor farebne vecicky a nieco na telo, neviem aky styl fotiek by ste chceli, ale my mame 2 stylingy len v spodnom pradle, co sem vesat nebudem 😀 cize vyslovne foto len pre nas do ramecku 😉
@alenka600 gratulujem k rannej prechadzke ,dolezite je ze ta optimizmus neopusta☺
@flowerfairy No treba si dávat asi pozor.Jedna známa,že ona porodila v 35.tt.A to mám v rodine jednu babu a ona mala termín okolo 12.dec.potom 6.dec.a teraz jej doktor povedal,že či už je zbalená do pôrodnice,lebo je otvorená na jeden prst. 😒 Potom len rozmýšlam,lebo nechcem tak skoro,radšej ešte donosím.A čo to je CS?
@zuzlik_12 mna zabija to nocne vstavanie na wc, kym sa z postele vytrepem. moja praveze vnoci spiiii, ani sa nehne, akurat ze sa ulozi stale do nejakej divnej polohy, ze pod rebrom mi trci hrca, alebo v strede mi trci hrca, no rada by som to vidiet, ze jak je tam ulozena, ale vtedy ma to dost tlaci 🙂 no zaujimave su tie noci 🙂

@marthiana Aj mne povedala doktorka to iste, ale jasne, ze sa neda stale lezat. A to mam termin az 19 decembra. Jasne, ze by som chcela, aby to bolo cim skor, ale nie az takto skoro 😝 Ake mas CS?