Pôrod v decembri 2011
Hľadala som, či tu takáto téma už je, ale nenašla, tak si ju dovolím založiť....pre všetky tehuľky, ktorým sa narodia decembrové bábätka v roku 2011.
ahojte baby, ja som mala termin vcera, a nic :( tak dnesnym dnom zacinam prenasat...a v nemocnici povedali ze mi maleho vyvolaju az 12.12. tak to bude zas cakania 😒 uz by sme ho chceli mat v naruci 🙂
@slniecko2011 Ahoj, drzim palceky, nech vas uz babo nenapina dlho 🙂 Drzte sa..
@slniecko2011 Ahoj, pripájam sa, držím palce, aby to bolo už už. Neboj, veď to, že ti povedali, že až 12.12. to neznamená, že sa ti pôrod nemôže spustiť hoci aj dnes. Určite sa dočkáš a malý príde v tej pravej chvíli 🙂
neviem, či ste už čítali, ale lekári sa s vládou dohodli. http://udalosti.noviny.sk/politika/03-12-2011/k...
Takže by sa situácia mala upokojiť a nám už fakt neostáva nič iné, len pekne odrodiť :DD
@slniecko2011 ahoj ja som mala termin 1.12. cakame chlapceka 😉 a tiez sa mu nejak nechce vonka 😒 Uz mam vypisany ale papier na prijem do nemocnice na 5.12. co je v pondelok! Tak verim, ze dovtedy pojdeme samí 😉 Drzim palceky, neja sa decembrovym nechce ist vonka 😉
Ahojte,možno trochu od veci, ale ako som si včera prezerala stránky na nete narazila som na správu: Manželia z Ameriky čakajú svoje dvadsiate dieťa, tvrdia naše konanie riadi Boh..čo vy na to?Mne to vyrazilo dych,uff 🙂
Ahojte baby 🙂 mam pocit, ze to mame za par - bolia ma krize, zatka pomaly odchadza ... dr. mi vo stvrtok povedal, ze do tyzdna to mozem mat za sebou ... a zda sa, ze ma pravdu. pre istotu som zacala sledovat hodiny - vzdy ked ma daco zaboli - ale fakt si nie som ista, ci dokazem odhadnut tu spravnu chvilu, ked bude cas vyrazit ... jaaaaaaaj, drzte mi palce - keby daco 🙂 vsetko je raz prvykrat 😉
Ahoj lujsa, keď ti odchádza zatka, už je pomaly čas vyraziť kontroluj kontrakcie a ak si už druhorodička radšej choď skôr.Držím palce,nech ti všetko dobre dopadne.
Ak sa ti bolesti opakujú v pravidelných päťminútových intervaloch, je čas ísť do pôrodnice.
Ahojte kocky, my mame oficialny termin 24.12. Ale nejak citim, ze to bude o nieco skor 😉 V pondelok mam ist na konzultaciu za primarom, ci predsa len nejdeme rodit cisarskym rezom. Nase malinke je tak trochu vacsie (vzhladom na to, ze mame tehotensku cukrovku). Pohlavie sme si zistit nedali, takze sa uz velmi tesime na male prekvapenie .... 🙂 Drzim Vam vsetkym palce, nech nam to dobre dopadne a hlavne nech su nasi anjelikovia silni a zdravi 😎
@lusja me u prvniho odesla zatka, a druhy den jsem rodila. Ted u druheho mi odesla uz minuly ctvrtek (devet dni dozadu) a vidis, furt su cela 🙂
Tak ja jen abys nemela paniku, kdyby se nic nedelo....
@czechzuzanaba dikyyy 🙂 este paniku nemam, ved ta zatka moze odchadzat aj par dni a potom sa este caka - mozno budeme mat maleho mikulasa 😀
Ahojte, mne zatka odchadza uz vyse tyzdna, teda ked to je ono 😕 ..., take bielozelene, vazera to ako sopel s prepacenim? som pocula, ze ta zatka moze odchadzat aj niekolko tyzdnov. No a krize mam uz tiez v keli, asi mi maly tlaci na jednu stranu krizov, nemozem stupit na pravu nohu poriadne a chodim ako paragraf.... 😒
Jaj, som zvedava na tie nase decembovciatka 🙂 , uz nech to mame za sebou...
Ahojte kocky. tak co? Uz tu mate nejake narodene babatka? ci este nie? Ste vsetky take vzorne ze rodite na termin?
@lucylla aj ja som mala pri prvom aj druhom porode tu zatku akoby do hneda alebo mierne krvavu, to co si ty opisala mam skoro cele tehu, no teraz na konci o cosi viac. Pri prvom mi odisla v sobotu podvecer, voda mi odtiekla v nedelu doobeda a mala sa narodila az vecer 21.12 hod. Pri druhom mi odisla pobede-po vysetreni (cca 14.00) a mala bola na svete este v ten den o 20.20 hod....ale u kazdeho je to ine....tak drzim prsteky, nech to vsetky zvladneme co najrychlejsie a s najmensimi bolestami 🙂
moja zatka vyzerala tiež ako hlien spojený s krvou, takže mi bolo jasné, že to nie je hocijaký hlien, ale hlien s veľkým H 🙂 , bolesti som mala každých 7 minút a tak sme vyrazili do pôrodnice. Prišli sme tam okolo pol 1 v noci a sestrička ma dala na pásy a presviedčala keďže som vtedy bola prvorodička, že som spanikárila a že ešte aj domov pôjdem, dali ma na izbu a tam som si sama predýchavala až keď ma ráno o pol 8 prišla pozrieť doktorka, povedala že už vidí hlavičku, že idem rodiť a tak som si po svojich precupkala do pôrodnej sály, tam som ešte 10 minút prekračovala v bolestiach, lebo sestričky skladali nové pôrodné kreslo a kým prišiel lekár ďalších 10 minút, no a potom to už prebehlo rýchlo a narodil sa mi môj prvorodený synček Samuel 🙂
nas drobcek sa narodil dnes,6:11 🙂
@dualcore jeeee, to je pekne toto cist po ranu 🙂 Gratuluju!!!
A zaaaavidiiiiim 😀
@dualcore Jeeej, tak uz sa nam to pomalicky rozbieha, moc gratulujem, vela zdravia zelam 🙂 ...
@adunka73
@katkaking
@hanahsuza diky baby za odpoved, aspon uz z toho nie som taky jelen 🙂 a som v obraze .... Uz by som to chcela mat cim skor za sebou, tak si asi trochu namyslam 😀 .... Tak si este pockam teda 😒

@fifi284 kazdy porod je uplne jiny nez minuly,nejde se na to nijak pripravit.Takze je jedno,jestli rodis poprve nebo po x-te,pokazde neco jineho prekvapi.A tu nejhorsi bolest rychle zapomenes,o to se postaraji hormony,jinak bychom uz davno vymreli na teto planete 😀