Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@jerryjanka no, ved mojho to posadlo kdesi este na zakladnej skole tie lietadla a teraz s nimi aj pracuje 😀 zivotna vasen 😀
tanicka, ja mam tiez taky pocit ze na nic nemam chut ked sa pozeram na jedlo len obcas mi nieco napadne na co mam chut a len to zjem z ineho mi je zle a tiez mi strasne vadia pachy... no proste skoro cely den mi je bud zle alebo tazko a niekedy viac a niekedy menej
ale netyckujem, len ma napina ale nevyjde zo mna nic
adrous ty to nějak brzy vzdáváš 😉
androus dobru noc... 😉
sova, oh, fakt ti zavidim ...mas to fajn ja nevolnostami stracam chut na vsetko a fusrt sa len mocem a nic nespravim 😒 😒
lenka no ja maaam to iste a leze mi to na nervy 😉
@kinsli urobila si mi velku chut na chipsy 😀 😀
budem musiet nieco vylovit v kuchyni 😀 😀
zajtra vstavam o 5-ej.Uz teraz mi je z toho blbo.Dnes som si poobede zdriemla pred telkou,taku zdravotnu hodinku.Ked tak uvazujem nad tym tak zaspim pokazde a je jedno v aku dennu ci nocnu hodinu.
Já jsem jenom děsně ospalá, už v poledne zívám jako o život.
Já jsem taky dost unavená, ale je to taky tím, že spím 6h přes noc 😉 Ale zítra se nějde do práce tak si hezky pospím 😀 😀
adrou dobru noc
a este mi vobec nechuti zelenina, len na ovocie mam chut-take stavnate 🙂
ja robim pizzu :P domacu
zuzanahor: 😀 😀 😀
Je to divné, ale holky já fakt bych teď nenašla nic na co bych měla chuť 😒
fakt nemám chuť na nic 😖 Na zítra jsem naložila tak 5 kg masa tak doufám, že to mě bude chutnat 😀
S Kačenkou v těch tt jsem jedla pouze grepy a linecký, jinak fakt nic a trvalo to něco přes 14 dní 😉
Teď na linecký ani chuť nemám, ale ono kdybych se zakousla, tak bych si určitě pošmákla, ale jelikož
jsem měla s Kačenkou zukrovku tak to nepokouším a sladké nejím 😉
jeziiiiiiiiiiis, domaca pizza, aj ja chcem 😀
Ahojte, júj koľko ste toho zase popísali 🙂 Mne z jedál nie je zle teda zatiaľ 🙂 Len som strašne unavená aj cez deň 😒
isabell dojdi bude vela
Ja sa tiez lucim.Idem pozriet nejaky film a buvat.pa zajtra
a že jaka dobra - šunka, syr, čerstve šampinony, kukurička, oreganko, kečup, feferonka, slaninka 😀
na jojke ide dobra komedia - tučne babenky 😉
jerry, to znie uzasne, asi si urobim aj ja ked dojde mm domov 😀
isabel - som hnusna čo 😀 už to vidim ako pojde opačnym smerom 😖
aj ja zhanam tie lizatka, mne by velmi pomohli..
Tanicka 1976, to ty mas starsie babatko o 2 mm 😀 , inac ja mam termin podla poslednej menstuacie 1.1, ale asi som mala neskor ovulaciu, lebo toto je uz druhe sono a vzdy vychadza 1.6
no my sme si vecra objednali pizu domov a ja som celu noc nespala mna napinalo aj v noci, ale teraz som si dala na vceru jahodky s cukrom a to mozem, ovocicko mozeme s babatkom 😵
lizatka sa volaju gravipop dajte do googlu a najde vam to kde sa predavaju
som včera z rozmaru objednala tehu pás, 3 flašky tommee tippee a jednu latkovu plienku aj s vložkou aby som videla a ohmatala 🙂
hehe... jaaaj, ja sa asi odmlcim baby, s mojim skypujeme 😉
oki
ale vrať sa
jerryjanka tak ty uz takto objednavas 😀 aj ja sa na toto tesim, ale este cakam, prveho idem na kontrolu, uz bude aj srdiecko tak som si povedala ze ak bude vsetko v poriadku tak si urobim radost aspon nejakymi ponoztickami alebo papuckami 🙂
no ja som bola vždy popredu v tomto
ja by som už teraz pomaly mohla mať mimčo 😅

zuzanahor: Přesně jak píšeš, pomeranče, grepy 😵
a co mě strašně chutná, tak snídám tmavé pečivo s česnekovo sýrovou pomazánkou 😀
toho bych se fakt užrala 😵
Zkoušela jsem si kupovat teď v týdnu brambůrky a to už dělat nebudu, alespoň ne solené. Fakt ty byly podle momentálních chutí
tak přesolené, že to bylo pomalu nepoživatelný 😖