icon

Pôrod v decembri 2011

chirabell
30. mar 2011

Hľadala som, či tu takáto téma už je, ale nenašla, tak si ju dovolím založiť....pre všetky tehuľky, ktorým sa narodia decembrové bábätka v roku 2011.

zuzlik_12
26. okt 2011

cafky kočky. včera som bola na väčšom sone, vraj mimi pekne rastie tak už som kľudnejšia. Váži 1550g, teda, neviem či je to oki, veľa alebo málo, ale ako pozerám na príspevky vyššie tak hádam oki 🙂 Ale včera si v brušku poriadne povystrájalo a riadne ma potrápilo kopaním pod rebrá. xi 😀

mirka200
26. okt 2011

@zuzlik_12 má peknú váhu,ja som bola v 30tt a môj vážil 1500g🙂

yuyka28
26. okt 2011

baby ahojte, zacinam sa bat ako to bude u nas v porodnici v decembri ked lekari davaju vypovede...prosim nech sa uz konecne dohodnu ☹

zuzlik_12
26. okt 2011

@mirka200 super, ďakujem 🙂 sa tešim že je to oki

simi251
26. okt 2011

@wieruss Ahoj. A este k tomu skin to skin...dokonca aj otecko moze ak chce. Nie len mamicka. Babatko v den porodu len poutieraju a kupe sa len na druhy den. Lenze smutne je to, ze na SK je toto vsetko vo hviezdach aj ked tu sa to robi takmer vo vsetkych porodniciach. Nie je to vymozenost nejakej drahej kliniky ako by sa mohlo zdat. Mna porod nebude stat ani 1 euro. Uz by to mohli konecne pochopit aj na SK. Prajem to vsetkym slovenskym tehulkam a buducim tehulkam. 🙂

drobcek24
26. okt 2011

@votaress ahoj ak budes mat info o nejakom dobrom pediatrom v Petrzalke daj info aj ja zhanam 🙂 mimochodom rodit ides na antolsku ? aj mas niekoho zazmluvneneho ?

swanqueen
26. okt 2011

@zuzlik_12 super vaha! my sme pred 2 tyzdnami mali tolko a to bol 32tt+1 🙂 o dva tyzdne bude z neho/nej valibuk,uvidis, ale 2,25kg je uz co nosit ti poviem 🙂

fibus
27. okt 2011

@yuyka28 ahojte, no aj mna by to zaujimalo, kto nas odrodí, mozno netreba vybavovat lekara ale skor nejaku porodnu asistentku ci dulu, ked to pojde takto dalej ta neviem neviem ....

mgk111
27. okt 2011

@fibus ja uz mam svoju dulu, aby som mala istotu, ze niekto pri mne bude na stopro 😝 😉

votaress
27. okt 2011

@drobcek24 Ahoj samozrejme, ked niekoho dobreho najdem poradim 🙂 Skusim sa oyptat draheho maminky ona je lekarka, snad poradi... nooo idem na Antolsku, zatial len rozmyslame o zazmluvneni, asi sa opytam na poradni 🙂

votaress
27. okt 2011

@zuzlik_12 Nas malinky ma 1560 tiez som sa bala ze je to nejako malo, ale teraz by mal naberat, aj brusko nemam nejako extra velke...ale zato tiez ma obrovsku silu a vnoci nemozem spavat ako ma kope vcera sa tak vytlacil neskutocne velky kopcek, bolo to krasne 🙂

fuska
27. okt 2011

Ahojte, nie je tu nejaka mamicka z Trnavy?

dazdovka
27. okt 2011

Ciao maminy, vcera som teda dala polhodinovu rychlu prechadzku, parada, babo cely cas ani nemuklo, az potom ked sme sadli v cajovni do kresla, zacalo nozicky vystierat, pucit sa, akoby este este chcelo prechadzku, bohuzial sme museli po hodinke ist, nema rado ked sa niekde usadim slusne v jednej pozicii... Vy vydrzite niekde obsediet? Nasa pubertacka chcela ist do kina na Saxanu, ale so mnou to nepojde, babo mi nedovoli v klude presediet...

fifi284
27. okt 2011

@veronicka1901
ahoj, aj ja rozmýšľam nad tým, do čoho si pobalím veci do pôrodnice. Asi to bude riadna taška :D presne ako píšeš. Len samotná drogéria pre mňa zaberá kopu miesta a to nehovorím o poskladanom župane... Mám obavy, či sa ma nespýtajú, či sa do tej pôrodnice idem nasťahovať 😀 už som si všetko nakúpila, včera som už čo-to oprala a pomaly zabalím. Som zvedavá, ako to podelím do tašiek.

fifi284
27. okt 2011

Som rada, že nie som jediná, čo sa obáva toho, či nás bude mať kto odrodiť v decembri... Mne mráz behá po chrbte, keď počúvam v správach, akým smerom sa to naše zdravotníctvo uberá... Hrôza. Mám obavy aj z toho, aký prístup bude tých lekárov, čo tam ostanú. Určite bude každý prepracovaný a podráždený a na nervy. Ach jaj. Rozmýšľala som aj nad možnosťou duly, ale v tomto našom meste, možno aj okrese žiadnu nezoženiem... Dúfam, že to nakoniec celé dobre dopadne... 🙂

dulkagabulka
27. okt 2011

@fuska nieviem či tu je mamička z Trnavy, ale dula tu je 😀 😀 😀

dulkagabulka
27. okt 2011

@mgk111 ideš s Miškou Chlebanovou?

mgk111
27. okt 2011

@dulkagabulka hej 😎 😎

fuska
27. okt 2011

@dulkagabulka 😉 Dula bude moj manzel. Uvidime, aky bude napomocny. 😀 Bola som len zvedava, ci sa s niektorou stretnem v porodnici...

mgk111
27. okt 2011

@fuska ak si mozem rypnut tak je obrovsky rozdiel ci manzel, ktory nevie co bude robit ako dula, ktora je tam fakt pre teba 😉 bozicku ja mat priamo v rovnakom meste dulu, tak uz u mna aj byva 😀 😀 😉
nech manzel pomaha ako vie a nech mas krasny porod a spomienky nan 😉

lienocka1212
27. okt 2011

@bibes
@alenka600 ale babenky ved to vsetko zvladneme ved sme sikovne nie....
potom daj vedie aku carovnu vetu povie dcerke aby spinkala☺

fuska
27. okt 2011

@mgk111 Nerypes. 😉 Ja viem, ze manzel nevie ani za nech toho, co dula, ale je to moja najblizsia osoba a to mi staci. Ved uvidime, co budem hovorit po tom. Ale myslim pozitivne, spolieham sa na to a viem, ze to dopadne vsetko tak, ako si to predstavujem. 😉

lienocka1212
27. okt 2011

@batina je to mas krasny termin,ja mam 12 ale doktor mi povedat,ze 14.12 pojdem tak som zvedava ....

alenka600
27. okt 2011

@lienocka1212 😀 😀 😀

marthiana
27. okt 2011

@fuska Ahoj.Ja som z Trnavy. 🙂 V pondelok som bola u doktora a povedal,že už som neni tak zatvorená ako pred mesiacom.Mám oddychovat a nič nerobit 😒 ale mne sa nechce stále ležat a to termín mám 6.decembra.

fuska
27. okt 2011

@marthiana Ja mam termin az koncom decembra, tak to sa asi nestretneme. 😉 A mozno....

marthiana
27. okt 2011

Ked nás bude mať kto odrodit.Moja polovička mala byt včera operovaná na meniskus a poslali ho domov ☹ Vlastne všetkých čo tam čakali.

alenka600
27. okt 2011

@marthiana Fuha, to je sila :(

alenka600
27. okt 2011

Slavnostne oznamujem, ze dnes som sa hned rano donutila k prechadzke. Zajtra mam samozrejme velke plany - dostala som teraz knihu o tehotenskej joge, tak by som sa chcela hned rano ponatahovat (potom mam prac. povinnosti, a neviem ako vy, ale ja co neurobim rano, tak k tomu sa uz nedonutim, takze bud alebo).
Takze plany su velke a optimisticke a som zvedava ako to dopadne 🙂

dulkagabulka
27. okt 2011

@fuska pojdeš v decembri alebo novembri na prehliadku porodnice? ak ano, budem rada, keby si mi potom niečo povedala o prehliadke...velmi ma to zaujima a momentalne neviem, kto by tam šiel...možeš to pre mna urobit prosim?