Pôrod v decembri 2011
Hľadala som, či tu takáto téma už je, ale nenašla, tak si ju dovolím založiť....pre všetky tehuľky, ktorým sa narodia decembrové bábätka v roku 2011.
Baby,mamičky,na pálenie zahy pomaha(teda aspon mne) tortove oblatky.Bolo mi povedane,ze aj mlieko robi dobre,ale zasa nie je dobre ho vela pit...Ale tie oblatky su fakt skvele.Len teraz,ked uz ma zaha pali druhy mesiac,uz to nie je ono.uz to nema az taky ucinok ako predtym 🙂
Ahojte, pijete niektora malinovy caj? Som si to dnes precitala na nete - ze vraj ulahcuje porod 🙂
Ahoj, hej ten som myslela 🙂 Vdaka za info.
ahojte,no mne na palenie zahy pomaha coca cola.staci trocha a mam pokoj 🙂
Mne sladke (alebo sladke jedlo) len zhorsuje palenie zahy, kola mi pomahala uprostred tehotenstva na zaludok. Mlieko tiez nezabera. Citala som tu vselijake diskusie o tom, nasla som este jednu radu - nelupane mandle po troske jest, takze mne toto zmiernuje palenie, ale iba zmiernuje, neodstranuje. Ale nastastie nemam palenie vzdy, ked poobede a vecer nejem nic korenene, kysle, sladke, stiplave - teda ked jem iba chlieb z maslom a podobne, tak mam pokoj
..skúste pukance,alebo Rennie http://www.docsimon.sk/tovar/rennie-fruit-32-pa... 🙂
@lucylla nebojte sa babenky odrodit nas budu musiet,zbytocen si stresujeme 🙂
radsej myslime na malicke babenka a tesme sa vobec,ze ich mame a cosko pritulime 🙂
ked sa mozem podelit ja som 34tt babetko malo 2050 a ja som pribrala zhruba 7kg
Chystame sa so snubencom na fotenie - ma niekto nejake rady? Na aku pozu urcite nezabudnut a ake si pripravit oblecenie? A este jedna dolezita otazka, beriete partnera k porodu - neviem sa rozhodnut vzladom na to, aky to bude mat vplyv neskorsie - myslim co sa tyka sexu 😖 lebo uz teraz sa ma boji aj chytit...
oooooooj baby mna ani nie tak zaha trapi ako chrbat...najradsej by som cely den prelezala 😖
@monka9999 Ja ani neviem ci puchnem alebo co, ale pribrala som uplne vsade od hlavy az po paty, stehna, rit, prsia, tvar sa mi zagulatila a samozrejme brusko 😀 ... A ty si pri prvom nechala skoro vsetko v porodnici, super, som zvedava kolko tam necham ja 🙂 ,je to moje prve babo... ale co tam po kilach, hadam to zhodim potom 😀 ...
Moj maly tiez tento tyzden zacal vystrajat, idem na zachod a on ma dobre ranko a zuruje si 😀, ale ked som velmi unavena, tak zaspim aj tak 🙂...
Juj, ale uz mi ide vsetko tak tazko, som sa cudovala ako sa tie tehotne mozu tak tazko stavat, teraz to chapem, ked sa mam s tou vahou vygulat z postele 🙂
Ved ano, ked porodime na cas, tak na Vianoce sme doma 🙂.
Na tu zahu vyskusam co tu baby pisali, nastastie to nie je kazdy den... a meno mame vybrate uz asi od druheho mesiaca, Nikolas, na tom sme sa zhodli obidvaja, len chudatko ma meniny 6-teho decembra, bude mat vsetko v jeden mesiac 😅, tak rozmyslame, ze mu dame este jedno meno... Vy uz mate tiez vybrate meno?
@lienocka1212 No ved ano, aj ja si myslim, ze niekto nas musi odrodit..., ale ked clovek pocuje aj v tych spravach, zbytocne nas len stresuju..., ale mas pravdu, tesme sa na drobcekov a netreba na to mysliet, dako to vyriesit musia...Peknu vahu malo tvoje malicke 😀 , ja som zvedava najblizsie, ako nam rastie...Si vobec nepribrala vela, to mas asi len v brusku a z porodnice pojdes stihla 😀 ...
Ahojte.Aj mne bolo povedané,že všetko je len zbytočne nafúknuté.Odrodia každú 🙂 Zbytočne nás strašia ako keby sme toho nemali dost. 🙂
Ahojte babulky, mávate aj vy veľmi zrýchlený pulz? Mne srdce bije ako o preteky. Je to tým, že mám väčšiu záťaž, keďže čakáme dvojky, alebo sa to objavuje aj vám. A čo na to. Len ležať? Tiež sa mi niekedy ťažko dýcha.
@misi76 ten pulz maš zrychleny po namahe /schody, rychly krok atd/alebo v klude?
ak po namahe, tak kludovy režim..ak v klude, bude fajn navstivit lekara.
@dulkagabulka práveže niekedy aj v kľude, tlak mám v poriadku, ale pulz mi vyskakuje niekdy na 110-123, sestrička u gynekológa mi odporučila piť medovku, ale nechcem moc experimentovať s bylinkami
@misi76 medovka je fajn, na taketo problemy je velmi dobra velariana lekarska- ale radšej by som sa poradila s lekarom..
@dulkagabulka ďakujem, poradňu mám v piatok, tak sa na to spýtam 🙂
@misi76 mala som to iste v tehu- riešila som to po porade s kardiologičkou nejakymi manevrami- napriklad si pamatam, že pomale dychanie, alebo ked si pastami pogulaš po zatvorenych očiach /ako dieta ked si gulavym pohybom trie oči/- vtedy pulz klesne-to mi poradila ta kardiologička...
@lucylla dakujem za stihlost,len take malicke brusko mam a ked niekomu poviem,ze za 12.12 idem rodit,zak pozera ,ze si z neho srandu robim 🙂
@misi76 jej gratulujem babenka dve super 🙂 🙂
@misi76 ten manever som nasla na nete takto:
Tlak na obe očné gule dvomi prstami cez zatvorené
mihalnice, nie v strede ale na okrajoch očného
kútika.
PS...je to už vyse 20 rokov a ja som uz zabudla

@lucylla ozaj ja tiež len mlieko.stači mi aj deci a je mi lepšie.ale zistila som že mi nenormalne robia zle banany a mandarinky a granko a bryndza a asi všetko čo sa da zjest 😀